Yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Psikolog mu? İlaç?[/QUOTE
Bumu görmek istediğin değer?hoşuna gidiyor mu?canın acımıyor mu?
iyi olduğumuz zamanlarda benden mutlusu yok. Daha once beni kimse öylesi mutlu etmemiştir. Ama sinirlendiği an o anlarımıza dair hiç bişey kalmıyor. Aramızda saygı yok sadece sevgi bizi bir arada tutan diye kendi söylüyor
Kafam allak bullak

Adam psikopat,tanımına bak?artılarını götürür bir tokat,o tokat evlenince,tekme,yumrukla perçimleşir,güzel renkler sergiler tüm vücudunda....Hayat senin ama şunu unutma bu dayaklar sende ki ruhu öldürecek belki bir gün bedenini de.....

Canım sen sen canını kaldırımda mı buldun ? kendine garezin mi var psikolojik fiziksel ne kadar şiddet varsa görmüşsün hala neden devam edersin ki onunla?

Çok haklısınız çok
Bu sağlıksız düşünmem tamamen boşluktan.
O da bunu istiyodu zaten ona bağımlı hale gelip her dediğine he demem

Çok acıyorum her türlü eziyeti görüpte terketme cesareti gösteremeyen insanlara (Bkz :ama seviyorum ) yahu ananız-babanız bu psikopatların kahrını çekin diye mi bugünlere getirdi?
Kendi değerini bilememek,kadın olmanın getirdiği sorumlulukları farklı algılamak ve kendini kandırmak....Bir kadın bu üçünü es geçiyorsa asla mutlu olamaz...ASLA....

Seven ADAM karsisinda ki kisiye zarar vermez, senin sevgilin adam kategorisin de bile degil.
Evlen evlen cok mutlu eder seni artik gazelerde 3. Sayfa haberleri olursunuz.

Kulak zarını yırtan bir adamın seni sevdiğini düşünecek kadar kafayı yemişsen kesinlikle psikiyatriye gitmelisin hatta ilaç kullanmalısın uzun bir süre de psikolojik destek almalısın net,

Tabi her şeyden önce bu adamı(!) sonsuza kadar hayatından çıkarmalısın.

İyi zamanında mutlu ediyor diyorsun ya; o da olmasa nasıl tutacak seni elinde? tabi ki maske,gerçek kişiliği öfkeli,agresif zarar veren bir hödük.....Sorsana annesine bacısına biri el uzatsa ne yaparmış bu hödük....

Kendimi ailemin içine girince değişir diye hep kandırdım...
Yok öyle bir dünya bunu yapan her yerde yapar,ailenin içinde bile rastladık böyle şeylere lütfen akıllı davran...ister misin babanla yumruk yumruğa kızına zarar veriyor diye dövüşmelerini,ya da onlardan birine bile zarar verdiğini?

Şanslısın ki gerçek yüzünü sevgiliyken göstermiş aptal....ve ayrılırsan bu şansı kullanmış olacaksın....

Sordum öldürürüm diyodu..
Çok sordum, çok sorguladım yapma bak seninde kız kardeşin var dedim
Bi de kız kardeşine dil uzattığım suçlamasıyla küfür ederdi.
Herşeyi anlamak istediği gibi anlar işine geldiği gibi davranırdı.

Pardon ama seni silkelemek için sormak zorundayım, salak mısın? Dayak,küfür,baskı,hakaret biri bin para hala sevgiden bahsediyorsun. Etrafında insan kalmamış, konuşma ihtiyaçtır sosyalim ihtiyaçtır dolayısıyla sendrom yaşıyorsun. Psikolojin bozulmuş senin. Çöplükte ölü bulunmak mı istiyorsun acaba? Saygı duymayan insan sevgi de duymaaaaaaaz

İyi ya işte kız kardeşi ve annesiyle uzuuun bir hayat yaşasın, sadece onlara sahip çıkar bu hödük başka da bir halta yaramaz.....Kısaca ve özetle ayrılmalısın ve geri dönüşü olmadan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…