- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi peaceful16
Yeni kurbanlar istiyor hazreti peace.
Yetmedi, yetmiyorduuuuu
Doymadi, doymuyordu ^^
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kurbanlar istiyor hazreti peace.
Flash Tv'nin gercek kesitinde bile bu kadar tesadüf yoktu :))Tesadüfe bak ki konuyu hortlatan kişinin derdi aynı seninki. Bak sen allahın işine mi demeliyiz? Alenen insanların zekalarına hakaret ediyorsun.
Biz aptal degiliz bunu belirttik ama aptal yerine konulmak istenenler ve isteyenler var.Fulyacember'in açtığı konuyu okuyun kızlar anlarsınız
Bu aradaMune buraya bir bakarsan seviniriz
Topluca aptal yerine konulduğumuz bence yeter sanki
Değil mi ?Biz aptal degiliz bunu belirttik ama aptal yerine konulmak istenenler var.
MerhabaMune , rica etsem F fulyacember ve beni uyeliklerime bakip aciklama yapabilirmisin, ayni kisi olmadigimizi buraya bi ispatlamak gerekiyor ..
Niyetin olsa nolur pardon.
Kus kadar zekanla bunu yapamadigin zaten ortada.
Konuyu hortlattigin hesabin actigi konuya baktim
Aaa ayni sen. Evlilik sureniz bile ayni.
Sende inanamadin degil mi?
Tesaduff deyip gecelim.. Seni mi kircaz ^^
Yeni uyelikle actigin konu istedigin primi yapmadi galiba.
Onun icin mi gelip burayi hortlatma ihtiyaci hissettin. E tabi buradaki populariten tartisilmaz bir gercek bak ne kadan ilgi gosteriyoruz hala![]()
eşin aradı mı, konuştunuz mu peaceful
Evet konustuk barismak istiyor...
Ortaya çıksın çıkmasın ikiniz ayni kişisiniz. Cok da seyim de değil açıkçası.MerhabaMune , rica etsem F fulyacember ve beni uyeliklerime bakip aciklama yapabilirmisin, ayni kisi olmadigimizi buraya bi ispatlamak gerekiyor ..
Ortaya çıksın çıkmasın ikiniz ayni kişisiniz. Cok da seyim de değil açıkçası.
Mune bakacak birazdan aciklar..
Uzuldum sizin adiniza ne kadar saygisizsiniz.. kus kadar zekamla yazilmis konularima cevap yazmasaniza..
Valla ister inan ister inanma, umrumda degil . Konuya 2-3 kisi yazdi , bildigim konustugum kisiler ve onlara cevap yazdim. Olayda bu, evet dun mesaj atti , evet tesaduf. Baska isiniz yokmu arkadaslar. Zaten bosanma asamasina gelmisim mutsuzum umrumda degil yani su caban .
Tabi zaten yeterince aciklama yaptilar
Bunu da aciklarlar.
Denizde kum sende ispat. Pürü pak konularinla tam gaz iyi eglenceler sana.
Kusura bakma azicik baltaladiysak
O kadar da olsun ^^
Hep bana hep bana olmasindi.