YARDIMM!bebeğimi1 hafta geride kalmış:( iyi gelişmesi için ne yapmam gerek:(

çok üzgünüm beta hcg hormonu 2 hafta önce 4900 dü bugün ölçüldü 3100 e inmiş ve keseyide gördük... ben şimdi bebeğimi mi kaybedicem(

Canim merhaba bende 18 haftalik hamileyim benimde bebegim 1 hafta geriden geliyor.. Bizde placenta ve kordon'da problem var doktor o yuzden geri kalmis olabilecegini soyledi fakat 16. haftadan sonra bebekler degisik oranlarda buyuyorlar biri digerinden buyuk/kucuk olabiliyor.. Benim bildigim kadari ile 2 haftaya kadar gerilik/ilerilik normal sayiliyor.. Simdilik canini sikma derim.. Eminimki bebislerimiz arayi kapatacaktir.

çok fazla bir gerilik değil 1 hafta bence sağlığında bir sıkıntı yoksa doğduktan sonra arayı kapatır...
bende bi ortalam 1 hafta önden gidiyorum ama bnm bebeğim tüp bebek transfer falan girince işin içine ondan kaynaklı olabilir sonucta 3-4gün lab.ortamında yasıyorlar...

yinede hergün yediklerim yazayım yumurta,badem,ceviz,fındık ,yoğurt -ayran ya da cacık ve fazlasıyla meyve yiyorum...etkisi oluyor mu bilmiyorum ama hiç aksatmıyorum balık hapı ve elevit kullanıyorum..süt daha bugune kadar 2bardak içebildim 1kerede balık yedim onların dışında tiksindiğim bişey yok...

maalesef dün bebeğimi kaybettim artık şubat, mart gibi deniycez inşallah bir sorun olmaz.. çok üzgünüm..allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Selam canim benimkide tup bebek.. Transferden kaynaklandigini pek sanmiyorum acikcasi.. 14. haftaya kadar hep gununde gidiyordu 16. haftada 1 hafta geride kalmisti.. Bende vitamin ve balik yagi aliyorum ama benim hamileligimle ilgil baska problemler var.. Bebek kordonu ustunde 1 tane toplardamar var 2 tane olmasi gerekirken buda bebegin gelisimini etkileyebilyormus.. Simdilik kesin ondanmi kaynaklaniyor bilemiyoruz o yuzden yeniden ultrasona alinacagim kisa zaman icinde.

Seninkine Maasallah.. Insallah hep onden gider :) Nerde yaptirdin tup bebek?

maalesef dün bebeğimi kaybettim artık şubat, mart gibi deniycez inşallah bir sorun olmaz.. çok üzgünüm..allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Canim durumuna cok uzuldum.. Insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalir bebisine kavusursun.. Moralini yuksek tut..

Son düzenleme:

canım benim Allah kulları için en iyisini nasip eder.hayırlısı doğrusu böyleymiş sakın canını sıkma isyan etme.tekrar hamile kalırsın.hepimiz hayatımız boyunca kaldıramayız sandığımız acılar,tecrübeler yaşıyoruz ama Allah hepsine dayanma gücü veriyor.çok geçmiş olsun üzülme, kendine çok iyi bak, beslenmene dikkat et.birde kan pıhtılaşması testini yaptır derim ben. doktorlar 3-4 düşükten sonra bu testi yapıyorlar..çok saçma bir uygulama olsada.....benim babamda kan pıhtılaşması olduğu için ben düşük olmadan kendi isteğimle gittim fakültede yaptırdım ve bende de çıktı,şuan hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.birde buna baktır.tedavisi çok basit ama tedavi edilmediğinde de insanı üzen bir durum sonuçlar doğuruyor..tekrar geçmiş olsun canım.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bebişin gelişimi normale döndü çok şükür tavsiyelerinizin her birini uyguladım..yardımlarınız için her birinize tek tek teşekkür ederim.öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…