- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi elifff_____
-
Salla gitsinAslında olay şöyle oldu kv zaten gitmek istiyodu eşimde diyo ki biz gideriz ona söylemezsem ayıp olur vs vs... Bende dedim ki ya başbaşa giderz yada gitmeyiz
Evet değil mi ama ya:)
Ya ama onun gilri bu ben yakadına yapışmadım tatile gidelim diye evet bencede çakalBence senle başbaşa kalmak istemiyo
Annesini de ondan bahane ediyo
Bari İstanbul'dan vazgeç
Masraf yarıya insin diye
Çakal tam çakal
Evet sanki yabancı da ayıp olcak yok valla hırs yaptım onlar gelmeden gidicemSalla gitsin
Hic de ayip olmaz
Kv gitmek istiyorsa ahanda istanbul orda gule gule gitsin
YapmaaaaEşin Batum'a iki rezervasyon yaptırırken para sorun olmuyo
Şimdi kemer sıkası tutmuş
Evt, işte demek ki eşim annesini kardeşini ve eltimi de hesapladı ama ben gitmek istemiyorum onlarla
Evet ve tüm masrafları biz karşılarız eşim onlara bırakmaz yani asla. O yüzden ya ikimiz gidicez ya gitmiycez bu akşam belli olcakBu erkeklerin başbaşa aanlayışı bu işte.annem kardeşim eltim kaynim.sonra oraya gidince ya annem yalniz kaldi o da gelsib deyip üçlü takilcsksiniz tabi uyanık kaynin karısıyla gezcek
Ama yalan mıYapmaaaayangina korukle gitmeeee
Aaaa mal bu adam ! Elalemin zikkimlandigini da kendi odeyecek, odemesini gectim Sanki nusretin restoraninda dogmuslarEvt, işte demek ki eşim annesini kardeşini ve eltimi de hesapladı ama ben gitmek istemiyorum onlarla
Dogru diyonAma yalan mı
Hem pahalıysa +1 kayınvalideyi niye ekliyo
Daha pahalı tutar
Çüş, oldu olacak bizi de hesaplasınEvt, işte demek ki eşim annesini kardeşini ve eltimi de hesapladı ama ben gitmek istemiyorum onlarla
Ahahahaha banlanirsam sebebi sensin hain dostÇüş, oldu olacak bizi de hesaplasın
Kaygısızlar gibi gitmek istiyo , ne baş başası
Kızlar çok dert ediyorum ya bi çözüm üretin bana.
Şimdi benim tatile çok ihtiyacım var çok yoruldum gerçekten az sonra çıkarım odamdan bi öğle arası uğrarım sonra akşama kadar yinevayaktayım..stres atmam lazım
Eşimle yalnız kalıp konuşmamızda gerek yani farklı sakin bir ortamda.
Haftasonu istanbula gidelim dedik gezmek için planı da yaptım, bide burda konu açmıştım bayram tatiline nereye gidelim diye abant a karar verdik ama eşim diyo ki bu iki tatil bizi çok zorlar 8 bine filan çıkar masraflar...
Ama ben ikisine de gitmek istiyorum
İstanbul için biletler 600 civarı, otelde 700 tutuyo 3gün kalınacak yeme içme vs var tabi pazar günü bide maça gidicez nerden kıssam bilemedim
Abanta giderkende biletler 800 civarı tutuyo trabzondan istanbula gidip oradan arabayla abanta geçeriz e orda kalacağımız evlerde 600 civarı baktım yani 3 gün kalcaz yine daha hesaplı ne yapabiliriz acaba iki yere de gitmek için? arabayla gitsek yol yorgunluğu olcak off
Bide kv de gelmek istedi istanbula bende dün dedim ki biz gidelim annenle sonra gideriz .benim annem gelmek istese ben şindilik biz gidelim anne derim yani ne var bunda
Aynen öyle psikolojim düzelsin biraz diye gitmek istiyorum zaten ya inanamıyorum en sonunda diycem ki o zaman benim annemlerde gelsin bakalım ne yapıcakElif arkadaşım biz bu yaz ailece tatil yaptık Balıkesir de bir ev tuttuk deniz falan ortam güzeldi ama rahat olamiyosun ki esimle başbaşa kalmadim bile her odadan biri cikitidu her yere turist kafilesi gibi geziyoduk esim tabi annem ablam pesleri de yani hiç gitme daha iyi masrafı geçtim psikolojik bozulcak :)
Evet ya ucuz otellerde var zaten yatmadan yatmaya gidilecek8000 bini bulmaz ki o nasıl hesap yaptı anlamadım
İki tatilden birini iptal et yada
Uygun Oteller var nasılsa iki kisisiniz kocan yanında çocuk yok bişi yok ucuz Otel de kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?