- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Adam haklı, 5:30 dan sonra kçta var biletHer cuma aliyorum zaten. Ama diyor ki biletini almadan once de izin al benden.
Bizde yarın 4 kişiyiz biri hamile ona izin verdiler bize yok 3 kişi gidecez mecburenTamam saçma ama amiri öyle istemiş yapacak bir şey yok. ki adam izin vermiş.. Bazı yerlerde bu teklif dahi edilemez her hafta her hafta.. Ben mesela alamadığım için gidemiyordum..
22.00Adam haklı, 5:30 dan sonra kçta var bilet
İyi de bileti alıp sonra izin istemek abes değil mi asıl? Ne anlamı var ki çıkacaksınız işte nasılsa, biletimi aldım gideyim mi demek amiri ezen bir tavır .Ben zaten izinsiz cikmiyorum. Ama diyor ki hafta basinda biletini almadam once alabilir miyim diye bana sor. Sonra da cuma gunu cikarken izin al. Bilet almadan once sormak abes geldi bana sadece.
Memur mısın ?Her cuma aliyorum zaten. Ama diyor ki biletini almadan once de izin al benden.
Evet. Ve evet bugune kadar hersey normaldi. Bugun ne oldu anlamadim. Sasirdim ben de.Memur mısın ?
Baştan böyle konuştuysa sonradan tavrını değiştirdiyse Haklısınız .
Sende söyle bundan sonra madem
Büyük ihtimal emrivaki gibi algıladı o zaman sana normal çalışma saatlerimiz bu diye Hatırlatma yapma Gereği duydu.Evet. Ve evet bugune kadar hersey normaldi. Bugun ne oldu anlamadim. Sasirdim ben de.
Şaka gibi! Ne alaka nezaket kuralı ile. Ego tatmini yapıyor kesinlikle.Ben evimden farkli bir sehirde calisiyorum bilenler bilir ve her cuma 17.30 daki otobuse bilet aliyorum hafta basindan. 17.00 da is yerinden cikmam yetiyor. Bes aydir bu sekilde.
Birazdan otobusum var yine. Amirimin yanina gittim izin almaya. Dedi ki bundan sonra biletini almadan once nezaket kurallari geregi bana sor. Izin vermeyecegimden degil ama nezaket kuralidir bu. Tamam dedim. Simdi ben her hafta once bilet almadan sonra da cuma gunu haber mi verecegim. Ben mi takiliyorum bu ego tatmininden baska birsey degil bence.
Saatlik iZin formu doldurursunuz gerek görülürse işleme alınır, ama dilekçe de ne ya, öffBenimde mevzu aynıı. Son araç 4te ilçeden çıkış. ailemin yanına gidiceğim falan filan.
Erken çıkacağım için dilekçe yazdırdı müdürüm. Şu tarihle 1 saat erken çıkacağım diyeDosyamda duruyor hesap edin.. Alınganlık yapmayın bence..
Ben evimden farkli bir sehirde calisiyorum bilenler bilir ve her cuma 17.30 daki otobuse bilet aliyorum hafta basindan. 17.00 da is yerinden cikmam yetiyor. Bes aydir bu sekilde.
Birazdan otobusum var yine. Amirimin yanina gittim izin almaya. Dedi ki bundan sonra biletini almadan once nezaket kurallari geregi bana sor. Izin vermeyecegimden degil ama nezaket kuralidir bu. Tamam dedim. Simdi ben her hafta once bilet almadan sonra da cuma gunu haber mi verecegim. Ben mi takiliyorum bu ego tatmininden baska birsey degil bence.
Bende diyorum her Cuma müdürünüzden almanız saçma. İzni bir kere alırsınız. Dersinizki 'Müdürüm ben her Cuma 17.00 de cıkmak istiyorum.'Onun kararına göre de yolunuza devam edersiniz.
Yarınki yarım günü kastetmiştir. Haklı.Ben evimden farkli bir sehirde calisiyorum bilenler bilir ve her cuma 17.30 daki otobuse bilet aliyorum hafta basindan. 17.00 da is yerinden cikmam yetiyor. Bes aydir bu sekilde.
Yok onun iznini almistim zaten. Bugunku yatim saate soyledi.Yarınki yarım günü kastetmiştir. Haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?