Anlayamadim. Kafami kemiriyor surekli. Su zaman dilimi nasil gecti inanin bilmiyorum. Akip gidiyor sadece.9 ay boyunca ne istedigini nasil bilemezsin anlayamadim. kisa bir sure degil sonucta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamadim. Kafami kemiriyor surekli. Su zaman dilimi nasil gecti inanin bilmiyorum. Akip gidiyor sadece.9 ay boyunca ne istedigini nasil bilemezsin anlayamadim. kisa bir sure degil sonucta
Olaylar cok hizli gelisti . Kafamda karisinca ailemin karsisinda duracak gucte bulamadim kendimi. Arkadasimi daha fazla uzmemek icin bitirdim. Ama karari al8rken net degildim. O an bir karar vermem gerekiyordu verdim karari. 9 aydir atamiyorum kafamdan. Takinti mi asktan dolayi mi bilmiyorum. Ailem eskisehirde degil. Niye oyle hissettiniz .Bu arada ailen Eskişehir'de yaşıyor galiba sen memur olunca Afyon'a mi gittin ?
Sadece bir sezgi :)
Merhaba arkadaşlar. Yardıminiza ihtiyacım var. Ben 9 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.Arkadaşım ile 3 ay görüşmüştük daha öncesindede birbirimizi taniyorduk ama duygusal bağ yoktu. Ailem izin vermedi evlenmemize ve ben ilişkiye başlarken duygularım varken sonradan duygularımı anlamlandıramadım. Ailemin karşı çıkma sebebi farklı memleketli biri olmasıydı tek çocuk oldugum için yanlarında istiyorlardı.size sacma gelebilir ama onlar öyle bakıyor hayata değiştiremedim. Çalistigim icin ailemden farkli sehirde yasiyordum ailemden zaten. Ama ikna edemedim. Duygularima gelincede ilk defa görüştüğüm biriydi anlayamadim.sonra ayrildim ama tam bitirmemistim kafamda karar vermem gerekiyordu ve o an icinde karari verdim.9 ayda çok sorguladim kendimi bazen seviyorum dedim aklimdaydi hep baskasini dusunemiyordum bazende sevmiyorsun takıntı yapmissin dedim cunku sevsem hemen vazgecmezdim. Ama bulamadim cevabini. Aileme darildim kirgindim iletisimi yok denilecek derecesindeydi. Ilk defa bu kadar kotu idim soguk geliyordu ailem. Ayrilmam da tek sebep ailem degildi duygularimi da bulamiyordum niye boyle yapip aileme yukleniyordum bilmiyordum. Kendimi taniyamiyordum.9 ay gecti ben bir yol kat edemedim duygumdan dolayi mi takintidan dolayi mi oldu bulamadim. Tanismak isteyenler oluyor onlari da kabul edemiyorum. Sanki tanissam yeni biri ile eski arkadasima haksizlik edecekmisim gibi geliyor. Onu uzup gittim ama ben hayatima devam ediyorum ona haksizlik olacakmis gibi geliyor. Bildigim kadariyla hayatinda biri yok. Eski erkek kaderimse onu beklemedigim icin ileride tekrar karsilasamayacakmisiz gibi geliyor eğer kaderimse. Ben yeni biri ile kafam tam nwt degilken tanisirsam yeni kisiye haksizlik olur mu ? Yeni kisi ile devam ettiremezsem suclu hissedecem kendimi. Zaten eski arkadasimi yari yolda biraktigim icin sucluluk hissediyorum halen. Sizce ne yapmaliyim? Yeni biri ile tanissam daha iyi olur mu ne kadar saglikli olur ? Eski arkadasim ile olanlari atlatamamamin sebebi ne olabilir? Sacma ama ben kendimi anlayamiyorum. Takinti mi ona karsi olanlar.Koca bir boşluktayim. Lutfen yargılamayın beni. Yardiminiza ihtiyacim var.
Inanin bende hic iyi degilim. Hayatim zindan gibi. Surekli kafamda. Pismanlik sucluluk duygusu var. Birde seviyor muyum sevmiyor muyum diye sorgulamak beni yordu. Insanin kendini anlamamisi kadar bir sey yokmus. Nasul anlayabilirim kendimi9 ay cok uzun bir süre ve ben bu derece düşünsem hayatım zindan olurdu heralde. Böyle yaşamak cok zordur, hayati kendine dar ediyorsun, yorulmuyor musun? At gitsin kafandan neyse neyse işte kaderinse karsina cikar illa ama kalkip birgun karsima cikar diye oturup beklenek saglikli bir durum degil. Herkesi bu kadar büyütmeyin ortada buyutulcek bir ask olsaydı yok duygumu anlamadim, yok ailem soyle boyle dedi diye bitmezdi zaten. Bitmis gitmis bosluktan dysunup kuruyorsun habire
takıntı yapmışssın sen kendine.Olaylar cok hizli gelisti . Kafamda karisinca ailemin karsisinda duracak gucte bulamadim kendimi. Arkadasimi daha fazla uzmemek icin bitirdim. Ama karari al8rken net degildim. O an bir karar vermem gerekiyordu verdim karari. 9 aydir atamiyorum kafamdan. Takinti mi asktan dolayi mi bilmiyorum. Ailem eskisehirde degil. Niye oyle hissettiniz .
Eskiyi o kadar ay dusunmem takinti vicdandan dolayi mi sizce. Bilemiyorum duygularimi. 9 ay dusunmezdim sevmese idim diyorum. Takinti vicdan bu kadar uzun surer mi ki? Yeni kisi ile olmazsa eskiyi unutamazsam bu sefer daha cok vicdan yaparim diye korkuyorum. Kafam net degilken gittim gorustum diyeemin ol yeni kişiye haksızlık olmaz, zaten yeni kişiye haksızlık olabilmesi için yeniyle derin bi ilişki içine girip hala eskiyi düşünmen lazım ama böyle bişey olacağını sanmam, zaten eskiyi sevmiyorsun çünkü... bence sadece adalet, vicdan duyguları yüksek birisin. bu kadar incelikli düşünme, emin ol erkekler böyle değil... bence yeni kişilerle tanış, kim bilir belki de tam frekans tutturduğun kafanda soru işaretleri bırakmayacak acaba seviyormuyum dedirtmeyecek biri çıkacak karşına ve sen bu duygularla onu bloke ediyorsun
Kafam kazan gibi. Aileme bu denli niye ofke duyuyorum. Bilmiyorum . Sevmedigi biri icin ailesine kizar mi ? Sevmedigimi nasil anladiniz. Yanlis anlamayin artik kendimi taniyamiyorumtakıntı yapmışssın sen kendine.
sevmediğin aşık olmadığın da ortada.
seven kızlar böyle yazmıyorlar çünkü:))
her neyse karman çorman yapmışşın her şeyi zihninde.
ailene öfken de var tabi.
o sebeple de gereksiz bir vicdan yapıyorsun eski sevgiline.
aman boşversene.
zaten aranızda elle tutulur birşey yokmuş.
başkalarıyla gez toz gününe bak.
26 yaşındasın yahu:))
Eskiyi o kadar ay dusunmem takinti vicdandan dolayi mi sizce. Bilemiyorum duygularimi. 9 ay dusunmezdim sevmese idim diyorum. Takinti vicdan bu kadar uzun surer mi ki? Yeni kisi ile olmazsa eskiyi unutamazsam bu sefer daha cok vicdan yaparim diye korkuyorum. Kafam net degilken gittim gorustum diye
Duygumu da anlayamiyorum. Basta duygum varken sonradan kafam nasil karisti bilmiyorum. Sonradan duygular karisabiliyor mi. Nasil anlamlandirabilirim duygumu tak8nti olabilir mi sizceOncelikle mrb arkadasim hayatlarimiz birazda olsa benziyoo bende ailenin tek cocugum,15 yasindayken karsima bi genc cikti 7 8 ay sevgili olmaya basladik.Sonra niyetimiz cidiye binince evlilik karari verince olaylar luks etmeye basladi ailem karsi geldi erkek arkadasim fakir bi aileden gelmeydi ne yaptiysam istemediler bende ayrildim ama senin gibi aklimdan cikaramiyordum.Artik dayamamayip kaderide arkamiza alip yolumuza tekrar donduk. O gun bugundur birbirimizi birakmadik. once Annemin rizasi olmasada simdi annemin sevgili damadi ,benimde kocam 5 yillik evliyiz ve cok mutluyuz sana onerim su eger seviyosan yolundan donme eger seviyosa tutugun elli birakma.....
Sagokun tesekkur ederim. Aileme niye k8zginim bu kadar anlayamiyorum. Tek suclu onlar degil ama tepki gosteriyorum onlara. Insanin kendini anlayamamasi kadar kotu bir sey yokmuscanım emin ol çivi çivi söker, zaten başkasını bulmadan asla onu düşünmeyi kesmeyeceksin, sanırım yaşın da küçük, aslına bakarsan vicdan yapmanı gerektircek hiçbişey de yok, yani mantıken kafanın net olmadığı bi adamla adam üzülmesin diye evlenemezsin yani... bence bu konuda kendini sorgulamayı bırak, çünkü hem enerji hem vakit kaybı.. insan fıtratı birini bulmadan diğeri kafandan tamamen silinmiyor... zaten çok seviyor olsan çok daha farklı davranır ve hissederdi, senin sevgi değil vicdan acıma vs gibi duygular bence, zaten kadın milleti çokca bu duyguları sevgiyle aşkla karıştırır
Sagokun tesekkur ederim. Aileme niye k8zginim bu kadar anlayamiyorum. Tek suclu onlar degil ama tepki gosteriyorum onlara. Insanin kendini anlayamamasi kadar kotu bir sey yokmus
sevgi namına bir şey yazmamışssın ki ama canım:))Kafam kazan gibi. Aileme bu denli niye ofke duyuyorum. Bilmiyorum . Sevmedigi biri icin ailesine kizar mi ? Sevmedigimi nasil anladiniz. Yanlis anlamayin artik kendimi taniyamiyorum
Yok cnm olmadi yazisma. Sadece yazin ben cok merak ediyordum bir arkadasi instagramdan takup ettirdim benim arkadasim oldugunu bile anlayip anlamadigini bilmiyorum. Sevmedigim biri ise ve tek suclu ailem degilken onlara niye yukleniyorum bu kadar anlamiyorum. Bazen tanimiyorum kendimi.sevgi namına bir şey yazmamışssın ki ama canım:))
hep anlamdıramadım vs. vs.
sendeki sadece ailene olan öfke başka birşey değil.
bir şekilde içinde kalmış senin hayatına yaptıkları bu müdahele.
ayrıca sen bu adamı çok seviyor olsaydın 9 ay ayrı kalamazdınız buluşurdunuz mutlaka.
hiç irtibatınız oldu mu bu süretçe yazışma buluşma vs?
Kendime kiziyirum cunku. Ailemin karsi cikabilecegini bildigim halde basladim. Sonra arkasinda da durmadim ikna etmek icin ugrasmadim ailemi yeterince. Umut verip yari yolda biraktim. Hislerim vardi sonra karmasiklasti noldu anlayamadim. Duygularimi bile farkinda degilim koca insan olmusum. Ve arkadasim ailemi 8kna etmeyi beklerken bnm duygularim karisik ikna edemiyorum diye terk ettim. Ortada bir sorun yoktu ve hislerimin son bir ayda karistigini ona yansitmadim . O seviyor zannediyordu birden duyunca şok oldu. Bu yaptiklarimdan dolayi kiziyorum. Ayrilirken bana artik guvenmeyecegim k8mseye evlenmem de anlamina gelen seyler dedi. O icimde kaldi dedikleri.Siz kendinizden çok.
Ailenizi,
Eskisini,
Daha olmayan yenisini düşünüyorsunuz ve hata ediyorsunuz. Hayatınızda sadece 1 gün kendinizi düşünüp karar aldınız mı? Ben bunu çok merak ediyorum..
İşte ben tam da bundan bahsediyorum. Ailenizin baskılarından kurtarın düşüncelerinizi. Eski sevgilinizi seviyorsanız dönün ve kafanızdaki bu karmaşıklığı anlatın. Eğer dönmeyecekseniz sevmiyorsunuz demektir ve en doğrusunu yapmışsınızdır.. Yeni bir ilişkiniz olursa mümkün mertebe ailenize kendi kararınız olduğunu bastıra bastıra anlatın... Kararlı ve dik olun. Kararsızlık kör bıçak gibi her şeyi parçalar ....Kendime kiziyirum cunku. Ailemin karsi cikabilecegini bildigim halde basladim. Sonra arkasinda da durmadim ikna etmek icin ugrasmadim ailemi yeterince. Umut verip yari yolda biraktim. Hislerim vardi sonra karmasiklasti noldu anlayamadim. Duygularimi bile farkinda degilim koca insan olmusum. Ve arkadasim ailemi 8kna etmeyi beklerken bnm duygularim karisik ikna edemiyorum diye terk ettim. Ortada bir sorun yoktu ve hislerimin son bir ayda karistigini ona yansitmadim . O seviyor zannediyordu birden duyunca şok oldu. Bu yaptiklarimdan dolayi kiziyorum. Ayrilirken bana artik guvenmeyecegim k8mseye evlenmem de anlamina gelen seyler dedi. O icimde kaldi dedikleri.
Sagolun yardimci oldugunuz icin. Vicdan yapacak.bir sey kotu bir sey yapmamissin demissin. Ama yaptim ben. Ailemin tepki gosterecegini bildigm halde basladim. Daha sonra ailem tepki gosterince yari yolda biraktim . Duygularimi fark edemedim. Koca insan hislerini nasil fark etmez ben edemedim. Arkadasim ailemi ikna etmemi beklerken evlilik icin ben hislerimden emin degilim ailemi de ikna edemiyorum diye birden çiktim karsisina.bir aydir duygularimin karistigini bilmiyordu ona soylememistim. Seviyorum zannediyordu. Her sey normal zannediyordu. Birden duyunca şok etkisi yaratti. Ayril8rken artik guvenmeyecegim kimseye evlenmem de artik gibi bir seyler dedi . O icime dert oldu dedikleri. Kendimi suclu hissediyorum. Kotuluk yaptim .canım emin ol çivi çivi söker, zaten başkasını bulmadan asla onu düşünmeyi kesmeyeceksin, sanırım yaşın da küçük, aslına bakarsan vicdan yapmanı gerektircek hiçbişey de yok, yani mantıken kafanın net olmadığı bi adamla adam üzülmesin diye evlenemezsin yani... bence bu konuda kendini sorgulamayı bırak, çünkü hem enerji hem vakit kaybı.. insan fıtratı birini bulmadan diğeri kafandan tamamen silinmiyor... zaten çok seviyor olsan çok daha farklı davranır ve hissederdi, senin sevgi değil vicdan acıma vs gibi duygular bence, zaten kadın milleti çokca bu duyguları sevgiyle aşkla karıştırır
Duygularimi fark edemiyorum. Takintidan dolayi mi yoksa sevgiden dolayi mi bilmiyorum.duygumdan emin olamadiktan sonra cikmak istemiyorum karsina ikinci kez yikamam onu. Nasil fark edebilirim duygumu. Bazen diyorum seviyorsun o kadar ay unutamadin bazende sevmiyorsun hemen vazgectin duygunu sorguladin. Sevsen sorgulamazdin diyorum.İşte ben tam da bundan bahsediyorum. Ailenizin baskılarından kurtarın düşüncelerinizi. Eski sevgilinizi seviyorsanız dönün ve kafanızdaki bu karmaşıklığı anlatın. Eğer dönmeyecekseniz sevmiyorsunuz demektir ve en doğrusunu yapmışsınızdır.. Yeni bir ilişkiniz olursa mümkün mertebe ailenize kendi kararınız olduğunu bastıra bastıra anlatın... Kararlı ve dik olun. Kararsızlık kör bıçak gibi her şeyi parçalar ....