Yardımmmm:(

Kavga ettik giymeyiz artk biyere bayram tatilince boluya gidince bide hafta sonu gidince istanbula çok pahalı oluyomuş da trabzona gidecekmişiz kuzeni onun eşi diğer aile bireyleri vs bende başkasının ayarladığı tatile gitmem dedim onlara meraklıysan buyur git dedim

İstanbul'da tatil mi olur Allah aşkına, tatil yapılacak en son şehir Türkiye'de. Ayvalık var, Kuşadası var, Ağva var ne bileyim oralara gidin.

Bu soylediginiz iki yerde de tatil yaptim hicte soylediginiz rakamlar tutmadi.

Gerci siz hangi sehirdesiniz bilmiyorum. Ben bursada oldugum icin istanbul a da abanta da pek uzak degilim.

Istanbula mudanyadan feribotla gittik. Ido dan biletleri bir ay once almisti esim iki kisi gidis donus 53 tl odemis.

Babam polis memuru oldugu icin baltalimani polis evinde kaldik 2 gece. Bogaza bakan bir odada kaldik ve benim icin onemli olan oda tertemizdi gayette buyuktu. Geceligine 60 60 120 tl odedik.

Polis evinin restoranida var tabi en ust katinda bogazi goruyor. Yemegi orada yedik ve adam basi 20tl felan odedik. Kahvaltiyida yine polisevinin bogazi goren bahcesi var orada yaptik adam basi en fazla 20 tl tuttu.

Odalar restorantlar hep bogaza bakiyordu cok guzel bir tatildi benim icin.

2 gece 3 gun yol parasi dahil 400 tl civari tuttu ikimizin masrafi.

Ama tabi polisevi oldugu icin uyguna geldi.

Abantta da bungalovda kaldik. Geceligi 150 tl idi kahvalti dahil. 50 tl civari aksam yemegi parasi verdik. Kendi arabizlar gittik araba lpg li en fazla oradaki gezdigimizle 100 tl yakmistir. Yaklasik 600 tl harcadik yine 2 gece 3 gun ama 3 yil onceki fiyat bu simdi daha fazla olabilir ama ne olursa olsun 8 bin tl tutmaz. 8 bin tl ye esimle ikimiz avrupa turu yapariz herhalde bir hafta.

Abantta bızde kalmıstık ancak 300 tl cıvarında evlerın kıraları
abant dağ evleır yazabılırsın google'dan bak derım.
Ön kısımda otelı var kahvaltı orada oluyor gerısını evde veya dısarda halledebılırsınız
Istanbulda kalacak otelde oldukca pahalıymıs bence

Bu soylediginiz iki yerde de tatil yaptim hicte soylediginiz rakamlar tutmadi.

Gerci siz hangi sehirdesiniz bilmiyorum. Ben bursada oldugum icin istanbul a da abanta da pek uzak degilim.

Istanbula mudanyadan feribotla gittik. Ido dan biletleri bir ay once almisti esim iki kisi gidis donus 53 tl odemis.

Babam polis memuru oldugu icin baltalimani polis evinde kaldik 2 gece. Bogaza bakan bir odada kaldik ve benim icin onemli olan oda tertemizdi gayette buyuktu. Geceligine 60 60 120 tl odedik.

Polis evinin restoranida var tabi en ust katinda bogazi goruyor. Yemegi orada yedik ve adam basi 20tl felan odedik. Kahvaltiyida yine polisevinin bogazi goren bahcesi var orada yaptik adam basi en fazla 20 tl tuttu.

Odalar restorantlar hep bogaza bakiyordu cok guzel bir tatildi benim icin.

2 gece 3 gun yol parasi dahil 400 tl civari tuttu ikimizin masrafi.

Ama tabi polisevi oldugu icin uyguna geldi.

Abantta da bungalovda kaldik. Geceligi 150 tl idi kahvalti dahil. 50 tl civari aksam yemegi parasi verdik. Kendi arabizlar gittik araba lpg li en fazla oradaki gezdigimizle 100 tl yakmistir. Yaklasik 600 tl harcadik yine 2 gece 3 gun ama 3 yil onceki fiyat bu simdi daha fazla olabilir ama ne olursa olsun 8 bin tl tutmaz. 8 bin tl ye esimle ikimiz avrupa turu yapariz herhalde bir hafta.
Ne güzelll işte nolur banada biraz bilgi verin
Ne zaman gittimiz abant a yani bungalov dediğiniz yer güzel mi ev gibi mi şimdide fiyatı böyle mi?
Ben ankaradayım ama abanta giderken trabzondan gidilecek çünkü ziyarete gidicez oraya
Uçak biletleri 800 civarı tutuyo bari kalcak yer ucuz olsun

Abantta bızde kalmıstık ancak 300 tl cıvarında evlerın kıraları
abant dağ evleır yazabılırsın google'dan bak derım.
Ön kısımda otelı var kahvaltı orada oluyor gerısını evde veya dısarda halledebılırsınız
Istanbulda kalacak otelde oldukca pahalıymıs bence
Evet ya çok pahalı oldu, ama abantta ucuz bi yerde kalabiliriz masal evler pahalı geldi bana:( dağ evleride aynı tip galiba

O da istemiyo gelmesini ama söylemeye gelince bi icraat yok bakalım inş gelmez

Ben çok seviyorum istanbulu sürekli gittiğimz yerler var mesela
Esinin istememesi iyi.. Yoksa yapisirdi yakana, kv de zaten durumu iyice kullanabilirdi duygusal yaklasip.. Uygun bi dille soylersin gerekirse kirmadan

İnterbetteki abantın sitesinde numara var ama arasam otel fiyatları hakkında bilgi verirler mi acaba

Ne güzelll işte nolur banada biraz bilgi verin
Ne zaman gittimiz abant a yani bungalov dediğiniz yer güzel mi ev gibi mi şimdide fiyatı böyle mi?
Ben ankaradayım ama abanta giderken trabzondan gidilecek çünkü ziyarete gidicez oraya
Uçak biletleri 800 civarı tutuyo bari kalcak yer ucuz olsun

Haziran ayiydi. Gittigimiz yeri esim ayarladi. Ben bungalowdan pek memnun kalmadim. Ahsap oldugu icin ilkbahar yagmurunu yemis ici nemliydi. Klima vardi ama mesela dus aldigimiz havlular bungalawun icinde kurumuyordu disari cikip geliyorduk hala yas oluyorlardi ama acikcasi cokta sorun olmadi zaten iki gece yatmadan yatmaya gittik. Genellikle sabahtan aksama kadar gezdik zaten.

Kahvaltilari guzeldi. Bol cesit serpme kahvaltiydi ve biten bir seyi tekrardan isteyebiliyordun sinirsizdi yani.

Ama abanta biz hafta ici gittik ondanda uygun olabilir.

Bence arastirin bu tarz yerleri arayin fiyat sorun. Zaten onemli olan gezmek. Sadece dus almaya ve uyumaya geleceksiniz odaya.

Eşin şunu anlasın az parayla lüks yaşanmaz

Ya çok paran olur hesapsız harcarsın ya da parana göre yaşarsın

Ankara da uçak bir statü vs de değildir havaalanına gitmek gıcık olduğu için diğer ulaşım yolları da tercih edilir

Hilton da kalmayıverin ayrıca

Bence eşin gitmemek için gerekçe yaratıyor

8000 tl çok para 6 gün değil daha fazla gayet de tatminkar gezilir yenir içilir
Biz 3 kişi 6000 tl ye yurt dışın da mis gibi tatil yaptık uçak biletleride dahil

Çok tşk ederim:)
Benim pasaport almam lazım önce, bide yurtdışına gidersek ist tamamen iptal zaten ama çok ihtiyacım vardı çünkü ağlasım geliyo bazen o kadar bunaldım ki...
Ve gidersek yemmuzda yani nayramda gideriz akşam bu söylediklerini de söyliycem eşime çok mantıklı gerçekten
Pasaport almak çok kolay 2 günde evine geliyor

Haziran ayiydi. Gittigimiz yeri esim ayarladi. Ben bungalowdan pek memnun kalmadim. Ahsap oldugu icin ilkbahar yagmurunu yemis ici nemliydi. Klima vardi ama mesela dus aldigimiz havlular bungalawun icinde kurumuyordu disari cikip geliyorduk hala yas oluyorlardi ama acikcasi cokta sorun olmadi zaten iki gece yatmadan yatmaya gittik. Genellikle sabahtan aksama kadar gezdik zaten.

Kahvaltilari guzeldi. Bol cesit serpme kahvaltiydi ve biten bir seyi tekrardan isteyebiliyordun sinirsizdi yani.

Ama abanta biz hafta ici gittik ondanda uygun olabilir.

Bence arastirin bu tarz yerleri arayin fiyat sorun. Zaten onemli olan gezmek. Sadece dus almaya ve uyumaya geleceksiniz odaya.
Evet çok önemli değil biz de tatmadan yatmya gidicez sonuçta yeter ki fiyatı uygun olsun
Pasaport almak çok kolay 2 günde evine geliyor
O kolayda vize uzun sürüyo sanırım

O da istemiyo gelmesini ama söylemeye gelince bi icraat yok bakalım inş gelmez

Ben çok seviyorum istanbulu sürekli gittiğimz yerler var mesela
Çok güzel bi şehir ama tatillik değil onu diyorum. Kayınvaliden de gelmesin bi zahmet yeni evlisiniz hala.

Back
X