Yardımlarınızı bekliyorum. :(

Konu sahibi ilkine aşık yalnız, diğerini sevmiyo. Sizin verdiğiniz öğüt ise evlen seversin aşık olup evlenenlerden daha iyi durumdalar onlar dayak yiyo oturuyo.

İki taraflı aşk lazım evlilik için ne kendini ne başkasını feda ediceksin.

aşk maalesef bitiyor
ama aşık olmadan da için almayabilir
2. sşıkkı dene

ama
evlenmek için evlenme
için istesin tamam desin kalbin

mantık diyorum evlilik de

Git sevdiginle evlen de sadece kendi basini yak. Sevmedigin insanla evlenip de onun basini yakma. Ne hakkiniz var birinin hayatini boyle mahvetmeye.
Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Baş yiyicisiniz baska birsey degil. Kendi basini yersin umarim.

hayatta herkezin bazı beklentileri var evlilikten
davranısları huy güzelliği kimisi yakısıklılıgı kimisi parası için evleniyor
işte bu insanın psikolojisine baglı
etrafta cokkk yakısıklı adam var mesela
bizim buralarda bir laf var
yaslılar büyüklerimz söyler yüzüne tarhanamı serecegim
yani huy güzelliği bana verdiği değer benim için önemli mesela
ben tipe önem vermedikçe
sansımada eşim yakısıklı cok şükür

Aşk sevgi sadaakat karşılıklı olmalı ikisinden de hayır yok biri platonik diğeri mantık sadece nasibini bekle

İkisi de değil.
Sevmeyenin yüzüne bile bakmam, hem sevip hem sevilmem gerekir.

Sorduğuna göre, seni süründürene gidiceksin.Can çekiyo tabii, haklısın.

ben suna ınanırım kadınların ıhtıyacı olan sey sevgı sefkat sahıplenme vs bunuda sevmeyen ksıı veremez senı seven bırını bence kolayca sevebılırısn ama erkek ask arar sevmek ıster eger sevmıyorsa evlenırsen ılerıde sevdıgı bırını bulunca senı bırakır gıder cunku onlar sevmek isterler kadınlar ıse sevılmek ısterler.

Nİye çok mu geç kaldığını düşünüyorsun evlenmeye.. ikisine de resti çek evlilik kumar değildir
Şakın böyle bir hata yapıpta hayatını mahvetme derim.
Çünkü sevemezsen eğer evlilikte öyle hemen bırakıp gidemezsin..
sevdiğin olupta değer görmüyorsan bu sefer daha kötü sıkıntılar olucak..
demem o ki ikisini de şutla
40 yaşındaymışsın gibi davranma erkenden evlenmek marifet değil.

YAŞIM 26 ARTIK BİRİSİYLE YOLUMA BAKMAK İSTİYORUM.
Acele etme, karşılıklı sevginin, aşk'ın olduğu bir evlilik yap,... Sana değer vereni seveceksin diye birşey yok, sevemezsen hayatın zindan olur, diğeri zaten olmaz. Karşılıklı sevginin olduğu bir evliliğin olur inşallah...
Allah denk getirsin tatlm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…