Yardımlarınızı bekliyorum. :(

morvemor64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
10
3
6
Arkadaşlar soru basit sizin sevdiğiniz fakat size değer veremeyen sizi sevmeyen insanla mı evlenirsiniz yoksa sizi çok çok seven el üstünde tutan zamanla sizinde sevebileceğiniz insanla mı olursunuz? bu şekilde evlenip mutlu olan var mı ? bana yol gösterecek.

Zaman'la sevebilceksem sorun yok da ya sevemezsem büyük sıkıntı ... 1 . Seçeneği direk elerdim , sevgimden tam emin olduğum kişiyle beraber olurdum

İkisiyle de evlenmem, mecbur muyum evlenmeye?
Bir üçüncü seçenek neden olmasın ayrıca?

Sevmek de sevilmek de evlilikte ilk şart, biri eksik olsa yürümez. Ne gerek var.
Yaşınız mı küçük? Gerçekten tuhaf..

Değer vermeyen adamı seçeneklerin içine bile koymazdım.

İlla biriyle evlenmek zorunda mısınız?
Karşınıza sizi seven sizin de sevdiğiniz birinin çıkmasını bekleseniz mesela.

3. seçeneği ararım. hem sevip hem sevileceğim adamı. bulamazsam evlenmem.

Ömrümün sonuna kadar bekar kalacağımı bilsem bile ikisiyle de evlenmem. Evlenmeyi hayatınızın merkezine koyarsanız mutlu bir evlilik yaakalama şansınız çok düşük olur.

Evlilik seçenekler değerlendirilerek karar verilecek bişey değildir. Bir insanı seversiniz, birlikte mutlu olursunuz, o insanla bir ömür hayat arkadaşlığı yapmak istersiniz evlilik kendiliğinden gelir. Sizin durumunuzda yaşayacağınız şeyin adı evlilik olsa da içeriği hüsran olur.

Zaman'la sevebilceksem sorun yok da ya sevemezsem büyük sıkıntı ... 1 . Seçeneği direk elerdim , sevgimden tam emin olduğum kişiyle beraber olurdum

keşke sizin gibi düşünseymişim zamanında..

ben o tercihle evlendim zamanla sevebilirim diye sonra sorunlar sorunlar...

dedim ki kendime mantık desen mantık yok
kara kaşına kara gözüne yandım desem o da yok..
eziyet hakaret sıkıntı..
arkana bakma kaç kızım.. giden 7 yılım..
o yüzden seni seven kıymet bilir el üstünde tutar zamanla bende severim diye evlenilmez ..

YAŞIM 26 ARTIK BİRİSİYLE YOLUMA BAKMAK İSTİYORUM.
26 ne güzel..
46 değil ya, öyle bile olsa sevgi şart bana göre.

Sakın seni sevmeyeni değer vermeyeni düşünme, seçenek dahi olmamalı. Sanıyo musunki evlenince sevecek.

Sevmediğin kişiyi de düşünme. Sevgi ihtiyacı hissettiğinde, kocana duyamadığında başını çok taşlara vurursun.

Bence karşına çıkacak doğru kişiyi bekle. İnsan her dönemin tadını çıkarmalı.yanlış evlilik yapmaktansa yapmamak daha evla.

1.seçeneği direkt elerim.
2.seçenekteki insanı tanımaya çalışırım. Eğer içimde bir kıpırtı, hoşlanma olursa devam ederim, olmazsa dünyanın sonu değil. Sevip sevilebileceğim bir ilişki bulana kadar evlenmem.

Bana değer verip seveni ben de seviyorum. O yüzden 2.seçenek. Aslına bakarsan 2. Seçenek daha mantıklı değil mi?
Diyelim biriyle karşılıklı birbirimizi seviyoruz fakat ikimiz de sevdiğimiz için hatalarımızı göremiyoruz, erteliyoruz, önemsemiyoruz. Hatta belki ben daha çok seviyorum ama o az seviyor fakat ben onun da çok sevdiğini sanıyorum sonra evlenince sorunlar çıkıyor.
Ama beni çok seven bir insanı bi değerlendiririm, mantığımla bakarım ölçerim tartarım, uyumlu olur muyuz her yönden uyar mıyız diye. Eğer uyuyorsa düzgünse onu tercih ederim ve öyle birini de severim.
Ki ben zaten o şekilde evlendim. Eşim beni seviyordu ben sevmiyordum yani tanımıyordum fakat araştırdım falan filan ve şu an deli gibi aşığım, o da öyle. Bin şükür.
Ha ama benim aklımda birisi yoktu zaten. Kalbim de aklım da boştu. Sizin kalbiniz de aklınız da doluysa ikisini de tercih etmeyin, 1.yle evlenirseniz size, 2.yle evlenirseniz de 2.ye yazık olur.

herzamn seni sevenle evlen
seni üzenle degil ask diye birsey yok
sevgi saygı var evlilikte gecimli uyumlu seni sevip kıymet verenle evlen

seni sevdikçe seninde ona olan sevgin artar
hayat illa leyla ile mecnun olmak degildir
hayatı mutluca yasamak saygılı bir evlilik sürdürmek
aileni sayması senin gözünün içine bakması
yeterki sen mutlu ol diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…