Yardımcımın kaç saat kalmasını gerektiğini kestiremiyorum.

Benimki de yarım gün
Yani 4 saat
60 tl veriyorum, bir de yol parası 10 TL (2 vasıta gidiş dönüş)

Gelince kahvaltı edip başlıyor. Başlayınca süre başlıyor. Genelde 08:30 gibi bende olup kahvaltı sonrası 9'da başlıyor ve 1 gibi bitiyor.

Her geldiğinde normal silme-süpürme ve benim söylediğim bir ekstrayı yapıyor.
Mesela geçen gelişte duvarları sildi
Öncekinde mutfak dolapları içleriyle beraber
gibi gibi

acaba kadın bana seymı demek ıstedı yarım gun 60 tl gelıyorum
35 dk astım o sureyımı demek ıstedı bana

aslında ben saat hesabı konusmak ıstıyoruum eger hakketten yarım gun 4 te bıtıyorsa molaları var arada ama onlarıda hesap etmelımıyım kı?
cok cırkın bı hesap gıbı geldı bana sımdıde
5 kadar kalıyorsa fazla vereyım ama bence saat hesbaı en ıyısı

120 tl temizlik+ütü çok iyiymiş bende ütü yok sadece temizlik... ütü için yarım gün parası alıyorlar burada

Ayda bir alırsan ütü yapmıyo ama her hafta cok kirlenmeden alırsan ütü dahil 120 istanbul anadolu yakası burda genelde fiyat böyle

Ayda bir alırsan ütü yapmıyo ama her hafta cok kirlenmeden alırsan ütü dahil 120 istanbul anadolu yakası burda genelde fiyat böyle

gayet makul ... ben küçük bir ilde yaşıyorum hadi dedim şirketler var ya onlarla anlaşim bi sordum rakam 175 tl sadece genel temizlik dedim çüşşşş....

gayet makul ... ben küçük bir ilde yaşıyorum hadi dedim şirketler var ya onlarla anlaşim bi sordum rakam 175 tl sadece genel temizlik dedim çüşşşş....

Kadın gelince nekadar istiyor haftalık uada aylık

Ben bir temiz firması kullanıyorum meyve ismi olan ne kadara ihtiyacım var o kadar saat alıyorum, saati 17 tl. Çok çok memnunum kimsenin kaprisini çekmiyorum yok kocam izin vermedi yok gelemeyeceğim. 3 saat benim 3+1 evime yetiyor dip köşe siliyor, cam veya fayans sildireceğim zaman 4 saat alıyorum ve en güzel kredi kartı ile ödeniyor :) canlı para vermiyorum.

kız 4 saatte senin ev temizleniyorsa zaten o kadıncagız hiç gelmesin
4 saat bıle olsa calıstıgım ıcın bana hem agır geluıyor yoruluyorum sacımı basımı toparlıyamıuyorum hem cocugun odevlerı calıstırması kalıyor ne yapım kadın gelsın bende dıger ıslerı halledıyorum

bende bu sekılde saat hesabı calısmak ıstıyorum aslında ama konusmam lazım bayanla

Tam gün temizlik 8 saat ücreti 140 tl..içinde tabiki ütü yok:) 15te bi cam sılıyo arada onun yerıne mutfak dolaplarını siler. buzdolabı temızlıği extrA ucret oluyo...
Yarım gün 4 saat 70 tl içinde ütü olunca 4 saati dolu dolu gecıyor zaten ama saatini 1 dakıka gecırmez oda ayrı:)
yarım gün calısıkren yaptıgı ısin bitmesi cıkıp gitmesi anlamına gelmez saatıı doldurması gerektıgını konusmalısınız..
Mesai saati sonuçta:)
Uyanıksporlar

yarım gün geliyor.
saati kendi ayarlıyor.
bazen 4 saat kalıyor, bazen ay balkonları yıkamadan gitmeyeyim deyip, daha uzun kalıyor.
ben kalan kalsın boşver diyorum, yok içime sinmez öyle diyor.
hey allahım :)

ay ben çağırmayı unuttum... bu hafta gelmeliydi...

bende 2 haftada bir bazen haftada bir çağırıyorum.. annemde bayana yardım ediyor - o ben çok iş yapmadım dese de inanmıyorum. neyse yarım gün geldiği için 50 tl veriyorum. annem olunca baya iş hallediyorlar... dolap vs. genelde kendim sildim. o kadar ayrıntıya girmiyorlar.

siz yardım ediyor musunuz? normal para mı veriyorum

bende bu sekılde saat hesabı calısmak ıstıyorum aslında ama konusmam lazım bayanla

Gerçekten memnunum 2 haftada bir geliyor ve evim dip köşe siliniyor. Çalışan ve 4 yaşında bir çocuğu olan biri olduğumdan bana yaptığı iş mükemmel geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…