Yardiminiza ihtiyacim var..

Ben de inanmıyorum.
Benzer yemekli bir konu vardı. Yine bir gün dışarda yemek yerlerken tadına bak dememiş diye aynı kavgayı da yaşamışlardı güya.
Bir insan aynı şeyi on bin kere yapıyorsa aynı kavgayı yüz kere yapıyorsa ya zekada bir sorunu vardır ya kavga etmek hoşuna gidiyordur. Yada burada eğleniyordur
Ben de burada dalga geçtiğini düşünüyorum herkesle

Adami kiskirtin delirtin sonra kufur ettin kaliteni bozdun bilmem ne. Sizle bas etmek icin peygamber sabri gerekir ama o da kimsede yok. Evet dogru yardima, bir uzman yardimina ihtiyaciniz var.

Kazen bu uyede birseyler var. zaten profil sayfasinda da uyarida bulunmus ikinci uyelik hakkinda.
sudamlasi diye bir uye vardi hayatinda ciddi sorunlari vardi o bile bukadar degildi ve uyeligi il ilgili sorgulama olmustu.
bu uye ayni konular etrafinda surekli donuyor. konular hep cok yorum aliyor. ayni tavsiyeler veriliyor ama umursamiyor cunku ben gercek dertler olduguna inanmiyorum.
tesekkurler...

BENCE SEN ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARIYORSUN YANİ OAN ADAMIN İŞİ VAR SANA İYİ GECELER DEMEMİŞ BENCE SENİN BÜYÜTEMEM GEREKİR KAHVALTI SORUNUNDA SEN ÇOK HAKSIZSIN ESİN SANA SORMUŞ HAZIRLIYIMİ SENDE EVET AŞKIM HAZIRLA BERABER YAPARIZ DESEYDİN HERŞEY DAHA GÜZEL. OLURDU BENCE SEN TEK KENDİNİ DUSUNUYOSUN BÖYLE YAPARAN HİCBİRSEY DÜZELMEZ MANTIKLI HAREKAT ETMEN LAZIM DÜZGÜN Bİ EVLİLİK İSTİYOSAN KÜÇÜK SORUNLARI DEV GİBİ YAPMAMAN LAZIM

Ben fake olduğunu düşünmüyorum da. Burda hep haksız bulunduğu ve kendini suçladığı için sürekli konu açıyor. Bakın bu kez ben haklıyım dedirtmek için. Hırs haline geldi belki de. Yani istiyor ki bir kez de eşini suçlu bulalım o zaman rahatlayacak.

Koskoca paragrafta tek nokta kullanmışsınız o da alakasız bir yerde, tebrikler.

Büyük harfle yazmak yasak. Uyarayım dedim.

Iyi yaptiniz iciniz rahat olur en azindan cok komiksiniz amma taktiniz bana ya. Napiyim gercegim iste :)

Bence fazla kaprislisin, adamı bunaltip kavgaya zemin hazırlıyorsun .belli ki gergin bir tip , iki yıldır taniyamadin mi ? Ne güzel sormuş işte " sana da kahvaltı hazırlayayım mi" diye ? Neden şımarık bir kız cocugu gibi davranmak yerine "lütfen! " diyemiyorsun da hemen kılıçlarıni kusaniyorsun? Belki o an işle alakalı birşeye takilmistir kafası yada bir sıkıntısı vardır ..empati bu kadar zor mu ? Bide sabahları insanlar gergin oluyor genelde .örnek : ben :)) Eşim asla beni kızdıracak şeyler söylemez sabahları. Birşey soyleyecekse bile biraz kendime gelmemi bekler yada akşam konuşuruz .çünkü adam beni tanıyor .10 kaplan gücünde üstüne atlayıp gününü mahvetmemdense (aynı şekilde o gün bana da zehir oluyor, uzuluyorum ) mümkün mertebe bana bulaşmadan sarılıp, öper ,hoscakal der ve gider .çok mu çirkefim ne (normalde hiç böyle değilim , sabahları içime şeytan kaçıyo :) ) sende içinde büyütmek yerine uzatmadan ,kendince anlam yüklemeden o an empatik tepki ver .adam iyi geceler yazmamış :Vay efendim gözün çıksın, nasıl unutursun böyle bir detayı? Arkadaşım ya uyumuştur yorgunluktan yada rapor hazirliyordur, işle ilgili başka bi halt yiyordur ne bileyim .aldatmadigina eminsen ,adam işiyle çok meşguldür.az ipini uzun tut nedir bu babasının prensesi modlari? Evlendin biliyorsun değil mi ? Uyandirayim, evlilik bazen böyle birşey ..ama öküz (çok pardon) kocanın tavırları da çok kusulası !!!

arkadaslr bana bı akıl verın sakınlesmen gerek cok fazla tepkılerım var esımle aramın bozulmasına sebep oluyo ne yapmam lazım sınırımı yatıstırmak ıcın ufacık seylerı buyutur hale geldım

Tekrar soyluyorum erkekler duz mantiktir anlamaliydi sormaliydi degil onlarin kafasi.
Esin alttan almasini biliyor sende biraz denesen sussan 10 saniye derin nefes alsan icinde kalsa kelimelerin cok daha mutlu olacaksiniz evliliginizin sallanmasi senin cok ama cok ayrintici olman.

Sorun sende.

Bence öküzün altında buzağı arayan sensin . Adamın her güzel davranışında birşeyler bulup onu delirten de sensin ...

Evet mesela kendine Tabak cikartmak yada cevap olarak hayir istemiyorum yerine evet iyi olur gibisinde cevaplar verebilirdiniz.

Kendinizi biraz geri cekerseniz zaten durum düzelcek gibi duruyo. Yani sürekli bana neden sunu yapmadin bana neden böyle davrandin demeyin. Size kendimden bi örnek vereyim, suan ben calisiyorum esim üniv. okuyo, genelde ben evden esimden erken cikiyorum. Sabahlari benim uyandigim zamanlarda mutlaka esimde uyanir uykusu hafifdir. Ve cogu zaman kalkar beni gecirir kapidan bi öpcpkle yollar. Cok yorgun oldugundugu bi gün kalkmadi uyandi ama yatakda kaldi bende aliskin oldugum icin o ugurlamasini bekledim sanki ama sorup neden yapmiosun demek yerine gitmeden yanina gittim ve iyi isler öpücügümü verde öyle gidim dedim:) ve inanin bu esimin cok hosuna gitti ve diger günler daha bi severek yapti bunu sanki, bu hareketinin beni mutlu etigini hisseti. basit bi örnek ama trip atilmaya müsait helede alingan insanlar icin. bu durumda trip atip sorgulasaydim inanin esimde sinirlenirdi.
Ve Esinizde anladigim kadariyla kin tutma huyu yok, siz uzatip büyütmesseniz eminim esinizde uzatmaz.

Az biraz esinizden bu asiri bogucu ilginizi cekerseniz zaten rahatlicaktir ve size daha farkli davranacaktir.

Uzaklasmak bence cözüm degil, tek cözüm esinizi bunaltmayin. Neden yapmiosun dedikce görev gibi görmesine yol aciyosunuz.
Erkekler cok basittir aslinda. Size iyi bisey yaptiginda ödüllendirin esinizi, ödül dediysem ufak seyler güzel bi söz gibi bi öpücük gibi ama hosunuza gitmeyen bisey yaptiginda sorgulamayin, yani nebilim mesela iyi geceler demedi olabilir deyip gecin yatin. Bidahakine iyi geceler dedi diyelim sizde ona karsilik bi öpücük verin. Misal olarak yaziyorum tek. Erkeklere iyi bisey yaptiklarini hissetirirseniz daha cok böyle güzellikler yapma cabasina girerler.
Bide bunu deneyin, trip atmak yerine tepkisiz kalin ve iyi bisey yaptiginda minik minik ödüllendirin

bu yazdıklarını bu arkadaş yapamaz. kafası başka calışıor..
o fikir için burada degil.
haklısını arıyor.

bu yazdıklarını bu arkadaş yapamaz. kafası başka calışıor..
o fikir için burada degil.
haklısını arıyor.

Keske yapabilse, böyle durumlar dahada kötüye gider. Ben konu sahibini anlamaya calisiyorum yapisi bu demekki, zor degisir. Ama sonucda gercekten isterse degistirebilecegi bi durum.

Göz göre göre evliligini cikmazlara sokmakdan baska bisey degil bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…