Yardımcı olun lütfen

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanımlar merhaba
hayatım boyunca kendime yakıştıramadım hatalar yaptım. Şimdi bu hatalardan çok pişmanım kendimi değersiz ve hiçbir şeye layık değil görüyorum karşıma çıkan güzel fırsatları bile istiye değerlendirmek istemiyorum. Yaşım 19 ne hata yaptın,diye sormazsanız sevinirim sadece ne yapmalıyım?

herkes hata yapar. aynı hataları yapma yeter. ayrıca ne yaptıysan ne yapmadıysan hepsi kendin içindi. başkasına layık olmak için dğeil. unutma.

Karşına çıkan güzel fırsatları değerlendirmekle başla işe.

19 yaşındasın, önünde daha kocaman bir ömür var. Hataların ne olduğu önemli değil. Önemli olan hata olarak gördüğün şeylerden ders alman ve bunlar benim hatalarım diye kabullenebilmen, saklamaya, gizlemeye, üzerini kapatmaya çalışmaman.

Şimdi yapman gereken kendine güzel bir gelecek inşa etmek olmalı. Başka hiç bir şey önemli değil bu yaşlarda. Ama bu yaşlarını geleceğine yatırım yapmadan boş beleş geçirirsen işte o zaman hayatının hatasını yapmış olursun.

Hayatini ve secimlerini HATA olarak görmemekle başla.

Daha 19 yaşindasin...ve kesin cinsellikdir hata dedigin şey....

Hayat siyah veya beyaz degil.
Kim diyor hata yapdigini??? Ve neye dayanarak buna inaniyorsun....??

Hanımlar merhaba
hayatım boyunca kendime yakıştıramadım hatalar yaptım. Şimdi bu hatalardan çok pişmanım kendimi değersiz ve hiçbir şeye layık değil görüyorum karşıma çıkan güzel fırsatları bile istiye değerlendirmek istemiyorum. Yaşım 19 ne hata yaptın,diye sormazsanız sevinirim sadece ne yapmalıyım?

Yasadiklarini hata degil tecrube olarak degerlendir ve ders cikar. Hata diyerek otutup uzulme ders aldim büyüdüm ben de.

Karar almadan once her yönüyle sana getirisini senden görüntüsünü dusun

Ne güzel kendi yanlışlarını görüp,pişman olmuşsun.Karamsar düşünüp boşuna psikolojini bozma ,hayat senin için daha yeni başlıyor ,hatalarımızdan ders alıp olgunlaşıp büyüyoruz ,arkana bakmadan suyun akışına bırak kendini...

19 yaşında ne hata yapmış olabilirsin ki?
birini mi öldürdün? hırsızlık mı yaptın? tecavüz mü ettin? iftira mı attın? dolandırıcılık mı yaptın? birinin hakkına mı girdin?
hayırsa hata yapmamışsın demektir, eğitimine odaklan, güzel bir meslek sahibi ol ve kendine hayallerindeki gibi bir hayat yarat.

Back
X