4 saat bıle olsa calıstıgım ıcın bana hem agır geluıyor yoruluyorum sacımı basımı toparlıyamıuyorum hem cocugun odevlerı calıstırması kalıyor ne yapımkadın gelsın bende dıger ıslerı halledıyorum
normal tabıay ben çağırmayı unuttum... bu hafta gelmeliydi...
bende 2 haftada bir bazen haftada bir çağırıyorum.. annemde bayana yardım ediyor - o ben çok iş yapmadım dese de inanmıyorum. neyse yarım gün geldiği için 50 tl veriyorum. annem olunca baya iş hallediyorlar... dolap vs. genelde kendim sildim. o kadar ayrıntıya girmiyorlar.
siz yardım ediyor musunuz? normal para mı veriyorum
normal tabı
ben yardım soyle ettım
oglum babasıyla dısarı cıkınca ben onun mobılyasını kendım sıldım yabancı bırının dokunmasını ıstemıyorum ozel esyalarına :)
mutfah tezgahım beyaz onu ben cıfledım , ve tuvaletı kendım yıkadım hortumla
ama dolap ıcı fılan ona sıldırmem duzelltırmem onları kendım yapuyrum yavas yavas
buzdolabını her cuma pazar sonrası esım temızleyıp yerlestırıyor
onlarıda kendım sıldım acıkacsı kasıklıgı fılan kendım bosaltmıstım bırde kahve fıncanı gozunu bırde bardak dıger yerlerımız cok batmıyor ztaen ha bırde erzak yerını ne bılım y apamaz dıye degılde duzenı bılemez dıye yaptırmıyorum aslındaiyi ozaman.. dolap derken mutfak dolabından bahsettim. yoksa yatak odamdaki dolapları sildirmem.
valla bende yardım ediyorum bitmiyor yoksa. her yanım ağrıyor kadın gidince nefret ediyorum bu durumdan imkanın olsa her hafta tam gün almak istiyorumnormal tabı
ben yardım soyle ettım
oglum babasıyla dısarı cıkınca ben onun mobılyasını kendım sıldım yabancı bırının dokunmasını ıstemıyorum ozel esyalarına :)
mutfah tezgahım beyaz onu ben cıfledım , ve tuvaletı kendım yıkadım hortumla
ama dolap ıcı fılan ona sıldırmem duzelltırmem onları kendım yapuyrum yavas yavas
buzdolabını her cuma pazar sonrası esım temızleyıp yerlestırıyor
iyi ozaman.. dolap derken mutfak dolabından bahsettim. yoksa yatak odamdaki dolapları sildirmem.
Ütüden bende nefret edıyorum ve mutlaka bırıktırıyorum :) sınır oluyorum kendıme ama haftada 1 gun dayanabılırım bu ızdıraba ancaben işteyken çağırıyorum.
anahtarı var.
ev ona emanet.
yatak odasının dolaplarını asla açmaz.
diğer her yeri o yapar.
tabi yarım gün geldiği için, bir hafta mutfak dolabı siler, diğer hafta cam siler, diğer hafta kapı siler vs.
her hafta muhakkak süpürme-silme ve banyo-tuvalet temizliği yapar.
ben de diğer zamanlarda ütü, dolap düzeltmesi, buzdolabı temizliği vs yaparım.
aslında ütü den yırtmak için haftada 2 güne mi çıkarsam diyorum zaman zaman.
bende en cok utu yapmayı severım perdelerde dahıl coraplara kadar utu yapıyorum cok eglencelı gelıyor bana :)ben işteyken çağırıyorum.
anahtarı var.
ev ona emanet.
yatak odasının dolaplarını asla açmaz.
diğer her yeri o yapar.
tabi yarım gün geldiği için, bir hafta mutfak dolabı siler, diğer hafta cam siler, diğer hafta kapı siler vs.
her hafta muhakkak süpürme-silme ve banyo-tuvalet temizliği yapar.
ben de diğer zamanlarda ütü, dolap düzeltmesi, buzdolabı temizliği vs yaparım.
aslında ütü den yırtmak için haftada 2 güne mi çıkarsam diyorum zaman zaman.
eger uyarmıyorsan ıpek ınankı yapar gecerler.Ben şu ana kadar temizlik anlayışı tamamen bana uyan biriyle karışlaşmadım. Nelerini gördüm ben nelerini..
1.) mutfak tezgahına çıplak ayak basıp yukarıyı silmek isteyen.
2. ) Çorabını mutfak masasının üstüne koyan.
3.) Tuvaletten çıkarken son bir kez klozeti peçeteyle silip sözüm ona iyilik ederken elini yıkamadan çıkan...
4.) Koca uzun hırkasıyla WC temizliği yapıp aynı kıyafetle devam eden.
5.) Her bölge için aynı bezi kullanan..
Ben mi çok detaycıyım, yoksa kadınlar mı pis?
Tamamen bana aykırı hijyen kuralları. Görüntü temiz ama mikroskopla baksan mikrop kaynıyordur.
Ben elimden geldiğince kendim yapmayı seviyorum kendi kanunlarımla.
Şu yaşıma kadar gerçekten hijyenik birini görmedim.
ayyy cok haklısınBen şu ana kadar temizlik anlayışı tamamen bana uyan biriyle karışlaşmadım. Nelerini gördüm ben nelerini..
3.) Tuvaletten çıkarken son bir kez klozeti peçeteyle silip sözüm ona iyilik ederken elini yıkamadan çıkan...
Tamamen bana aykırı hijyen kuralları. Görüntü temiz ama mikroskopla baksan mikrop kaynıyordur.
bende en cok utu yapmayı severım perdelerde dahıl coraplara kadar utu yapıyorum cok eglencelı gelıyor bana :)
Ütü için iki saat gelip 35 e yapıyor, çalışan ya da devamlı dışarı çıkan bir kadın için çok büyük konfor yardımcı. Bana kızıyor eltim filan, paranı çöpe atma, kendin yap diye. Ama o hep evde. Zamanı ve isteği var yapmaya. Benim bir ayağım hep dışarıda, bir yerlere çıkmam gerekiyor, haftada bir annemi doktora götürüyorum. Evet, o parayla kendime bir şey alabilirim ama verilen parayla zaman kazanmak olarak görüyorum ben bunu.
Ben şu ana kadar temizlik anlayışı tamamen bana uyan biriyle karışlaşmadım. Nelerini gördüm ben nelerini..
bana son ütücü diye ayrı vasfı olan ama 35 tl 2 saat degılde 1 saatı 10 tl bırı lazımwow ciddi misiniz.
en nefret ettiğim ev işlerinden biridir ütü,
yavaş yavaş alıştım gerçi ama, yine de tercih listemde en sonlarda yer alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?