• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Ayni erkek arkadasim gibisin ve biz beraber yasamadigimiz halde benim tahammulum kalmadi artik adama, duygularim neredeyse bitti, esinin de bitmistir ya da bitmek uzeredir. Sevilmedigini hazmet, esine bir iyilik yapip hayatindan cik, cikmasan da muhtemelen terk edileceksin zaten. Gidip tedavi ol ve ruhsal acidan dengeli bir konuma gelene kadar da kimseyle birlikte olup hayati zehir etme o zavalli insanlara. sizin gibi psikolojik sorunlu insanlar bizim huzurumuzu kacirip hayati zindan ediyorsunuz, buna hakkiniz yok. Bir de sorunun kendinizde oldugunu asla goremiyorsunuz ya da kabul etmiyorsunuz. Profesyonel yardima ihtiyaciniz var. Aylardir cok cektim erkek arkadasimdan, kocani o kadar iyi anliyorum ki, uzuldum adam icin. 30 yasindayim ve bu yasima kadar en delirdigim anlarda bile agzimdan kufuur cikmamistir ama ayni senin gibi davranan ruh hastasi erkek arkadasima ben bile kufur ettim o yuzden kocanin bir erkek olarak kufur etmesine hic sasirmadim ve kinamadim. Hayatimizdan cikip gidin, sizin gibi insanlar yuzunden yasama sevincimiz kalmadi!

Ben adam adına çok sevindim
Kurtuluyor en azından sürekli takik birinden
Umarim mutlu olur
Sana gelince peace gerekenler yazılmış çizilmiş saf ayağına yatma istersen.
Kendi konunu kendin hortlattin
Baktın ki konu ilgi görmedi hemen sanki bir başkası sana soru sormuş gibi kendi kendini ortaya attın
Şahsım adına eger doğru ise eğer bu adam senden bosaniyorsa kaçınılmaz sonunuzdu zaten

Sizlere kendimi ispat etmek icin zerre kadar niyetim yok umrumda da degilsiniz.
Baskalarinin hayati uzerinden zaman gecirip, tatmin olmayi kendinize gorev edinmissiniz.

Irk olarak hepimiz insan oldugumuz icin, sorunlarimizda benzer oluyor, eger siz bu kategoriye dahil olmak istemiyorsaniz yapacak birseyim yok.

Isteyen site yetkiliside bana amerikan hattimdan ulasip dogru olup olmadigimi kolaylikla anlar zaten. Kaldi ki kimi rahatsiz etmisim, yada hangi yasak konuda birseyler paylasmisim. Tek yaptigim esimle olan sorunumu yazip benzer kisilere akil danismak. Bu sitedeki insanlarin coguda bu yuzden burada degiller mi zaten, tabi sizin gibi baskalarinin hayatinda tatmin olanlar haric yani.

Niyetin olsa nolur pardon.
Kus kadar zekanla bunu yapamadigin zaten ortada.
Konuyu hortlattigin hesabin actigi konuya baktim
Aaa ayni sen. Evlilik sureniz bile ayni.
Sende inanamadin degil mi?
Tesaduff deyip gecelim.. Seni mi kircaz ^^

Yeni uyelikle actigin konu istedigin primi yapmadi galiba.
Onun icin mi gelip burayi hortlatma ihtiyaci hissettin. E tabi buradaki populariten tartisilmaz bir gercek bak ne kadan ilgi gosteriyoruz hala :KK70:

Mune bakacak birazdan aciklar..
Uzuldum sizin adiniza ne kadar saygisizsiniz.. kus kadar zekamla yazilmis konularima cevap yazmasaniza..
Valla ister inan ister inanma, umrumda degil . Konuya 2-3 kisi yazdi , bildigim konustugum kisiler ve onlara cevap yazdim. Olayda bu, evet dun mesaj atti , evet tesaduf. Baska isiniz yokmu arkadaslar. Zaten bosanma asamasina gelmisim mutsuzum umrumda degil yani su caban .

Mune bakacak birazdan aciklar..
Uzuldum sizin adiniza ne kadar saygisizsiniz.. kus kadar zekamla yazilmis konularima cevap yazmasaniza..
Valla ister inan ister inanma, umrumda degil . Konuya 2-3 kisi yazdi , bildigim konustugum kisiler ve onlara cevap yazdim. Olayda bu, evet dun mesaj atti , evet tesaduf. Baska isiniz yokmu arkadaslar. Zaten bosanma asamasina gelmisim mutsuzum umrumda degil yani su caban .

Tabi zaten yeterince aciklama yaptilar
Bunu da aciklarlar.
Denizde kum sende ispat. Pürü pak konularinla tam gaz iyi eglenceler sana.
Kusura bakma azicik baltaladiysak
O kadar da olsun ^^
Hep bana hep bana olmasindi :KK12:

Tabi zaten yeterince aciklama yaptilar
Bunu da aciklarlar.
Denizde kum sende ispat. Pürü pak konularinla tam gaz iyi eglenceler sana.
Kusura bakma azicik baltaladiysak
O kadar da olsun ^^
Hep bana hep bana olmasindi.

Umrumda degil valla inanmiyosunuz belki ama cidden bosa yaziyosun

Back
X