- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Aslında eşinin isteğini biliyosun kendisine özel zaman istiyo ama sense inatla her şeyi beraber yapalım diyosun önceki konularından biliyorum adam ona da tmm dese bu sefer önce kendi dizisini izledi beni yarım saat bekletti diyosun tripleniyosun ...senin kendine ayırıcak bol bol zamanın var eşinin yok senden alan zaman istiyo bu kadar basit aslında... zaten şu saatten sonra eskisi kadar da anlayışlı olamaz istese de o yuzden hiç beklentiye girme aaa doğum günüm geliyo şunu yapıcak aaa yıldönümümüz kesin şöyle yapıcak deme düşünme bile ...önce sen adama istediğini ver veremiyosan da adamın yaptığı hiç bişeye alınamazsın triplenemessin... yapışık ikiz değilsiniz adam bi yere de kaçtığı yok her şeyi beraber yapamazssınız ... hatırlıyorum arkadaslarıyla dısarı çıktı diye sorun yapmıştınız ben arkadaslarımla bulusmadım ona ayırdım zamanımı o niye böyle düşünmüyo diyodunuz... demekki adam sizin kadar dipdibe vakit geçirmek istemiyo ... hayatınızdaki odak noktanız eşiniz olmasın her şeyi ona göre ayarlamayın ... bi kere de o dışarı çıkalım desin siz arkadasıma söz verdim kusura bakma deyin ne yapıcak tepkisi nolucak bi görün bi bakın sizden istediği şeyi net olarak onun davranışında görüceksiniz böylece
Aynen dediginiz gibi, o bu kadar icice olmak istemiyo. Ve ben kendimi cekmeden bisey kazanamicam.
Kendimi mesgul etmeye caliscam ama bugune kadar yapamadim ne yapsamda esime sardim yine . Anca cok yogunsam yapmam gereken biseyler varsa ve yorgunsam yalniz kalmak istiyorum esime yanasmak aklima bile gelmiyo.hergunde kendimi ne yaparak bu kadar yorabilirim