Yargılama yardım et

Şu durumda boşanamam benim için kurtuluş yolu atama beklemek ve şimdi bebekte var işte bu yüzden düzelmesi taraftarıyım önceleri çok iyiydi sabaha kadar kaldığım yurdun önünde beklerdi ama şimdi ne haldeyiz bu yüzden kimseye güvenmiyorum artık sizden isteğim evli olan arkadaşlar daha iyi bilir onu nasıl değiştirebilirim nasıl eskisi yapabilirim

Alo 183 u ara 3 ay orada kalabiliyormussun polisi ara bir de sikayet et once kalacak yerini ayarla sonra polisi ara oyle omur mu gecer yaa

Ne olursa olsun ailenin yanına git bundan kötü olamaz, annen düzen müzen desede Zamanla alışır alışmak zorunda, kimse evladının cehennem hayatı yaşamasını istemez.
Hamileymişsin, yasal süre içerisindeyse aldırırdım değilse yapıcak bişe yok. Allah yardımcın olsun kocan denen adamda da zerre adamlık yokmuş

yapacagın şey önce bir düşünmek mantıklıca.. adama gidecegin izlenim,ni asla verme.. okul kpss işine yogunlaş.. istediğin gibi giderse önce ailene gidersin baktın olmuyor kendi başına bir hyat kurarsın.. sıkıntı olmadan ferahlık olmaz.. hamileymişsin keşke yapmasaydın

kadin siginma evine gidebilirsin belki bosaninca ailenlede arani da duzeltirsi mesleginde varmis bosuna hayatini zindana cevirme ne zaman kurtulursan kardir o adamdan

Ben eski günlerimize dönmek istiyorum :(

Hamile olduğum için belkide duygusalım bu kadar

Bebeğimin sevincini bile yaşayamadım normalde benim çocuğumun olması imkansızdı tüp bebek falan hiç bi yöntemi yoktu hep dua ederdim bi bebeğim olsun ve herşey düzelsin diye imkansız oldugu halde bi anda hamile oldugumu öğrendim

Arkadaş boşanmak kurtulmak falan istemiyor gerçekleri görmek istemiyor. O sihirli bir değnekle kocasını değiştirmemizi istiyor. Yok öyle bir dünya canım kendine gel gerçekleri gör. Daha sınava girmemişsin nasıl atama bekliyorsun.

devlet bu adamı boşarsan nafaka ve tazminat verir atanıcakmışın zaten Allah büyük benm arkadaşım 2 çocukla hiç evlenmemiş biriyle evlendi eşimin eşi yok yazıo düzelmiosa çaresine bak 2.eşi o çocuklra kendinin gbi bakıo

Kızlar bişey daha var belki ailem sırt cevirmez diye ona hiç söylemedim söyleseydim boşanmaz Hala haberi yok zaten ama hamileyim
Offf bu çok fena oldu zaten kac aylık haberi varmi o adamın bundan pislik daha doğmamış evladina vuruyo ya

Bana da çok tutarsız geldi.İlk yazdığında kocan mesajdan bahsetmedi demişsin. 10 dk sonra anneme ulaştım yazmışsın. Kusura bakma inandırıcı değilsin

Hamile olduğundan nasıl şüphelendin, nasıl öğrendin detay versene biraz

Evet benden para beklediler çünkü henüz atama olmadığı için çalışmıyordum tutarsız olan ne utanıyorum belkide bunları yazmaya hamile oldugumu öğrendiğimden beri eltim dışında kimsenin haberi yok gidecek yerim yok evet size aptalca gelebilir Ama seviyorum hala elimde değil sevgim olmasa Başıma ne geleceği umrumda olmaz şu an çıkar giderdim karnımda bi canlı var ve benim dualarım üzerine allah bana onu verdi diyorum ben başınıza gelmeden bilemezsiniz şuan bir tek kendimi değil onuda düşünmek zorundayım sınavıma daha var bu yüzden bi yere gidemem bende bu süreyi değerlendirmek ve düzeltmek istiyorum bunun için yardım istedim ne yapmalıyım diye cocugu söyleyemiyorum düzelmezse sınavı kazanır ceker giderim diye ne haldeki evlilikler düzeliyor duyuyorsunuzdır mutlaka bende düzeltmek için yardım istiyorum düzelmezse zaten sevgimi falan bırakıp başka adımlar atacağım

Ben bu olayları sabah yaşadım saat kaç görüyorsunuz bu saate kadar gelişenleri anlattım yarım yarım anlattım diye suçlamayın

Back
X