Yardımmmm:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Kızlar çok dert ediyorum ya bi çözüm üretin bana.
Şimdi benim tatile çok ihtiyacım var çok yoruldum gerçekten az sonra çıkarım odamdan bi öğle arası uğrarım sonra akşama kadar yinevayaktayım..stres atmam lazım
Eşimle yalnız kalıp konuşmamızda gerek yani farklı sakin bir ortamda.
Haftasonu istanbula gidelim dedik gezmek için planı da yaptım, bide burda konu açmıştım bayram tatiline nereye gidelim diye abant a karar verdik ama eşim diyo ki bu iki tatil bizi çok zorlar 8 bine filan çıkar masraflar...
Ama ben ikisine de gitmek istiyorum
İstanbul için biletler 600 civarı, otelde 700 tutuyo 3gün kalınacak yeme içme vs var tabi pazar günü bide maça gidicez nerden kıssam bilemedim
Abanta giderkende biletler 800 civarı tutuyo trabzondan istanbula gidip oradan arabayla abanta geçeriz e orda kalacağımız evlerde 600 civarı baktım yani 3 gün kalcaz yine daha hesaplı ne yapabiliriz acaba iki yere de gitmek için? arabayla gitsek yol yorgunluğu olcak off
Bide kv de gelmek istedi istanbula bende dün dedim ki biz gidelim annenle sonra gideriz .benim annem gelmek istese ben şindilik biz gidelim anne derim yani ne var bunda

Son düzenleme:
Zaten sorunlarınız var Elif eşinle , kv ne işi varmış maddi kısmını bilmem ama kv gelmesine hiç gerek yok. Açıkca söyleyin bence kv'ye gelme diye

8 bini nasıl buluyor masraflar onu anlayamadım...
Siz hangi şehirdesiniz? Yol masrafınız niye bu kadar çok tutuyor onu anlamadım? Uçak ile geleceksiniz herhalde ama, biletlerinizi erken aldığınızda biraz fiyatlarda fark eder diye düşünüyorum, birde rezervasyonu hiç bir zaman son dakikaya bırakmamak gerek. Fiyatlarda çok fark eder.
Eğer böyle bir planınız varsa, çok daha önceden planı organize etmeniz sizin kesenize fayda...

Ama hala 8 bini anlamış değilim...

8bin falan olmaz daha uygun yerlere bakın 2 tatili çok rahat 3-4 bine ayarlarsınız.

ayrıca kv ne amaçla geliyor çözemedim.

ya bu kv ne işi var da ben gelicem diyor anlamıyorum ailelerle tatile gidilecek olsa neyse baş başa karı koca tatilde mi yapamayacak.
8 bin falan da tutmaz netten araştır fırsatlar var çook

Eşinize kızıyordum ben eskiden..
Ya eşiniz eskiden de sinir bozucuydu bilemedik..
Ya da adam zıvanadan çıktı..
Annesini götürmek ne demek?
Ve ayrıca bu tatil biledeğil
Kaçamak..
Nefes almak için..
Birşeyleri toparlamak için..
Eşinizle sorunlarınızı aşabilmeniz için..

Yahu kaynananin ne isi var?yalniz kalip konusulacak kafa dinlenecekmis ,hic gidilmesin madem oyle
Esine soyle tekrar gelmesin diye
Veya siz sadece abanta gidin istanbul ertelensin

Elif merhaba Ankara - Abant arası otomobille 2 saat sürer, niçin İstanbul'a uçakla gidip oradan Abant'a gidiyorsunuz? Araba kiralayacaksanız 2 gün aynı paraya denk gelir, ha Ankara'dan ha İstanbul'dan kiralamışsınız farketmez ki? Ayrıca istanbuldan arabayla Abant 3 saat sürer. Yani Uçakla İstanbul'a gitmek falan derken istanbuldan Abant'a geçmek 5 saat sürer, Ankara'dan direkt giderseniz arabayla 3 saat kar edersiniz. Abant'ta kiralık villa bakın, oteldense... Yemekleri dışarıda yersiniz, arabanız olunca problem değil çevre turistik bir bölge büyük bir alışveriş merkezi de var Abant'a yakın adını hatırlayamıyorum şimdi. Bolu da 20 dakika falan Abant'tan. Yemek de problem olmaz yani. İstanbul tatilinde ise maçı iptal edin.

İstanbulu şimdilik iptal edin. Kaynanan gelecekmiş zaten bişey anlamazsın.
İşte ikimiz gidicez inş ben öyle dedim yani
Yakala.co markapon grupon gibi yerlerde şehirlerde ucuza faydalanma imkanı var. Atıyorum normalde gecesi 250 liraysa otelin 100 liraya falan düşüyo Oray'a bakın bi
Bi bakayım tşk ederim

Zaten sorunlarınız var Elif eşinle , kv ne işi varmış maddi kısmını bilmem ama kv gelmesine hiç gerek yok. Açıkca söyleyin bence kv'ye gelme diye
Evet ya ama eşimin söylemesi lazım sinir ediyo beni ya ben olsam söylerim anneme

İşte abartıyo eşim iki tatilin toplamını söylüyo ama o kadar olmaz heralde ne bileyim pahalı bi yerde yemeyiz ucuz bi yerde yeriz

3 günlük tatil 8000 tl
Toplam tatili söylüyo yani 6 günlük
8bin falan olmaz daha uygun yerlere bakın 2 tatili çok rahat 3-4 bine ayarlarsınız.

ayrıca kv ne amaçla geliyor çözemedim.
Eşimin hatası o yani diycek ki biz başbaşa gidicez

ya bu kv ne işi var da ben gelicem diyor anlamıyorum ailelerle tatile gidilecek olsa neyse baş başa karı koca tatilde mi yapamayacak.
8 bin falan da tutmaz netten araştır fırsatlar var çook
Evet işte araştırıyorum şu an bakalım

Yahu kaynananin ne isi var?yalniz kalip konusulacak kafa dinlenecekmis ,hic gidilmesin madem oyle
Esine soyle tekrar gelmesin diye
Veya siz sadece abanta gidin istanbul ertelensin
İstanbul için de çok heveslenmiştim ya korku evine filan gidicektim, ama dün dedim yalnız gidelim diye tmam dedi ama bakalım kararı bu akşam vercez

Ankaradan gitmycez işte abanta giderken trabzondan gidicez hani bayramya o yüzden trabzona gitmemiz lazım önce abanta da bayramın 3.günü gidicez.
İstanbula giderken ankaradan gidicez ve bu hafta sonu gidicez daha uygun bi hava yolu şirketinden alırsak bileti gayet uygun olur heralde

Aynen öylee...
Dün dedim yanlız ikimiz gidelim diye tmam dedi bakalım söyliycek mi akşam

Annesi de gelecekse iptal edin bence..
Tatil olmaktan çıkar yeni krize neden olur sanki..
O gelirse keyifli geçer mi sizce nasıldır kayınvalideniz?
Valla kv dünya tatlısı olsa bile ben başbaşa gidelim istiyorum, kendisine de söyledim dün evet yanlız gidemezsek iptal olur ama çok ihtiyacım vardı gitmeye iş ev iş ev bunaldım
Bide eşim diyo ki annemler bizle takılmaz sadece yemeğe gideriz onlarla(eşimin kardeşi istanbulda) ama sanmıyorum bi günümüz onlara gider yani istemiyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…