- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 28
suan atma sansım yok fakat akşam eşim geldiğinde çekip atıcam inanın abartmıyorum felaket bir operasyon olmuşkızlar bende mecburi sebepten sonra yaptırdım bugün 9 günüm fakat o kadar mutsuz üzgün perişanım ki sol tarafımda toplanan ödem ağrım var burun deliklerim birbirinden cok farklı ve yüzüme asla yakışmayan bir burunla karsı karsıyayım ne yapabilirim neyi beklemeliyim hiç düşünemiyorum hergün araştırma yapıyorum estetik olmuş kişilerin nasıl bir süreçten geçtiğini bu derece zor olduğunu tahmin etmemiştim
Bekliyoruz Can'ım sıkma Canınısuan atma sansım yok fakat akşam eşim geldiğinde çekip atıcam inanın abartmıyorum felaket bir operasyon olmuş
Evet normal canimpeki bu agrı normalmi sol tarafta hissettiğim cok değil ama agrı kesici alıyorum yinede burnuma masaj yaparkende acıyo bunlar normalmi
peki canın yanıyormu dokundugundavalla bugün bana doktor çatır çutur masaj yaptı.ben hala dokunamıyorum
yanmaz mı hemde nasılllpeki canın yanıyormu dokundugunda
Çok rahat banyo yapıyorum hatta resimde ıslak saçlarım duştan çıktım:) yüzümü yıkarken burnuma dikkat ederek yıkıyorumArtık rahat rahat yüzünü yıkayıp banyo yapabiliyor musun ?
Çok rahat banyo yapıyorum hatta resimde ıslak saçlarım duştan çıktım:) yüzümü yıkarken burnuma dikkat ederek yıkıyorum
Evet canım tabi yüzümü rahat rahat yıkıyorum burnuma dikkat ederek bünyeyle alakalı galiba ben cok çabuk atlattim iyileşme sürecini hızlı ilerliyor yaniYani çok sert hareket olmayacak şekilde yüzünü de rahat rahat yıkıyorsun dimi ? 4 gündür kendimi pis hissediyorum ya yüzüm yağ içinde kldı siyah nokta fışkırıyo ıslak mendile artık
Evet canım tabi yüzümü rahat rahat yıkıyorum burnuma dikkat ederek bünyeyle alakalı galiba ben cok çabuk atlattim iyileşme sürecini hızlı ilerliyor yani
Alçı çıkınca çok çok rahat edeceksin o şuan ağırlık yapıyor sanaBenim de baya iyiyye gidiyor maşallahım var morluklar geçmeye başladı dikişler düştü düşecek artık o derece alçı çıksa bir de burun tıkanıklığım geçse rahat edeceğim
Ahahaha ağzım cok tuhaf olmuş dimi napalim bir süre gülmeyecegizÖzge gülünce aynen ben de öyle oluyorum :) gün geçtikçe güzelleşiyor valla maşallah
Aynen benimki de öyle :)Ahahaha ağzım cok tuhaf olmuş dimi napalim bir süre gülmeyecegiz
Ahahaha ağzım cok tuhaf olmuş dimi napalim bir süre gülmeyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?