İyiyken çok iyi ama sinirlenince gözü bişeyi görmüyo ya da ben kendimi böyle avutuyorum.Size küfür eden, vuran bir adam var ve siz hala aramasını mı bekliyorsunuz?
Gittim ona bağımlı hale geldiğimi söyledi ve ilaç verdiSen de psikoloğa git bence
Psikolog mu? İlaç?Gittim ona bağımlı hale geldiğimi söyledi ve ilaç verdi
30 yaşında galerici.Sen 25 yasında oldugunu emin misin? 25 yasinda olgunlukta ki bir bayan nasil olirda kendini bile bile böyle bir ateşe atar?
Annene anlat bu adamin tavri bana böyle de bakiyim annen ne diyecek sana!? Benim evladima bir erken böyle davranacak aklını alırım o adamın!sevgiliyken vuran döven adam evlendiginde seni gözünü kırpmadan öldürür gazatenin 3. sayfalarinda manşet olursun mazallah.Birak allah askına adam mı yok sana? Nerden bulursunuz böyle manyakları? o kac yasinda ve isi meslegi ne?
Sevginiz ağır basıyorsa, buyurun evlenin. Sonra da kocamdır döver de, öldürür de sever de diye gezersiniz.30 yaşında galerici.
Ben herşeyin farkındayım ama sevgim ağır basıyor
INANAMIYORUM. Ailen seni uni ye kufurler isit dayak ye diye mi yolladi.Hanımlar öyle bir sıkıntı içindeyim ki ne yapcağımı bilemez durumdayım. Ben 25 yaşında üniversite mezunu bi kızım. Sevdiğim adamsa 30 yaşında. Bundan 1 buçuk sene önceki erkek arkadaşımla 3 ay once tekrardan bir ilişkiye başladık. Onceki ilişkimizde bitmesinde ki sebep aşırı kıskançlığı, agresif tavırları, bana hiç bir şekilde güvenmemesi ve verdiğim değerin karşılığını alamamamdı. Afedersiniz insan muamelesi görmez gün içinde ne yaptığını bilmez bense ev hapsi yaşardım. Bu ilişkimizde ise güvene dair herşey vardı ilgi sevgi alaka hiç görmediğim kadar hatta hergün beraberdik. Dünyanın en mutlu insanıydım. Gerçekten geçen 1 buçuk sene de değiştiğine inandım. Önümüzdeki aylarda uzatmadan adını koymayı düşünüyoduk. Yine evden çıkmayan kimseyle görüşmeyen biriyim ama benimle ilgilendiği için bu sorun olmuyor. Fakat gün geçtikçe sinirli anlarında küfürler yine başladı hatta üstüne birde vurmaları eklendi ki, onceki o kötü ilişkimizde bile vurma huyu yoktu. Çok sevdiğim için yuttum hatta bundan 15 gün once vurması sonucu kulak zarım yırtıldı. Ayrıldık ve dayanamadım ben aradım. Psikolojik yardım almayı kabul etti doktor ilaç verdi iki seans gitti fakat bundan 5 gün once ağıza alınmayacak küfürlere devam etti ve bana yine vurdu. Ortada çok büyük sebep yok. Ben o istedi diye bu ilişkimizde yine herkese sırt döndüm etrafımda kız arkadaşım dahi kalmadı. Adeta ona muhtaç hale geldim. Artık zoruma gidiyor kaldıramıyorum küfürlerini vurmalarını. Ben ona saygısızlık asla yapmadım ama onun saygısı bana hiç yok. Şuan evde sürekli uyuyorum. Aklıma bana yaşattığı mutlu günler geliyor. Pişman olup ağladığı zamanlar. Ama hala aramadı. Üstüme bu kadar çok düşen bi dediğimi iki etmeyen adam nasıl vazgeçer benden? Hemde kendisi hatalı olduğu halde. Aklım almıyor. Bende hala maruz kaldığım kötü muameleye karşı ondan vazgeçemeyip telefon bekliyorum. Nolur bana akıl verin
Senin gibi üni mezunuda degildir allah bilir bu vatandaş.Ailene böyle birini yakıştirabiliyor musun? ilerde cocugun olsa onu dövse gücüne gitmez mi? sakın ha sakın . sevgi degil senin ki gurur yapiyorsun.aklini kullan kalbini degil.30 yaşında galerici.
30 yaşında galerici.
Hanımlar öyle bir sıkıntı içindeyim ki ne yapcağımı bilemez durumdayım. Ben 25 yaşında üniversite mezunu bi kızım. Sevdiğim adamsa 30 yaşında. Bundan 1 buçuk sene önceki erkek arkadaşımla 3 ay once tekrardan bir ilişkiye başladık. Onceki ilişkimizde bitmesinde ki sebep aşırı kıskançlığı, agresif tavırları, bana hiç bir şekilde güvenmemesi ve verdiğim değerin karşılığını alamamamdı. Afedersiniz insan muamelesi görmez gün içinde ne yaptığını bilmez bense ev hapsi yaşardım. Bu ilişkimizde ise güvene dair herşey vardı ilgi sevgi alaka hiç görmediğim kadar hatta hergün beraberdik. Dünyanın en mutlu insanıydım. Gerçekten geçen 1 buçuk sene de değiştiğine inandım. Önümüzdeki aylarda uzatmadan adını koymayı düşünüyoduk. Yine evden çıkmayan kimseyle görüşmeyen biriyim ama benimle ilgilendiği için bu sorun olmuyor. Fakat gün geçtikçe sinirli anlarında küfürler yine başladı hatta üstüne birde vurmaları eklendi ki, onceki o kötü ilişkimizde bile vurma huyu yoktu. Çok sevdiğim için yuttum hatta bundan 15 gün once vurması sonucu kulak zarım yırtıldı. Ayrıldık ve dayanamadım ben aradım. Psikolojik yardım almayı kabul etti doktor ilaç verdi iki seans gitti fakat bundan 5 gün once ağıza alınmayacak küfürlere devam etti ve bana yine vurdu. Ortada çok büyük sebep yok. Ben o istedi diye bu ilişkimizde yine herkese sırt döndüm etrafımda kız arkadaşım dahi kalmadı. Adeta ona muhtaç hale geldim. Artık zoruma gidiyor kaldıramıyorum küfürlerini vurmalarını. Ben ona saygısızlık asla yapmadım ama onun saygısı bana hiç yok. Şuan evde sürekli uyuyorum. Aklıma bana yaşattığı mutlu günler geliyor. Pişman olup ağladığı zamanlar. Ama hala aramadı. Üstüme bu kadar çok düşen bi dediğimi iki etmeyen adam nasıl vazgeçer benden? Hemde kendisi hatalı olduğu halde. Aklım almıyor. Bende hala maruz kaldığım kötü muameleye karşı ondan vazgeçemeyip telefon bekliyorum. Nolur bana akıl verin
30 yaşında galerici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?