- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
Çok teşekkür ederim kader :))Maşallah gün geçtikçe güzelleşiyorsun
10. Günüm ve o Evrimi daha bir ben geçiremedim yaa12.gün evrim teorisi gerçek arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 1854863
İstersen fotoğraf koy yorum yapalım canımMorelim gercekten bozukkk agliycam aglayamiyorum eski burun ve yeni buenum arasinda kocaman bir fark var kizlar yardim edinn
Hayırlı olsun Can'ım güzel görünüyor hele ödem indikten sonra tam istediğin gibi olurEki Görüntüle 1854858 kızlar bandaj ve dikişler alındı bugün
Su an cok yeni uyeyim tam oalrak atmayi bilmiyorum
Resim at bakalımMorelim gercekten bozukkk agliycam aglayamiyorum eski burun ve yeni buenum arasinda kocaman bir fark var kizlar yardim edinn
Önden bakınca benimde dum düz çünkü çok sis daha çok yeni normal bunlarKizlar morelim cok bozuk doktor alcimi cikardi ve bildigimiz dumduz degisik bir burun onden bakinca kemigimin duzlugu cok belirgin ve yuzume domuz gibi bir bueun gozuktu burun deliklerim buyuk burnum kucuk ve onden bakinca dumduz
Canım anormal bir durum yokki zamanla inecek sisiYenisiniz atmaya calisicam
Aynı durumdayızkızlar bende mecburi sebepten sonra yaptırdım bugün 9 günüm fakat o kadar mutsuz üzgün perişanım ki sol tarafımda toplanan ödem ağrım var burun deliklerim birbirinden cok farklı ve yüzüme asla yakışmayan bir burunla karsı karsıyayım ne yapabilirim neyi beklemeliyim hiç düşünemiyorum hergün araştırma yapıyorum estetik olmuş kişilerin nasıl bir süreçten geçtiğini bu derece zor olduğunu tahmin etmemiştim
Şiş olduğu için öyledir düzelir sıkma canınıYandan hic bir problemim yok ama ilk aciyi cikardiginda burnumun kemigi dumduz ve burun deliklerimle ayni hizada onden gercekten domuz gibiydimbantliyken bende sevdim ama alci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?