Bu ödemleri yavaş gidene bazı doktorlar iğne yapıyormuş hemen odem gidiyormuş duyan varmı onuBana da şimdilik görenler öyle diyor da ben ikna olamıyorum
Evet duymuştum öyle bi şeyBu ödemleri yavaş gidene bazı doktorlar iğne yapıyormuş hemen odem gidiyormuş duyan varmı onu
Arkadaşıma da yapmış hemen inmiş ama burnumdan yaptı dediEvet duymuştum öyle bi şey
Evet genellikle burun ucuna yapıyorlar diye biliyorumArkadaşıma da yapmış hemen inmiş ama burnumdan yaptı dedi
Vala birde onu yaptıramam ameliyat olmam mucize benim iğneden korkuyorumEvet genellikle burun ucuna yapıyorlar diye biliyorum
Bugün ilk kez hapsurdum zaten :)
Kapatma canım banada bugün birşey oldu 3 kez Hapsurdum bugüne kadar hiç hapsurmamistimHayırlı uğurlu olsun bende tutamadım en son hapşurdum eskisi gibi güçlü değil ama ıpsı diye çıktıdikişlere bir şey olmadı herhalde senin dediğin gibi ağzımı kapatmadım
evet suratın tam ortasında agrlık var gibi demiYa nasıl anlatayım bilmiyorum burnumu hissediyorum bildiğiniz
Evet canım tamda öyleevet suratın tam ortasında agrlık var gibi demi
duymuştum sanırım kortizon yapıyolar,cokta sağlıklı olmasa gerek ama bi denemeye değer 1.ay kontrolümde doktoruma sorucam inş yaparBu ödemleri yavaş gidene bazı doktorlar iğne yapıyormuş hemen odem gidiyormuş duyan varmı onu
Ben birde onu yaptıramam doğal yollarla insinduymuştum sanırım kortizon yapıyolar,cokta sağlıklı olmasa gerek ama bi denemeye değer 1.ay kontrolümde doktoruma sorucam inş yaparistemiommm şişlikk falan artık yeterrrr
Bence de yapmayın Bi şey Bi sene kadar beklemekten başka yapacağımız bişey yok gibiBen birde onu yaptıramam doğal yollarla insin
Hem böyle yavaş yavaş alışıyoruz odemler birden inerse şok yaşarızBence de yapmayın Bi şey Bi sene kadar beklemekten başka yapacağımız bişey yok gibi
ben rağzıyım valla şoka girmeyede buaralarda gayet şokum zaten tipime :) eğer zararlı değilse bi komplikasyona sebep olmucaksa yaptırırım ben tabi doktor bilir artık orasınıda kabul edip etmemek onn elinde.yaptırrsam gelişmeleri bildirirm burayadaHem böyle yavaş yavaş alışıyoruz odemler birden inerse şok yaşarız
Arkadaşım yaptırdı işte hemen inmiş sisi sorarsın doktoruna :)ben rağzıyım valla şoka girmeyede buaralarda gayet şokum zaten tipime :) eğer zararlı değilse bi komplikasyona sebep olmucaksa yaptırırım ben tabi doktor bilir artık orasınıda kabul edip etmemek onn elinde.yaptırrsam gelişmeleri bildirirm burayada
Komple vücuda yaptıralımBenim üst dudağımın üstüne yapsalar da orası inse keşke
Aynen ne güzel olurKomple vücuda yaptıralım
beni anca o keser hahahKomple vücuda yaptıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?