haha nebilim ben hiç ütüye almadım ama öyle demişlerdi yarım güne parası ütü için diyebutun gardolabı utulemelerı lazım amane kadar utu olabılırkı yarım gun parası alacaklar kadar
acaba kadın bana seymı demek ıstedı yarım gun 60 tl gelıyorumyarım gün sizinki. yarım gün parası vermeniz lazım. yani kimsenin ekmeği değil dert ama 4 saate de tam gün parası alınmaz insaf yani. memurların çalışmasına göre hesap edin. ben öyle yapıyorum. benimki çift vasıta olmasına rağmen 8.30'da bendedir. kahvaltısını yapar.9.00'da başlar. 17.00-17.30 gibi çıkar. tabi ki yemek molası var.
aslında ben saat hesabı konusmak ıstıyoruum eger hakketten yarım gun 4 te bıtıyorsa molaları var arada ama onlarıda hesap etmelımıyım kı?Benimki de yarım gün
Yani 4 saat
60 tl veriyorum, bir de yol parası 10 TL (2 vasıta gidiş dönüş)
Gelince kahvaltı edip başlıyor. Başlayınca süre başlıyor. Genelde 08:30 gibi bende olup kahvaltı sonrası 9'da başlıyor ve 1 gibi bitiyor.
Her geldiğinde normal silme-süpürme ve benim söylediğim bir ekstrayı yapıyor.
Mesela geçen gelişte duvarları sildi
Öncekinde mutfak dolapları içleriyle beraber
gibi gibi
120 tl temizlik+ütü çok iyiymiş bende ütü yok sadece temizlik... ütü için yarım gün parası alıyorlar burada
Ayda bir alırsan ütü yapmıyo ama her hafta cok kirlenmeden alırsan ütü dahil 120 istanbul anadolu yakası burda genelde fiyat böyle
gayet makul ... ben küçük bir ilde yaşıyorum hadi dedim şirketler var ya onlarla anlaşim bi sordum rakam 175 tl sadece genel temizlik dedim çüşşşş....
Kadın gelince nekadar istiyor haftalık uada aylık
sebatiye abla o kısmı coktan gectık calısırkenben sahsen 4 saat için evime bir yabancıyı almazdım
sebatiye abla o kısmı coktan gectık calısırken
4 saat bıle olsa calıstıgım ıcın bana hem agır geluıyor yoruluyorum sacımı basımı toparlıyamıuyorum hem cocugun odevlerı calıstırması kalıyor ne yapımkız 4 saatte senin ev temizleniyorsa zaten o kadıncagız hiç gelmesin
bende bu sekılde saat hesabı calısmak ıstıyorum aslında ama konusmam lazım bayanlaBen bir temiz firması kullanıyorum meyve ismi olan ne kadara ihtiyacım var o kadar saat alıyorum, saati 17 tl. Çok çok memnunum kimsenin kaprisini çekmiyorum yok kocam izin vermedi yok gelemeyeceğim. 3 saat benim 3+1 evime yetiyor dip köşe siliyor, cam veya fayans sildireceğim zaman 4 saat alıyorum ve en güzel kredi kartı ile ödeniyor :) canlı para vermiyorum.
bende bu sekılde saat hesabı calısmak ıstıyorum aslında ama konusmam lazım bayanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?