• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza İhtiyacım Var ..

az çekmedim ben bu olaydan
bahsi geçtikçe bile ömrümden ölüm gidiyor
çok şükür Allahıma uzun zamandır yaşamıyorum böyle bir olay
ben bağıramazdım sesim çıkmazdı
o an insan ölsemde kurtulsam diyor gerçekten
ruhun vücudundan çıkıyormuş gibi oluyorsun
sanki can veriyormuşsun gibi
benimki tamamen psikolojikti
çok düşünmekten çok stres yapmaktan kaynaklanıyordu
ama aştım çok şükür
eşinizinkide psikolojik olabilir
dua et geçer falan diyorlar
ama o an dua falan edemiyorsun malesef
donup kalıyorsun
beynin duruyor
ama eşiniz yatmadan önce dua etsin
ben üzerimde cevşen taşırdım sürekli
ondan sonra düzeldim
ya da psikolojik olarak öyle şartlandırdım kendimi bilemiyorum
birde eşinize yediği yemekler dokunuyor olabilir
akşam yemeklernizi biraz daha erken yiyip sonrada hiçbişey yemeden yatmayı denesin

Karabasanla alakalı ne biliyorsunuz kızlar..?

Eşim son 2 gecedir bağırarak uyanıyo ve beni çok tedirgin ediyo bu olay zaten eşimin halaları büyü gibi şeylerde yapıyo ve beni çok etkiliyo bütün gece ona bi zarar gelicek diye gözümü kırpmadım ne yapsam iyi gelir bi akıl verin lütfen ..

Karabasan "uykubasması" demek canım. çokk yorgun oluyorsun ya kolunu kaldırmaya dermanın olmuyor, rüyanda bile yorgun oluyorsun. kabus gördüğünde o kadar yorgun oluyorsunki kabusunda bile hareketsiz kalıyorsun bu karabasandır.
benim eşimdede vardı sürekli bağırıyordu bir ilaç varmış rivotril diye o geçiriyormuş, birde bu rivotril beyne zarar veriyormuş, unutkanlık yapıyormuş B12 vitamini takviyesi lazım. Rivotrilin fazlası çok zararlıymış yeşil reçeteli sakinleştirici yani ama tedavi amaçlı kullanırsan sorun yok.:40::40:

Karabasan "uykubasması" demek canım. çokk yorgun oluyorsun ya kolunu kaldırmaya dermanın olmuyor, rüyanda bile yorgun oluyorsun. kabus gördüğünde o kadar yorgun oluyorsunki kabusunda bile hareketsiz kalıyorsun bu karabasandır.
benim eşimdede vardı sürekli bağırıyordu bir ilaç varmış rivotril diye o geçiriyormuş, birde bu rivotril beyne zarar veriyormuş, unutkanlık yapıyormuş B12 vitamini takviyesi lazım. Rivotrilin fazlası çok zararlıymış yeşil reçeteli sakinleştirici yani ama tedavi amaçlı kullanırsan sorun yok.:40::40:

Yok cnm daha devam ederse zaten bi uzmana götürcm şimdilik yok bişi doktor vermeden kullanmaz zaten ilaç eşim asla gözüm üstünde sürekli :D

az çekmedim ben bu olaydan
bahsi geçtikçe bile ömrümden ölüm gidiyor
çok şükür Allahıma uzun zamandır yaşamıyorum böyle bir olay
ben bağıramazdım sesim çıkmazdı
o an insan ölsemde kurtulsam diyor gerçekten
ruhun vücudundan çıkıyormuş gibi oluyorsun
sanki can veriyormuşsun gibi
benimki tamamen psikolojikti
çok düşünmekten çok stres yapmaktan kaynaklanıyordu
ama aştım çok şükür
eşinizinkide psikolojik olabilir
dua et geçer falan diyorlar
ama o an dua falan edemiyorsun malesef
donup kalıyorsun
beynin duruyor
ama eşiniz yatmadan önce dua etsin
ben üzerimde cevşen taşırdım sürekli
ondan sonra düzeldim
ya da psikolojik olarak öyle şartlandırdım kendimi bilemiyorum
birde eşinize yediği yemekler dokunuyor olabilir
akşam yemeklernizi biraz daha erken yiyip sonrada hiçbişey yemeden yatmayı denesin

Eşim zaten yediğine içtiğine dikkat eden biri yağlı tuzlu yemez ama yorgunluk yada piskolojik yorgunluktan olabilir şuanlık aştık sorunu ama biraz daha devam ederse bi uzmana götürcm mutlaka ...

Back
X