- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
sizce birbirlerine hitapları normal mi buluştukları yer mezarlık bunlar normal mi peki

Özünde nasıl bir çocuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce birbirlerine hitapları normal mi buluştukları yer mezarlık bunlar normal mi peki
Peki anneanne, dede, kuzenler falan yok mu siz calisirken onlarla vakit gecirse, bir yandan da onlar kollasalar kizinizi.eski eşim eşi annesi ablası yiğeni çocuğu falan yaşıyorlar yani geniş aile olarak baş başa değiller yani.Çaresiz kaldım açıkcası 12 yıldır hiç yapmadığım şeyi yaptım ve babasına gönderdim.yüzmeye gönderdim basketbolla gönderdim badmintona gönderdim resimdi müzikti hepsini denedim öncelikle kendi ne isterse onlara gönderdim ama 2 hafta sonra gitmek istemiyor bırakıyor kursları.Bana gelince her dakikamı onunla geçirmeye özen gösteriyorum ama haftanın 6 günü çalışıyorum elimden bu kadarı geliyor gerçekten![]()
Peki anneanne, dede, kuzenler falan yok mu siz calisirken onlarla vakit gecirse, bir yandan da onlar kollasalar kizinizi.
Benide annem bir suru spor bransina yonlendirdiler ama iclerinden tek bir tanesinde basarili ve mutlu oldum.
Belki onunda sevecegi bir aktivite olur.
ilginç
Özünde nasıl bir çocuk![]()
Benide anneannem buyuttu annem mecbur hayati boyunca calisti kadincagiz.anneannesi var başında ama bakkala gitmek vs istiyor ve izin veriyor annem işte o ara bile buluşuyorlarmış.Aktivite konusuna gelince tabiri caizse tam bir maymun iştahlı
sakin anlayışlı ve olgun bir çocuk
o yazışmaları okuyunca bu benim çocuğum olamaz dedim zaten inanamadım düşünün o derece
Şöyle anlatayım.
O kadar küçük değildim ama 15 yaşındaydım bende ilk sevgilim.olunca.
Ailem bana yaklaşmayı mi bilmedi, yasaklar mi tatlı geldi bilmiyorum her yolu denedim ben.
Dayak yedim, eve hapsedildim, telefon elimden alındı balkona dahi çıkamadım.
Ailem sandı ki gorusmedikce alisirim. Bu yolla ayriliriz.
Oyle olmadı ama . Benim ex arkadaşlarımla telefon yolladı eve. Markete diye çıktım iki dakika da olsa gorustuk.
Ne yalanlar söyledim. Neler ettim.
Su an düşünüyorum neden bu kadar ısrar etmiştim diye. 15 yaşında bu denli aşık olunur mu ? Hayır.
Benim ki biraz inatti biraz da sevilme ihtiyacı.
Babam bu olayı öğrenince yemin ederim yarım saat dövmüştür beni. Agzim Burnum kan içinde kaldı boynun tutuldu dayak yiye yiye.
Siz kiziniza sevginizi daha çok hissettirin. Bilmiyorum araniz nasıl ama sevdiğiniz çokça belli edin. En ufak şekilde sesimizi bile yukseltmeyin.
Sorduğunuz gibi o kadar ters tepmis ki bende 22 yaşındayım yeni ayrıldım..
Haklısın. .
Uzaklaştırdıkça bağlanılıyor. .
Cocuk yetiştirmek zorrr. .
Şöyle anlatayım.
O kadar küçük değildim ama 15 yaşındaydım bende ilk sevgilim.olunca.
Ailem bana yaklaşmayı mi bilmedi, yasaklar mi tatlı geldi bilmiyorum her yolu denedim ben.
Dayak yedim, eve hapsedildim, telefon elimden alındı balkona dahi çıkamadım.
Ailem sandı ki gorusmedikce alisirim. Bu yolla ayriliriz.
Oyle olmadı ama . Benim ex arkadaşlarımla telefon yolladı eve. Markete diye çıktım iki dakika da olsa gorustuk.
Ne yalanlar söyledim. Neler ettim.
Su an düşünüyorum neden bu kadar ısrar etmiştim diye. 15 yaşında bu denli aşık olunur mu ? Hayır.
Benim ki biraz inatti biraz da sevilme ihtiyacı.
Babam bu olayı öğrenince yemin ederim yarım saat dövmüştür beni. Agzim Burnum kan içinde kaldı boynun tutuldu dayak yiye yiye.
Siz kiziniza sevginizi daha çok hissettirin. Bilmiyorum araniz nasıl ama sevdiğiniz çokça belli edin. En ufak şekilde sesimizi bile yukseltmeyin.
Sorduğunuz gibi o kadar ters tepmis ki bende 22 yaşındayım yeni ayrıldım..
Benimde onun yaşında vardıErgenliğe girmiş bence kızınız orta 2 ye geçti bence erkek arkadaşı olabilir kızınızla oturup bu konuyu konuşun arkadaşça bence sevgili konusunda sorun yok olabilir
Benim annem bana biriyle çık kızım bile diyodu yani çok hoşuna gitmiştidaha çok erken ama ya
Benide anneannem buyuttu annem mecbur hayati boyunca calisti kadincagiz.
Ama bakkala bile yalniz yollamadi anneannem beni.
Siz annenizi tembihleyin beraber ciksinlar, bir yerlere gidip hava alsinlar.
Insallah biran evvel cozulur bu durum.
Tek basina kiz cocuk buyutmek ne demek cok iyi biliyorum.
Allah yardimciniz olsun.
inananın kesinlikle sesim yükselmez hep şunu düşünürüm zaten başında babası yok zaten hayata bir sıfır mağlup ben sarıp sarmalayıp kollucam deyip yaklaşırım asla bana da karşı gelmez ilk olay geçen sene oldu anlayışla karşıladım anlattım yanlış olduğunu daha erken olduğunu tabiki ilerde olucak karşına birileri çıkacak dedim asla bağırma çağırma dayak olayı olmadı yapmam da çünkü benim de sevgililerim oldu olmadı değil o yüzden hem arkadaş gibi oturup dinledim hemde anne gibi nasihatlarda bulundum.
aişte benim dert burada başlıyor annem bilmiyor zaten bu olayı eğer öğrenirse sürekli başına kakar çocuğun o yüzden söyleyemiyorum annem biraz da yaşlı anlayış desen sıfır annem sadece yemeğini verip başında duruyor işte daha fazlası yok
Benim annem bana biriyle çık kızım bile diyodu yani çok hoşuna gitmişti
Canım boşver çoçuklar daha o yaşta en fazla elini tutar çoçugun yanaktan öpme en fazla dudağından öperbian kendi çocukluğum geldi gözümün önüne de benim annem asla demezdi hatta komşular sorduğunda olamaz onun sevgilisi kafasını kopartırım derdi.Ben sevgilisi olmasın demiyorum sadece biraz oldu diyorum.
Gerçekten şanslı o zaman kızınız.
Benim öğrenilince babadan dayak yedim dayılar tarafından öldürülmekle tehdit edildim. Neler neler :)
Belki ozeniyordur kızınız. Çevresinde vardır sevgilisi olan arkadaşları falan. Siz baskiladikca engellemeye çalıştıkça emin olun bir yolunu bulur yine gorusur.
Eğer yanlış gelmezse size nacizane bir tavsiye olacaktı. Kiziniza deyin ki " Gorusmenize bir şartla izin veriyorum benim yanimdayken gorusun sadece. "
Evde kek kurabiye falan yapıp çağırın çocuğu . Gayet arkadaş gibi oturun yanlarında . Konusun.
Ardından ses kaydediciyi acik bırakıp çıkın odadan.
Hem gerçek fikirlerini öğrenmiş olursunuz hem de kizinizin size güveni artar.