Yarın ameliyat oluyorum:)

Elde degil diger insanlarin fotografina bakinca en azindan sekli konusunda fikir edinebiliyorum ama kendi burnum cok garip

suan atma sansım yok fakat akşam eşim geldiğinde çekip atıcam inanın abartmıyorum felaket bir operasyon olmuş

peki bu agrı normalmi sol tarafta hissettiğim cok değil ama agrı kesici alıyorum yinede burnuma masaj yaparkende acıyo bunlar normalmi

tskler arkadaşlar akşam resimlerimide attığımda abartmadıgımı göreceksiniz maalesef herkese cok geçmiş olsun umarım hepimiz hemencecik iyileşiriz

Çok rahat banyo yapıyorum hatta resimde ıslak saçlarım duştan çıktım:) yüzümü yıkarken burnuma dikkat ederek yıkıyorum

Yani çok sert hareket olmayacak şekilde yüzünü de rahat rahat yıkıyorsun dimi ? 4 gündür kendimi pis hissediyorum ya yüzüm yağ içinde kldı siyah nokta fışkırıyo ıslak mendile artık

Yani çok sert hareket olmayacak şekilde yüzünü de rahat rahat yıkıyorsun dimi ? 4 gündür kendimi pis hissediyorum ya yüzüm yağ içinde kldı siyah nokta fışkırıyo ıslak mendile artık
Evet canım tabi yüzümü rahat rahat yıkıyorum burnuma dikkat ederek bünyeyle alakalı galiba ben cok çabuk atlattim iyileşme sürecini hızlı ilerliyor yani

Evet canım tabi yüzümü rahat rahat yıkıyorum burnuma dikkat ederek bünyeyle alakalı galiba ben cok çabuk atlattim iyileşme sürecini hızlı ilerliyor yani

Benim de baya iyiyye gidiyor maşallahım var morluklar geçmeye başladı dikişler düştü düşecek artık o derece alçı çıksa bir de burun tıkanıklığım geçse rahat edeceğim

Özge gülünce aynen ben de öyle oluyorum :) gün geçtikçe güzelleşiyor valla maşallah

Benim de baya iyiyye gidiyor maşallahım var morluklar geçmeye başladı dikişler düştü düşecek artık o derece alçı çıksa bir de burun tıkanıklığım geçse rahat edeceğim
Alçı çıkınca çok çok rahat edeceksin o şuan ağırlık yapıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…