- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
- 18
- Konu Sahibi peaceful16
Selam,
evet malesef. guzel bir aksam gecirmistik birlikte gayet iyiydi hersey. bu sabah yine basa sardik.
yani sadece laf olsun sohbet ediyodum, uzattigimin farkina varamadan ben o direk gerildi, oyle kendime geldim yani. gerizekalimisinla basladi kufurle devam etti bende bisey demeden giyinip ciktim. saat 3.30 henuz arama mesaj falan yok.
yani kendini hakli goruyor yine, "hakettigim" icin boyle konusuyor. evet bunu kendi agziyla soylemisti kufur etmeden bagirmadan susmuyormusum ben. mecbur kaliyormus buna...
caba gosteriyorum, ve daha cok gosterecegim. yapicam. ise odaklandim bende, oglen arkadaslarla yemege ciktik sohbet ettik iyi geldi, cikinca markete ugrayip eve gidicem yemek yapicam. esim kacta gelir bilmiyorum. geldiginde yemek yeriz.
konusmam ben tamam, kendi kendime takilirim. yarin son zaten pazar gunu ucagi var.
buralara gelmem baya zaman aldi aslinda , umarim bu kadar uzun surmez iyi olmamiz. ben icimden geldigi gibi davranmak istiyorum, abartiyorum sadece. yani mesela yildonumunu hatirlaticam 1 kere degil 3 kere soruyorum. bunaltiyorum...
evet.. haklisin. once benim yapabiliyo olmam lazim.. ayni zamanda belki o da kendini kotu hissetmeye baslar bana kirici olursa kufur ederse ? bence hissetmeli..
Aynen canim 3 kere degil 1 kere soracaksin. Sevgililer gunundede ayni muhabbet oldu adam
Sana geciktim diye yalan soyledi megersem hediye almaya gitmisti. Sen zaten diyecegini demissin birak o nerde kutlamak istiyorsa oyle kutlayin. Hediye istedigini dile getirmissin oda oyle olur tabi gibilerinden konusmus.
Kufur edince sustugunu anladi tabi oda seni artik bu sekilde susturuyor. O tabusunu yikmak srnin elinde. Burda biz sana vakit ayirip yaziyoruz onemli degil sahsen benim icin ama senin hayatin biz bosada yazariz ama sen bosa kararlar alma uygula bunlari hayat senin hayatin tekrar soyluyorum. Benim inancim var sen tamamen olmasada bazi huylarini degistireceksin istersen tabii.
Bu arada peace'ciğim yanlis anlamazsan bisey sormak isterim, cinsel hayatiniz ne durumda? Cunku maximum ilgiyi gordugumuz an, o an bence. Senin acindan ne durumda diye merak ettim acikcasi. Bu kadar problemli bir evliliginde
o da mi kotu? yoksa iyi mi?