Yarın ameliyat oluyorum:)

Hayırlı uğurlu olsun bende tutamadım en son hapşurdum eskisi gibi güçlü değil ama ıpsı diye çıktı dikişlere bir şey olmadı herhalde senin dediğin gibi ağzımı kapatmadım
Kapatma canım banada bugün birşey oldu 3 kez Hapsurdum bugüne kadar hiç hapsurmamistim

Bu ödemleri yavaş gidene bazı doktorlar iğne yapıyormuş hemen odem gidiyormuş duyan varmı onu
duymuştum sanırım kortizon yapıyolar,cokta sağlıklı olmasa gerek ama bi denemeye değer 1.ay kontrolümde doktoruma sorucam inş yapar istemiommm şişlikk falan artık yeterrrr

duymuştum sanırım kortizon yapıyolar,cokta sağlıklı olmasa gerek ama bi denemeye değer 1.ay kontrolümde doktoruma sorucam inş yapar istemiommm şişlikk falan artık yeterrrr
Ben birde onu yaptıramam doğal yollarla insin

Hem böyle yavaş yavaş alışıyoruz odemler birden inerse şok yaşarız
ben rağzıyım valla şoka girmeyede buaralarda gayet şokum zaten tipime :) eğer zararlı değilse bi komplikasyona sebep olmucaksa yaptırırım ben tabi doktor bilir artık orasınıda kabul edip etmemek onn elinde.yaptırrsam gelişmeleri bildirirm burayada

Arkadaşım yaptırdı işte hemen inmiş sisi sorarsın doktoruna :)

Ama bence onu altı geçtiği halde şişi inmeyenlere yapıyorlar öyle değil mi

Benim üst dudağımın üstüne yapsalar da orası inse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…