- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
Bende rahat bir hayatiniz var sanmistim.e baya baya yogunmussunuz tabi yorulursunuz4 saat bıle olsa calıstıgım ıcın bana hem agır geluıyor yoruluyorum sacımı basımı toparlıyamıuyorum hem cocugun odevlerı calıstırması kalıyor ne yapımkadın gelsın bende dıger ıslerı halledıyorum
pardon ama sen niye yardım ediyorsun işi kaçta biterse o saatte çıkaryanı soyle osylıyım yarım gun aldıgımda butun ıslerı bıtırıyor ve erken gıdıyor mesela bu hafta 3 cam sıldıgı ıcın uzadı ama sadece evı supurup sılse tuvaletlerı temızlese 3 gıbı bıtırır ısını ben 3 saat ıcın neden yarım gun parası vereyım kı?
Evet her hafta gelıyor buarada.
Buarada ben herseyı ona yuklememek ıcın tezgahları fılan kendım cıflıyorum bazen kapıları ben sılıyorum yetısmıcek dıye sonuc erken bıtırıp gıdıyor
20 dk derken saka mı buTüm yorumları okudum ve bende bir gariplik olduğuna karar verdim. Çünkü benim temizliğim 20dk sürüyor. Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri süpürüp toz alıyorum. Haftada bir mutfak dolaplarını siliyorum(kapaklarını içini o kadar sık değil). Gardırop, çekmeceler, mutfak dolapları hep çok düzenli zaten, onlara ekstra zaman ayırmıyorum. Mutfak tezgahı, ocak hep temiz. Camları çok sık silmiyorum açıkçası. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Ben kendimi temiz sanıyordum. 20 dk da bitiyor süpürüp silme. E diğerleri de ara ara yapılan işler zaten. Ütü hiç biriktirmiyorum. Eksik ne yapıyorum ben acaba. Koltuk, halı falan mı sildiriyorsunuz? Ben o işlere hiç girmiyorum.
Ev bizim değil. Geçici olarak buradayız. Bu yüzden fazla eşyamız yok. Bir oda boş sayılır. Bir oda eşimin çalışma odası. Düzen değişmesin diye temizliği de ona ait. E geriye iki oda kalıyor. Ne kadar mobilya olabilir. Gardırop çekecek halim yok =) onları da iki hafta da bir siliyorum. Yani dediklerinizi ben de yapıyorum. Ama çözemedim. Öyle kulp mulp yok evde, olabildiğince her şey sade. Sanırım bu yüzden.20 dk derken saka mı bu
mobılyalar sılınıyor esyalar cekılıp altaları sılınıyor
mutfak dolapları her gelısınde sılınıyor kupları ıcın ayretten parlatıcı suruyor
tuvalet banyo fayanslarını temızlıyor sılıyor bazen aralarına daa cok zaman ayırıyor duruma gore degısıyor.
kapıları sılmıyorsa cam sılıyor
bende acık olayım ev sızın mı?
ev sızınse yakın zamana kadar esyaların bı kısmında veya evde bu bakımsızlıgı gorursunuz
şöyle camsille veya ıslak mendille temizlik olmazAnladıgım kadarıyla detaylı temizlik yapmıyorsunuz
ayrıca ev kendınızın degıl bırde esyanız yokmus o yuzden erken bıtıyor olsa gerekEv bizim değil. Geçici olarak buradayız. Bu yüzden fazla eşyamız yok. Bir oda boş sayılır. Bir oda eşimin çalışma odası. Düzen değişmesin diye temizliği de ona ait. E geriye iki oda kalıyor. Ne kadar mobilya olabilir. Gardırop çekecek halim yok =) onları da iki hafta da bir siliyorum. Yani dediklerinizi ben de yapıyorum. Ama çözemedim. Öyle kulp mulp yok evde, olabildiğince her şey sade. Sanırım bu yüzden.
Gündelik ne kadar veriyorsun.20 dk derken saka mı bu
mobılyalar sılınıyor esyalar cekılıp altaları sılınıyor
mutfak dolapları her gelısınde sılınıyor kupları ıcın ayretten parlatıcı suruyor
tuvalet banyo fayanslarını temızlıyor sılıyor bazen aralarına daa cok zaman ayırıyor duruma gore degısıyor.
kapıları sılmıyorsa cam sılıyor
bende acık olayım ev sızın mı?
ev sızınse yakın zamana kadar esyaların bı kısmında veya evde bu bakımsızlıgı gorursunuz
şöyle camsille veya ıslak mendille temizlik olmazAnladıgım kadarıyla detaylı temizlik yapmıyorsunuz
Ne radyasyonu ? ne ozel sebebı anlamadımGündelik ne kadar veriyorsun.
İlk başta anlaşman neydi
Günlük sekiz saat çalıştırılır işçiler ne olursa olsun radyasyon A maruz kalıyorsa yada özel sebep bence bir bunları düşünün sonra kararı kendiniz verin
Yani sizin anlaşmanıza bakar çalışma saatleri.Ne radyasyonu ? ne ozel sebebı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?