- Konu Sahibi laleinuman
-
geçmiş olsun, gelişimi için muz, semizotu ve ceviz yemeni öneririm, sebze et ağırlıklı beslen hamurişi tatlı fazla yeme, sabahları mutlaka kahvaltını et, ballı süt içebilirsin, ya da pekmezli süt, bolbol da meyve ye, kısacası sağlıklı şeyler tüketmelisin, ben bu şekilde 1 hafta önden gidiyorum gelişimde tabii balığı da unutma :))
kızlar 25 haftalık hamileyim ama kızım 24 haftalık 1 hafta geride kalmışş zaten sorunlu bi hamilelik yaşıyorum erken doğum riskim var bebeğimin iyi gelişmesi için ne yemem ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok lütfen yardım edinn((((((((((( 18:
bana da doktorum söylemişti ama biz şeker yüklemesinden sonra 1ay rejim yaptık ama sıkı bir rejimdi o yüzden olduğunu düşünerek çok kafayı takmadım arkadaşlar pekmez demiş de aman şeker yüklemen yapılmadıysa dikkatli ye birde benım gibi diyetle uğraşma
Bir hafta geri bir hafta ileri bir sorun değil. Hatta 2 hafta. O kadar gerilme bence. Bebeğin ilerisi gerisinin genetik tarafı da var. Benim de erken riskim vardı. 37 yi bulduk şükür ve dogum yaptım 20 gün oluyor. Takılma bence. Germesin seni.saglikli beslenmeye çalış o kadar.
canım hiççç moralini bozma ben 2 ay önce doğum yaptım benim kontrollerimde zaman zaman değişiklikler oldu.bi doktor 1 hafta geriden geliyo dedi bi doktor 2 hafta ileri bazende olması gereken gününde.ultrason cihazından cihazına farkedebiliyo.hem 1 hafta geriden gelmesi problem değil.bebekler çok çabuk yakalıo normal gelişimi.
bende dün kontrole gittim ama her zaman gittiğim hastane ve doktora değil yenı doktor bana da ıkı hafta geride dedi diyeti bıraktırdı ve ilaç verdi iki hafta sonra bu doktorda yıne kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?