• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Aslında eşinin isteğini biliyosun kendisine özel zaman istiyo ama sense inatla her şeyi beraber yapalım diyosun önceki konularından biliyorum adam ona da tmm dese bu sefer önce kendi dizisini izledi beni yarım saat bekletti diyosun tripleniyosun ...senin kendine ayırıcak bol bol zamanın var eşinin yok senden alan zaman istiyo bu kadar basit aslında... zaten şu saatten sonra eskisi kadar da anlayışlı olamaz istese de o yuzden hiç beklentiye girme aaa doğum günüm geliyo şunu yapıcak aaa yıldönümümüz kesin şöyle yapıcak deme düşünme bile ...önce sen adama istediğini ver veremiyosan da adamın yaptığı hiç bişeye alınamazsın triplenemessin... yapışık ikiz değilsiniz adam bi yere de kaçtığı yok her şeyi beraber yapamazssınız ... hatırlıyorum arkadaslarıyla dısarı çıktı diye sorun yapmıştınız ben arkadaslarımla bulusmadım ona ayırdım zamanımı o niye böyle düşünmüyo diyodunuz... demekki adam sizin kadar dipdibe vakit geçirmek istemiyo ... hayatınızdaki odak noktanız eşiniz olmasın her şeyi ona göre ayarlamayın ... bi kere de o dışarı çıkalım desin siz arkadasıma söz verdim kusura bakma deyin ne yapıcak tepkisi nolucak bi görün bi bakın sizden istediği şeyi net olarak onun davranışında görüceksiniz böylece

Aynen dediginiz gibi, o bu kadar icice olmak istemiyo. Ve ben kendimi cekmeden bisey kazanamicam.
Kendimi mesgul etmeye caliscam ama bugune kadar yapamadim ne yapsamda esime sardim yine . Anca cok yogunsam yapmam gereken biseyler varsa ve yorgunsam yalniz kalmak istiyorum esime yanasmak aklima bile gelmiyo.hergunde kendimi ne yaparak bu kadar yorabilirim

Herkes gerekli yorumu yapmıştır da,
Buluttan nem kapıyorsun..
Yazdıklarının hiç bi yerinde sana hak verecek taraf yok,
Biraz anlayışlı ol :işsiz:

evet seviyorum..
problem olarak borcumuz var, borc oduyoruz, bu ay tatile gidiyoruz, ve yildonumumuzde var. maddi olarak cokmus oldugunu tahmin ediyorum suanda. birde hep seyahatleri falan var yogun. onun disinda bende evde usteliyorum diye bunaliyor.

evet kesinlikle hayati paylasmak icin evlendik, ama bunun hakkini vermiyoruz. vermeliyiz..

esimin istedigi, kendi alanlarinin oldugu, bundan kastim- kendi dizisini izleyebildigi, haftasonu mac izleyebildigi, gazetesini okuyup , oyununu oynadigi bir alan, ben bunlar oldugunda genelde bi tripleniyorum, yani birlikte bisi yapsaydik modunda oluyorum. ya direk soyluyorum bunu yada tavrimdan belli oluyor.

bu noktada catisiyoruz, yani beklentilerimiz farkli, burda cogu kisi esimin normal standart oldugunu soyluyor, ben biraz icli disli seviyorum. omur boyu boyle gidebilirmi iliskiler bilmiyorum ama yeni evli sayiliriz daha cocugumuzda yok. bide aramizdaki fark ben calissamda esim gibi seyahatim yok. o kendi bos vakti olmasini ozluyor bence.
benim buna ozlemim pek yok cunku o seyahatteyken ben evde yalnizim, o aksam 9 10lara kadar calisip bitkin halde otel odasina donerken benim dizi, film, kitaplarima ayiracak cok vaktim var.

birde bakis acisi farki iste dedigim gibi. sonuc olarak benim bunu kabul etmem gerekiyor, zorla benimle vakit gecirmesini direttigimde sadece kavga ediyoruz ve esim uzaklasiyor.
şöyle dusun sana ayni şekilde yapmak istemedigin şeyler hakkında biri ustelese belki sende inatlasir yapamazsın. Sadece senin esin değil bir çok kadının esi sürekli is seyahatine gidiyor. Bunlardan biri de benim gidiyor bir hafta iki hafta yok. Benim ailemde seninki gibi uzakta ve benim çok bos vaktim var haftada 3.5 gün çalışıyorum sadece. Spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum ailemle telefonda görüşüyorum evliliğin ilk zamanları bende bir seyler hakkında bende çok söylenirdim.Ama inan çok birşey farketmiyor. Eşimi çok çok seviyorum çok yorülüyor bizde ev borcu oduyoruz. Bana vakit ayiramiyor çünkü çok yoruluyor. Bende şöyle yapiyorum mesela mac izliyor kucağına yatiyorum ona yaslanip internete giriyorum maçı sevmediğinden.oyun oynamayi seviyor bende oynuyorum onunla ama hic sevmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum bu konuda. Ama sadece kendi açından bakiyosun iste öyle yapma sen onunla onun yaşamını paylaski oda seninle vakit geçirmekten hoslansin ve oda senin yapmak istediklerini yapsın biraz da rahat ol yapmazsa yapmasını senin istediklerini adamin evde bir yasam alanı olsun seninki gibi

Son düzenleme:
Aynen dediginiz gibi, o bu kadar icice olmak istemiyo. Ve ben kendimi cekmeden bisey kazanamicam.
Kendimi mesgul etmeye caliscam ama bugune kadar yapamadim ne yapsamda esime sardim yine . Anca cok yogunsam yapmam gereken biseyler varsa ve yorgunsam yalniz kalmak istiyorum esime yanasmak aklima bile gelmiyo.hergunde kendimi ne yaparak bu kadar yorabilirim

Tabiki spor :)

şöyle dusun sana ayni şekilde yapmak istemedigin şeyler hakkında biri ustelese belki sende inatlasir yapamazsın. Sadece senin esin değil bir çok kadının esi sürekli is seyahatine gidiyor. Bunlardan biri de benim gidiyor bir hafta iki hafta yok. Benim ailemde seninki gibi uzakta ve benim çok bos vaktim var haftada 3.5 gün çalışıyorum sadece. Spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum ailemle telefonda görüşüyorum evliliğin ilk zamanları bende bir seyler hakkında bende çok söylenirdim.Ama inan çok birşey farketmiyor. Eşimi çok çok seviyorum çok yorülüyor bizde ev borcu oduyoruz. Bana vakit ayiramiyor çünkü çok yoruluyor. Bende şöyle yapiyorum mesela mac izliyor kucağına yatiyorum ona yaslanip internete giriyorum maçı sevmediğinden.oyun oynamayi seviyor bende oynuyorum onunla ama hic sevmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum bu konuda. Ama sadece kendi açından bakiyosun iste öyle yapma sen onunla onun yaşamını paylaski oda seninle vakit geçirmekten hoslansin ve oda senin yapmak istediklerini yapsın biraz da rahat ol yapmazsa yapmasını senin istediklerini adamin evde bir yasam alanı olsun seninki gibi

Durumumuz benzermis , esimin her ay / 1.5 ayda bir seyahati oluyor 1 hafta -10 gun. Sizinde boyle mi?
Ben 5 gun calismama ragmen bunaliyorum..
mac bize gore gece oluyo burda ben uyuyo oluyorum o izliyo. Dizisini izlerkende dedigin gibi yaslaniyorum , yaninda oluyorm.

Burda sabah oldu, bugun disari cikmak istiyorum hem hava guzel, bi kahve icebiliriz ama isteyecekmi bilmiyorum. Fazla yorucu biseyde degil ama cikasim yok diyebilir... dunde bisi yapmadik markete gittik 1 saat geldik.
Haftaya pazar yine seyahate gidicek 1 haftaligina..
hep boyle yani. Ama ne zaman bu konuda soylensem tartisiyoruz bir yere varmayacagimiz bi konu ve bu benim isim diyor, bu sekilde para kazanabiliyorum. Saygi duy destek ol diyo.
O yuzden o cikmak istemezse ben kendim cikip 1 saat dolasip gelirim belki.

Borc odemek insani baya strese sokuyor, bi bitse insallah. Esimde bana evde vakit ayiriyor bi film izlemek, birlikte yemek yemek gibi. Geri kalan vaktindede kendi dizisini izlemek, haber okumak kendi kendine kalmak istiyo.

kocana yazık... alınganlıklarını içinde yaşasan biraz huzurlu bir yuvan olur. sen böyle yatıkça ve bu adam sana hakaret ettikçe dahada çirkinleşicek. kendine hakaret ettirme herşeyde sorunda çıkarma.

bence sen trollük yapıyorsun, kaçtır konularını görüyorum bu kadarı gercek olamaz. bi ihtimal gercekse de o adamı delirtmeyi kafaya koymussun. adamın karakterinin naiflikten psikopatlıga dogru evrilişinin ben bile farkındayım okudugum 2-3 konundan, ama sen onunla aynı evde yasayan karısı olarak görmüyosun he mi? okurken ben bile gerildim Allahtan sabır diliyorum onun için, sana diyecek söz bulamadım üzgünüm.

Sana yazıp tavsiye verenler hala var yazık ya :110:
Göya karar alıyorsun 1 gün bile sürmüyor :olamaz:
Bugün için hala diyosun ki dışarı çıksak kahve içsek taaa haftaya seyahate gidecekmiş de özlem giderin ćok ayrı kalıyorsunuz hey Allahım ya :70:

Sana yazıp tavsiye verenler hala var yazık ya :110:
Göya karar alıyorsun 1 gün bile sürmüyor :olamaz:
Bugün için hala diyosun ki dışarı çıksak kahve içsek taaa haftaya seyahate gidecekmiş de özlem giderin ćok ayrı kalıyorsunuz hey Allahım ya :KK70:

Seyahatiyle ayri kalmamizla ilgisi yok , disari cikmak istedigimi yazmistim :)

Madem hosuna gitmiyor konumu takip etme burayada yazma ? Bence cok iyi fikir :)

peaceful16 peaceful16 benimde gecen hafta pazardan cumaya kadar seyehatteydi
Bir ay olmazsa diğer ay mutlaka gidiyor öyle diyim
Bende bos eve gelince kotu oluyorum
Yada o gelince dışarıya çıkmak istemezse evde yapacak birşeyler buluyorum
Arkadaşları çağırıyorum bazen
Belki sende çevrede gorusebilecegin bi kaç arkadaş edinebilirsiniz

Erkekler bizim gibi duygusal bakmiyorlar birazcık suyuna gitmek gerek
Sende kendini onun yerine koy sürekli seyehatte olsan evini özlersin bacağını uzatıp rahatça uzanmak istersin
Sana söylediği hakaretler yenilir yutulur cinsten değil ama birazda boyle dene bakalım belki düzelir araniz

bence sen trollük yapıyorsun, kaçtır konularını görüyorum bu kadarı gercek olamaz. bi ihtimal gercekse de o adamı delirtmeyi kafaya koymussun. adamın karakterinin naiflikten psikopatlıga dogru evrilişinin ben bile farkındayım okudugum 2-3 konundan, ama sen onunla aynı evde yasayan karısı olarak görmüyosun he mi? okurken ben bile gerildim Allahtan sabır diliyorum onun için, sana diyecek söz bulamadım üzgünüm.

Goruyorum, ama esimin hic bi zaman naif bir karakteri olmadi, evet daha yumusakti bana karsi ama her zaman dominant ve kavgada asabilesen bi insandi. Gittikce daha kotu bi hal aldi.

peaceful16 peaceful16 benimde gecen hafta pazardan cumaya kadar seyehatteydi
Bir ay olmazsa diğer ay mutlaka gidiyor öyle diyim
Bende bos eve gelince kotu oluyorum
Yada o gelince dışarıya çıkmak istemezse evde yapacak birşeyler buluyorum
Arkadaşları çağırıyorum bazen
Belki sende çevrede gorusebilecegin bi kaç arkadaş edinebilirsiniz

Erkekler bizim gibi duygusal bakmiyorlar birazcık suyuna gitmek gerek
Sende kendini onun yerine koy sürekli seyehatte olsan evini özlersin bacağını uzatıp rahatça uzanmak istersin
Sana söylediği hakaretler yenilir yutulur cinsten değil ama birazda boyle dene bakalım belki düzelir araniz

Sizin durumda benzermis bizimle, kendi kendimi oyalamak iyi gelir sarmam o yokken. Arkadaslarimlada daha cok gorusecegim..
Sozleri yenilir yutulur degil bencede. Bi sekilde cozucez bakalim ne olcak. Herseye susan bi kadin olmak istemiyorum, yani benimde sinirlarim olmali.

Şöyle aslında ben esimde onu gördüm
Sinirli haldeyken bağırıp çağırmak ise yaramıyor
Sinirlerine hakim olup güzel güzel anlatınca seni dinliyor ve gerçekten o seni sende onu Anlıyorsun
Eğer hala seviyorsan eşini ayrılmak istemiyorsan biraz boyle deneyebilirsin
Tabiki susan biri olma ama her şeye de carlama belki senin göremediğini bi şey vardır
Sakin ol biraz sonra sabret gerçekten her şey biraz daha duzeliyor

Seyahatiyle ayri kalmamizla ilgisi yok , disari cikmak istedigimi yazmistim :)

Madem hosuna gitmiyor konumu takip etme burayada yazma ? Bence cok iyi fikir :)
Ben yazanlara üzüldüğümden yazıyorum sanıyorlar ki sen değişeceksin ilk konularına baksınlar anlarlar boşa vakit geçirdiklerini hem neden takip etmicem eğleniyorum valla :27:

Çok kaprislisiniz siz. Adamı çileden çıkarıyorsunuz. Biraz sakın olun. Başka şeylerle uğraşın eşinize sarmissiniz.

Dun aksam sirketten bir arkadasim ve esiyle bulustuk, kiz biraz durumlari bilio esime dediki peace in sana mesajlari azaldi dikkatimi cekio belki sen daha fazla paylassan o kadar arama istegi duymicak zaten. Esimde paylasiyorum zaten anlik bildirim yapamamki gps taksam oyle rahat edicek diye takildi . Birazda uzadi muhabbet gereksiz bi sekilde, esimde herseyi soruyo kac kisi gidiyosunuz yemekte kimler var vs dedi .
Kiz neden boyle bi konu acti esime sacmaydi yani ve eve donuncede esime dedimki beni utandirdin ozelimizi paylasmak zorundamisin bu bizim iliskimiz ilk kez gorustugun insanlara niye anlatiyosun falan o da sordu soyledim takildim abarticak bisey yok dedi de uzamisti bu muhabbet ve kiz belki insanlara bunun dedikodusunu yapicak yapmicak olsa bile gereksiz bilgiler ....
esimin konuyu kapamasini beklerdim. Yok resimmi cekip gondereyim yok kafama kamerami takayim falan..

Boyle bi havaya girmis gibi konustu bende ezik gibi kaldim guldum gecistirmeye calistim falan ama olmadi. Evdede utanicagin seyleri yapma o zaman dedi.

Eşine ufacık şeyde dünyayı dar eden sen, burda en sert yoruma bile şaşılacak derecede sakin cevap vermeyi nasıl başarabiliyorsun? Aynı performansı evde göstersen gül gibi geçinip gidersiniz. Ama hala tezimin arkasındayım, bence sen trolluk yapıyorsun :KK14:

Ben böyle insanı boğar atarım iki güne kalmaz. Sizin gibi birini yani...

Uyku tutmadı foruma bakayım dedim durduk yere sinirim bozuldu.

Adamın hayatından da BDV sınırları içerisinden de bir an önce git. Baş ağrıtma. Zaten gerçekliğine de inanmıyorum şahsen.

Back
X