Her cuma aliyorum zaten. Ama diyor ki biletini almadan once de izin al benden.Bir kere alırsın o izni. Her cuma alınmaz ki.
Tamam saçma ama amiri öyle istemiş yapacak bir şey yok. ki adam izin vermiş.. Bazı yerlerde bu teklif dahi edilemez her hafta her hafta.. Ben mesela alamadığım için gidemiyordum..Bende diyorum her Cuma müdürünüzden almanız saçma. İzni bir kere alırsınız. Dersinizki 'Müdürüm ben her Cuma 17.00 de cıkmak istiyorum.'Onun kararına göre de yolunuza devam edersiniz.
Ben her cuma izin aliyorum zaten cikmadan once yada gun icinde. Ama diyor ki bileti almadan once izin alacaksin sonra bir de cuma gunu izin alacaksin.Kamu veya özel farketmez izin almanız veya ben çıkıyorum diye bildirmeniz gerekir..
Size bunu diyen amiriniz. Normal bir iş arkadaşınız olsa neyse "tepki gösterin" derdim..
Ama amirinizin de otoritesini düşünmesi gerekir..
Ben de olsam 2 3 tekrardan sonra "ben burada neciyim?" derdim..
Adam nezaket kuralıdır , izin vermeyeceğimden değil demiş.Ben evimden farkli bir sehirde calisiyorum bilenler bilir ve her cuma 17.30 daki otobuse bilet aliyorum hafta basindan. 17.00 da is yerinden cikmam yetiyor. Bes aydir bu sekilde.
Birazdan otobusum var yine. Amirimin yanina gittim izin almaya. Dedi ki bundan sonra biletini almadan once nezaket kurallari geregi bana sor. Izin vermeyecegimden degil ama nezaket kuralidir bu. Tamam dedim. Simdi ben her hafta once bilet almadan sonra da cuma gunu haber mi verecegim. Ben mi takiliyorum bu ego tatmininden baska birsey degil bence.
Alinganlik degil de her hafta olan bir sey icin haftada iki kere izin almak fazla geldi. Ego tatmini gibi. Paylasmak istedim.Adam nezaket kuralıdır , izin vermeyeceğimden değil demiş.
Niye bu kadar alıngansınız anlamadım
Ben zaten izinsiz cikmiyorum. Ama diyor ki hafta basinda biletini almadam once alabilir miyim diye bana sor. Sonra da cuma gunu cikarken izin al. Bilet almadan once sormak abes geldi bana sadece.Ben amirin tavrını gereksiz buldum,sonuçta eş tayini yapılamamış ve aile birliği sözkonusu değil,yeni evli bi çift var her cuma yarım saat erken çıksa nolur,insaniyet budur,yarım saat erken çıkmasına izin verdi diye de kimsenin ne otoritesi sarsılır ne de egosu incinir,belli işte biliyor bu kadın her cuma eşinin yanına gidiyor. Gereksiz olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?