Yardımmmm:(

Aslında olay şöyle oldu kv zaten gitmek istiyodu eşimde diyo ki biz gideriz ona söylemezsem ayıp olur vs vs... Bende dedim ki ya başbaşa giderz yada gitmeyiz

Evet değil mi ama ya:)
Salla gitsin
Hic de ayip olmaz
Kv gitmek istiyorsa ahanda istanbul orda gule gule gitsin

Evt, işte demek ki eşim annesini kardeşini ve eltimi de hesapladı ama ben gitmek istemiyorum onlarla

Bu erkeklerin başbaşa aanlayışı bu işte.annem kardeşim eltim kaynim.sonra oraya gidince ya annem yalniz kaldi o da gelsib deyip üçlü takilcsksiniz tabi uyanık kaynin karısıyla gezcek

Bu erkeklerin başbaşa aanlayışı bu işte.annem kardeşim eltim kaynim.sonra oraya gidince ya annem yalniz kaldi o da gelsib deyip üçlü takilcsksiniz tabi uyanık kaynin karısıyla gezcek
Evet ve tüm masrafları biz karşılarız eşim onlara bırakmaz yani asla. O yüzden ya ikimiz gidicez ya gitmiycez bu akşam belli olcak

Elif arkadaşım biz bu yaz ailece tatil yaptık Balıkesir de bir ev tuttuk deniz falan ortam güzeldi ama rahat olamiyosun ki esimle başbaşa kalmadim bile her odadan biri cikitidu her yere turist kafilesi gibi geziyoduk esim tabi annem ablam pesleri de yani hiç gitme daha iyi masrafı geçtim psikolojik bozulcak :)

Haklısın kv de biraz anlayış göstersin ..
İkisi birden sizi zorlayacaksa İstanbul'u iptal edin bence Abant daha romantik bir ortam size iyi gelecektr .

8000 bini bulmaz ki o nasıl hesap yaptı anlamadım
İki tatilden birini iptal et yada
Uygun Oteller var nasılsa iki kisisiniz kocan yanında çocuk yok bişi yok ucuz Otel de kal

Aynen öyle psikolojim düzelsin biraz diye gitmek istiyorum zaten ya inanamıyorum en sonunda diycem ki o zaman benim annemlerde gelsin bakalım ne yapıcak

kv ve elti mi
elti ne alaka.
tatil borcunuz mu var mecburmusunuz.
eşin neyşn peşinde yine acaba.
yalnız kalmamak için olabilir büyük ihtimal.
ee sizin aranızdakileri bilmiyor mu ailesi.
yine de gelmek isterler mi.
başbaşa kalsınlar demezler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…