- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi morvemor64
-
Peki karşıdakinin suçu ne? Oda aynını istemez mi ?seni sevdikçe seninde ona olan sevgin artar
hayat illa leyla ile mecnun olmak degildir
hayatı mutluca yasamak saygılı bir evlilik sürdürmek
aileni sayması senin gözünün içine bakması
yeterki sen mutlu ol diye
Ayrıca çok aşık olup gözüm kapalı evlendim, hiç te dayak yemedim. Genellemeniz rahatsız ediciburaya gelipte esimi sevmiyorum diye ortaya düsenler nankör kişiler bence
eşim cok iyi birisi diyor ama sevemiyorm yahu askı bulupta
yanacakmısın ölene kadar haıyr atbiki eee askta neymiş
cokkk asık olup gözü kapalı evlenen var bir gitte sor bakalım ne haldeler
dayak yiyip oturuyorlar
aynı bu sekilde eden var inan yeterki evlen diyePeki karşıdakinin suçu ne? Oda aynını istemez mi ?
2. Seçeneğe dese ki, seni sevmiyorum ama sen sevdiğin için severim diye düşünüyorum o yüzünden evleniyorum diye kabul edermi??
istisnalar kaydeyi bozmazAyrıca çok aşık olup gözüm kapalı evlendim, hiç te dayak yemedim. Genellemeniz rahatsız edici
Ya ısınmazsa? Rus ruleti oynamaktan farkı varmı?aynı bu sekilde eden var inan yeterki evlen diye
ama tabiki hiçç bir gr hissetmeden evlenilmez
bir elektrik illaki vardır nikahta var bir hikmet
sizde zamanla onun o ilgisiyle sevgisiyle ona ısınırsınz illaki
Ay çok tatlı yazmışsınız bence deSize bir büyük tavsiyesi.
Hayatınızı, mutluluğunuzu asla bir erkeğe bağlamayın.Siz önce kendinizi sevin, kendi hayatınızı istediğiniz
gibi düzenleyin.Sonra sevdiğiniz, sizi seven o hayata dahil olur ya da olmaz.Bu şekilde hayat geçmez.
Kendinizi hep mutsuz edersiniz.Hiç evlenmeyen insanlar var.Evlenip kısa sürede ayrılan, eşini zamansız
kaybeden, hayatını tek başına sürdüren bir sürü kadın/ erkek var.Önce siz mutlu olun yalnız yolunuzu
çizin.Bu beklenti sizi yalnızca yalnışa sürükler.Burada hergün onlarca kadın yazıyor ve o kadınlar eminim
yaşadıkları hayatı yaşamaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederlerdi.
Mantık olarak sevdiğiniz insana aşık olursunuz zaten bana göre. Bu adam iyi bunu ben severim evlenince diye evlenilmez. Seversin öyle evlenirsin. Sizin kaide zannettiğiniz şey bence istisna. Sevmeden evlenen sonra seven istisnadır ben hiç rastlamadım mesela öylesine.istisnalar kaydeyi bozmaz
bende ilkinden şiddet gördüm.buraya gelipte esimi sevmiyorum diye ortaya düsenler nankör kişiler bence
eşim cok iyi birisi diyor ama sevemiyorm yahu askı bulupta
yanacakmısın ölene kadar haıyr atbiki eee askta neymiş
cokkk asık olup gözü kapalı evlenen var bir gitte sor bakalım ne haldeler
dayak yiyip oturuyorlar
Turnam aynı konuda karşılaşmak ❤ özledim seniYa ısınmazsa? Rus ruleti oynamaktan farkı varmı?
bende öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim.İkisiyle de evlenmek istemezdim. Beni sevmeyen değer vermeyen insan zaten benimle evlenmek istemez o yüzden illa ikisinden birini sececeksem de 2.yi seçerdim.
ben anlatamadım galibaYa ısınmazsa? Rus ruleti oynamaktan farkı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?