Yardımcımın kaç saat kalmasını gerektiğini kestiremiyorum.

Benim yardımcım, saat 9.00nda geliyor. Kahvaltı ve öğle yemegi veriyorum. Saat 18.00 de çıkıyor. Mola hariç calisma suresi tam 8 saat oluyor. Yarım gun icin de toplamda 4 saat çalışıp yarım saat malo vermesi gerekiyor. Bu tum çalışanlar icin geçerlidir. Tam mesai 8 saatten fazla olamaz. Yarım gun ise 4 saat.

Bana son gelen bayan 9.30 gibi geliyor, 10 da başlıyor arada 15 dk öğlen yemeği yiyor, 5 gibi çıkıyor ben saate değil valla yaptıklarına bakıyorum buzdolabımı çekiyor perde yıkıyor asıyor her yeri bastıra bastıra siliyor , maşallah ona:) böyle iş yapsın erken çıksın zaten

yarım gün çalışma süresi 4:45 dk olarak hesaplıyorum ben 4 saati tam çalışıyor 15 dakika hoşgeldin beş gittin oluyor yarım saatt de iş bittikten sonra bir kahve yanına birşeyler ikram ediyorum iki laflıyorum v.s. hızlı girer ve birşeyler iyiyp içmezse 4 saat çalışmış oluyor yani ... 4 saat için 50 tl... ben parayı kolay kazanmıyorum ve tasarruf yapana kadar canım çıkıyor dolayısıyla 4 saatin hakkını vermesini bekliyorum ... ben de iş yapıyorum ama iş bitse bile bir dolap içidir bir ince temizliktir bir çamaşır katlamadır istiyorum artık... akıllandım ...

bencede kaç saat kaldıgına takılma. ve sen hiç bişey yapma. şu şu işler yapılacak de bütün işleri yaptıktan sonra kacta cıktıgı onemlı degıl bence. ama yarın gun etraftan duydugum kadarıyla 4 saati geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…