Yardımcı olurmusuz

hickimse9

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
109
12
13
29
Testesteron 0.591
Ths 3.63
Çıkmış adetli olduğunda gel dedi sadece kan aldı muane yapmadı bunun için sadece zayiflamam ve vitamin kullanman gerek dedi bu şekilde tutmaz çocuk dedi beni başında mi savdi anlamadim ben bişey çok mu yüksek değer başka bişeye bakmadan yolladı çocuk tedavisi yapamam dedi bu değerle

Testesteron 0.591
Ths 3.63
Çıkmış adetli olduğunda gel dedi sadece kan aldı muane yapmadı bunun için sadece zayiflamam ve vitamin kullanman gerek dedi bu şekilde tutmaz çocuk dedi beni başında mi savdi anlamadim ben bişey çok mu yüksek değer başka bişeye bakmadan yolladı çocuk tedavisi yapamam dedi bu değerle
Tsh biraz yüksek çıkmış ama doktorun bu kadar sert tepkisine anlam veremedim bence doktorunuzun değiştirin

Testesteron 0.591
Ths 3.63
Tam bir öküzmüş doktorunu değiştir kuzum böyle konuşamaz seninle hakkı yok herşeyin bi söyleme tarzı üslubu olur üzülme karanlık gecede kara karıncanın bile rızkını veren Allah sana da verir

Bunun çocuk olmasında engel bı durumu yok deme kafam çok karıştı zaten gitmiycem birdaha ona
Çok takılma hormonlara bence sen stresten uzaklaş kendini rahat bırak ben 2 sene de gitmediğim doktor kalmadı ama herşeyi bırakınca kendi kendine oldu öncelik stresten uzaklaşmak

Çok takılma hormonlara bence sen stresten uzaklaş kendini rahat bırak ben 2 sene de gitmediğim doktor kalmadı ama herşeyi bırakınca kendi kendine oldu öncelik stresten uzaklaşmak
Aslında stres hiç yok normal şekilde rutin olan yumurtalık rahimin durumuna bakması gerek olan biseydi busekilde davranmasi gerdi beni ve ben ilk defa o doktora gittim

Back
X