Yarın ameliyat oluyorum:)

Kizlar morelim cok bozuk doktor alcimi cikardi ve bildigimiz dumduz degisik bir burun onden bakinca kemigimin duzlugu cok belirgin ve yuzume domuz gibi bir bueun gozuktu burun deliklerim buyuk burnum kucuk ve onden bakinca dumduz

Morelim gercekten bozukkk agliycam aglayamiyorum eski burun ve yeni buenum arasinda kocaman bir fark var kizlar yardim edinn

Canım mesaj yazdığın yerde dosya yükle var ordan yükleyebilirsin

Kizlar morelim cok bozuk doktor alcimi cikardi ve bildigimiz dumduz degisik bir burun onden bakinca kemigimin duzlugu cok belirgin ve yuzume domuz gibi bir bueun gozuktu burun deliklerim buyuk burnum kucuk ve onden bakinca dumduz
Önden bakınca benimde dum düz çünkü çok sis daha çok yeni normal bunlar

Yenisiniz atmaya calisicam

Eklentiler

• IMAG0904.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 156
  • IMAG0906.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 151
Canım neyini beğenmedin bu burnun anlamadım gayet iyi görünüyor

kızlar bende mecburi sebepten sonra yaptırdım bugün 9 günüm fakat o kadar mutsuz üzgün perişanım ki sol tarafımda toplanan ödem ağrım var burun deliklerim birbirinden cok farklı ve yüzüme asla yakışmayan bir burunla karsı karsıyayım ne yapabilirim neyi beklemeliyim hiç düşünemiyorum hergün araştırma yapıyorum estetik olmuş kişilerin nasıl bir süreçten geçtiğini bu derece zor olduğunu tahmin etmemiştim

Aynı durumdayız istersen sen de fotoğraf at

Yandan hic bir problemim yok ama ilk aciyi cikardiginda burnumun kemigi dumduz ve burun deliklerimle ayni hizada onden gercekten domuz gibiydim bantliyken bende sevdim ama alci

Kızlar şuan bunların olması çok doğal benimde önden bakınca dümdüz bir görüntü var çünkü sis burnum sizinde eminim öyle şuan yorum yapmak için çok erken biraz daha zaman geçmesini beklememiz lazım kendinizi üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…