Yuzumde burnumu hissediyorum sizede öyle oluyor mu40. Günüme az kaldı inşallah ben de öyle olurum ay ben hala cok rahatsızım ya tüm yüzüm gergin biri burnumu alnımdan yukarı çekiyor sanki nerden bulaştım bu işe
Nasıl yani anlamadımYuzumde burnumu hissediyorum sizede öyle oluyor mu
Ya nasıl anlatayım bilmiyorum burnumu hissediyorum bildiğinizNasıl yani anlamadım
Bence aynı şeyi yaşıyoruz ama farklı anlatıyoruzYa nasıl anlatayım bilmiyorum burnumu hissediyorum bildiğiniz
Ya hani parmağın kesilir de atar ya orasi hissedersin hep burnumda öyleBence aynı şeyi yaşıyoruz ama farklı anlatıyoruz
Bugün ilk kez hapsurdum zaten :)Anladım ne demek istediğini bende de oluyo. Ay bi de esnetmem kasılıyor sinir oluyorum
Ooo maşallah iyi görünüyorsun:)Kızlar burnumun önden inceliğine bakınhem de ikinci haftamda galiba bu benimki de Bi garip
Bi de bu boş bakışlarım olmasa :)Ooo maşallah iyi görünüyorsun:)
Nasıl Bi şey oldu mu ben daha hiç hapşurmadımBugün ilk kez hapsurdum zaten :)
Ağzım açık hapsurdum basıncı azaltmak için hiç acımadı normaldeki gibi yaniNasıl Bi şey oldu mu ben daha hiç hapşurmadım
Kızlar Bayram'da ne yapmayı düşünüyorsunuzAğzım açık hapsurdum basıncı azaltmak için hiç acımadı normaldeki gibi yani
Vala kızlar benden tavsiye mümkün olduğunca uzak durun insanlardan allah korusun şaka filan yapmaya kalkar biri çocuk çarpar şu eziyet boşuna giderKızlar Bayram'da ne yapmayı düşünüyorsunuz
Zaten orası öyle de Nasıl insan içine çıkacaz bu robotik hallerimizleVala kızlar benden tavsiye mümkün olduğunca uzak durun insanlardan allah korusun şaka filan yapmaya kalkar biri çocuk çarpar şu eziyet boşuna gider
Benim genel olarak burnumu herkes beğendi yüzün sis diyorlar:)Zaten orası öyle de Nasıl insan içine çıkacaz bu robotik hallerimizleBi de kötü yorum gelirse kendimi keserim
Bana da şimdilik görenler öyle diyor da ben ikna olamıyorumBenim genel olarak burnumu herkes beğendi yüzün sis diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?