Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç

Biz evli adama metres olup onu karısından kıskanamanin acısını nereden bilebiliriz, eminim konu sahibide böyle şeyler yapacak biri değildir normalde ama çok aşk annecim
Empati kuralım kınamayalım anlayış gösterelim hatta napalım biliyor musunuz kızlar gidip adamı bulup ikna edelim boşansın üzmesin sevgilisini

Tersle bir daha yazamasın.
"evli adamların yazması" isimli bir konuya böyle bir cevap vermiş kınadığımız hanımefendi. Kız sen niye terslemedin adamı? E adam evli? İnsanın söylediği ve yaptığı bir olmalı değil mi?

Empati kuralım kınamayalım anlayış gösterelim hatta napalım biliyor musunuz kızlar gidip adamı bulup ikna edelim boşansın üzmesin sevgilisini
Adam boşanamaz , dava acamaz ki ama karısı boşanmak istemiyormuş.
Öyle olunca mecburen karısını ve metresini birarda idare etmek zorunda kalıyor.

Ooohh çok geç. Kınadım bile.
Zaten içten içe kınanmayı amaçlamış bir yağmur damlası. Yoksa gerçekten böyle bir iliskide olsaydı ona göre bu ilişki normal olacağı için özellikle evlilik mevzusunu hiç açmazdı direkt sevgilimi çok kıskanıyorum diye konu açardı. Ortaya bıraktı ve gitti.

Bu kınama işine bir açıklık getirmek istiyorum..

Her kim ki bir başkasını geçmiş günahlarından dolayı kinarsa , başına kakarsa , bunu açığa çıkarırsa ayetlerde ve hadislerde geçen bu mevzu vuku bulur.

Bunun dışında misal gözümüzün önünde bir aldatma varsa ve bunu Aleni bir şekilde açıklayıp bundan iftihar duyuyorsa geçerli değildir.

Bu çok başka bir konu.

Bu yüzden lütfen sürekli " kınama başına gelir " değip durmasın kimse.

Bunu kinamamak ayıp olur

"evli adamların yazması" isimli bir konuya böyle bir cevap vermiş kınadığımız hanımefendi. Kız sen niye terslemedin adamı? E adam evli? İnsanın söylediği ve yaptığı bir olmalı değil mi?
Ben de şimdi onu gördüm. Bu terslemedi demek ki başına bunlar geldi tecrübe konuşuyor diye düşündüm

“iki kadın bir adam, aşk çekilir aradan
ikimiz de severken ya ondan geç ya benden“
İnşallaah hatasını anlarda senden geçer karısına geri döner

sizin gibi metresleri tarif edecek kelime bile bulamiyoruz bazenleri kinamak söyle dursun...
Tek kelimeyle igrencsiniz o karisini aldatan adamlar ve siz metresler..
Cok sevdigim bir abla vardi esiyle 3. cocugu daha cok kücükken evini ayirdi senin gibi bir metres yüzünden ama inatlada boşamadi kocayi metres metres kalsin diye umarim sende metres kalirsin hep. Aldatilmanin acisini da yaşarsın!

Boyle de yargiliyorum seni cunku o abladan ögrenmistim aldatilmanin ne derece acı veren bir şey oldugunu yazik sana bir de kadini kiskaniyorsun şunu o kafana sok hep 2. planda kalacaksiniz.

Kamu spotu helal olsun. Yardırın kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…