Bu soylediginiz iki yerde de tatil yaptim hicte soylediginiz rakamlar tutmadi.
Gerci siz hangi sehirdesiniz bilmiyorum. Ben bursada oldugum icin istanbul a da abanta da pek uzak degilim.
Istanbula mudanyadan feribotla gittik. Ido dan biletleri bir ay once almisti esim iki kisi gidis donus 53 tl odemis.
Babam polis memuru oldugu icin baltalimani polis evinde kaldik 2 gece. Bogaza bakan bir odada kaldik ve benim icin onemli olan oda tertemizdi gayette buyuktu. Geceligine 60 60 120 tl odedik.
Polis evinin restoranida var tabi en ust katinda bogazi goruyor. Yemegi orada yedik ve adam basi 20tl felan odedik. Kahvaltiyida yine polisevinin bogazi goren bahcesi var orada yaptik adam basi en fazla 20 tl tuttu.
Odalar restorantlar hep bogaza bakiyordu cok guzel bir tatildi benim icin.
2 gece 3 gun yol parasi dahil 400 tl civari tuttu ikimizin masrafi.
Ama tabi polisevi oldugu icin uyguna geldi.
Abantta da bungalovda kaldik. Geceligi 150 tl idi kahvalti dahil. 50 tl civari aksam yemegi parasi verdik. Kendi arabizlar gittik araba lpg li en fazla oradaki gezdigimizle 100 tl yakmistir. Yaklasik 600 tl harcadik yine 2 gece 3 gun ama 3 yil onceki fiyat bu simdi daha fazla olabilir ama ne olursa olsun 8 bin tl tutmaz. 8 bin tl ye esimle ikimiz avrupa turu yapariz herhalde bir hafta.