• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimm :(Kafam allakbullaak

Benim evimde de, balkondaki koltuğumun örtüsünde bir süre önce bordo bir leke gördüm, çok büyük bir leke hem de,yağ dökülmüş de yayılmış gibi. Bir şey dökülmediğine de emindim, çok kötü kokuyordu. asla çıkmadı kaç kez yıkadım vallahi. Aklıma o geldi.. Kafanıza takmayın siz de. Çıkarın perdeleri yıkayın unutun gitsin..
Tesekkr ederim

Zaten bunları yapiyorum burada sormamdaki neden belki basina gelmis olan vardir icimi ferahlatir cevabiyla

Bunlari yapip yapmamayi sizden ogrenecek degilim. Burda birinin basina benzer bir durum gelmistir cevabi ile ic ferahlatir aklima takilan sey kaybolur demistim ama hadsizlere denk geldim bu a talihsizlik her yerde kotu insanlar var isde :)
Bizden öğrenecek değilsen çok iyi biliyorsan bir dışkının büyü olduğunu neden konu açtın :-) Ayrıca siz bu kafa yapısıyla bana burda hadsiz , kötü insan diyebilecek haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz? Konu açtınız biz de usulünce yorumladık hata mı ettik , olması gereni söylemekle. Üstelik yanlış bir konu açtığınız halde bu tavırlarınız çok ilginç. Bence siz o dışkıdan önce kendinizi bir kontrol ettirin ama hocaya değil ha psikoloğa. Mune Mune

Bizden öğrenecek değilsen çok iyi biliyorsan bir dışkının büyü olduğunu neden konu açtın :-) Mune Mune
Siz derken kibar konusmustum sen demeliymisim bunun icin ozur diledim aklimdakiyle sordum baska sekilde sorabilirdim senin gibi cevap verenler disida da iyi niyetli birileri varmis cok sukur seninle tartisacak degilim nayt naytttt

Siz derken kibar konusmustum sen demeliymisim bunun icin ozur diledim aklimdakiyle sordum baska sekilde sorabilirdim senin gibi cevap verenler disida da iyi niyetli birileri varmis cok sukur seninle tartisacak degilim nayt naytttt
Arkadaşım iyi misin :-) akli melekeleriniz de iyidir inşaALLAH. O dışkıda akli melekeleri yitirecek gaz falan mı salındı ki böyle tuhaf konuşmalara giriyorsunuz. Neyse ki cahil insanlarla tartışacak karakterim olmaz hele de bu şekilde ne dediğini yazılarından bile anlamadığım biriyle :-) size en iyi cevabı adminlerimiz verir sanırım :-)

He büyü yapmışlar onuda getirip tam gözünün önüne mutfak perdesine sürmüşler :KK53:

Bak bi merdiven al altına, üzerine çık, perdeni çıkar, çamaşır makinesine koy, sentetikler veya hassaslarda yıka, bitince çıkar buruşmadan geri tak .
Yoksa bide ütülemek zorunda kalırsın..

Hadi bacım hadi, temizlik imandan unutma :KK53:

Dini içerik, büyü, muska, cin, karabasan vb konular yasaktır.

Back
X