Yarim saat icin izin meselesi

yarın arefe. yarım gün mesai var. anladığım kadarıyla hem onun için izin almış. hemde bugun bir yarım saat daha erken çıktığı için müdür bu lafı demiş.
Ama benim gibi yapti heskes. Ve ben aksama kadar calisip yarim saat izin istedim. Diger arkadaslar ogleden sonra gelmediler bile.

o zaman tamam ben mesaisini tamamlamadan vırt zırt izin alan memurlara sinir oluyorum kusura bakmayın ankara da o kadar çok ki bunlardan mesai bitmesine yakın gittiğimizde bir surat bir tavır.benim eşimde kamuda mühendis fazla i haftasonu iş oluyor arada mesai ucreti yok ama iş bu bazen saatleri sarkabiliyor

Böyleleri devlette çok. Artık sıkıntı verdiler. İzin alırlar ama bir gün önceden erken çıkmak isterler. Diğer çalışanlarda omların işini yapar. Sonrada vay amir ego yaptı olur.
Benim isimi kimse yapamaz. Benim isim bana aittir ben yapmak zorundayim. Duz memur degilim isimi baskasina versinler. Muhendisim. Yeri geliyor gece yarisina kadar arazide dairede calisiyorum kimse de ekstra mesai odemiyor.

ego dan başka birşey değil. bize de oluyor malesef. sabretmekte fayda var. daha iyi bir iş buluncaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…