Yarın ameliyat oluyorum:)

Pamukla evet canım baya iyi geldi bana inşallah sanada iyi gelir hiç yağlanma kalmadi
ben sivilcelndm resmen :S burnumun üstü kırmızı kırmızı pütür pütür oldu bide ona canım skldı yaaa inş işe yarar gnde 2 3 kez sürücem gül suyu

ben sivilcelndm resmen :S burnumun üstü kırmızı kırmızı pütür pütür oldu bide ona canım skldı yaaa inş işe yarar gnde 2 3 kez sürücem gül suyu
Bende aklıma geldikçe sürüyorum sürekli

Kızlar durumlar Nasıl? Ben ağzımı Kapatamıyorum şişlikten cok yoruldum

Beni de tanımıyorlar hatta ben bile kendimi tanımıyorum

Ben alistim ya sanki hep böyleydi burnum :) erkek arkadaşım oturuyor böyle sürekli yüzümü izliyor((((
O da Zaman'la alışacak güzel olana alışmak kolay olur :) benim Bi ay olcak hala garipsiyorum

Özge seni takip ediyorum ilk günden beri gerçekten estekli gibi durmuyorsun çok güzel ve çok hoş olmuşsun dr git tsk et burnun orjinali çok bozmadan kavis vermeden sana yakışan burun yapmış dr tebrik ederim böyle dr rastlamak şans işi sanırım benim dr ögretse keşke biraz estetik nasıl olur dıye benim burnumu mahvetti benim dr allah onu nsl biliyorsa öyle yapsın

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumların içinn evet doktorumdan çok memnunum sis haliyle bile estetik olduğu belli değil, doktor seçimi çok önemli üzüldüm durumunuza revizyon yaptırmayı düşünüyor musunuz

Evet maalesef yaptıracam daha üç ay oldu en azından altı ayı bekleyecem nefes problemim oluyor üç ay daha sabretmem lazım drlar yorum yapamıyorlar şuan için şeklini geçtim dr bana sormada burun deliklerini daraltmış özeliklede söyledim sakın dokunmayın diye yapma dediğim ne varsa hepsini yapmış ucunu az kaldır dedim kemere kavis verme dedim sanki ben bunları dememişim kafasına göre takılmış birde prof ona o proflugu dr sertifakasını verenii... Ne diyim yani. Allahtan elinden sag kurtuldum iyki masada falan kalmadım artık dua ediyorum

C
canım bence ne olursa olsun bir yıl bekle derim Cünkü okuduğum kadarıyla revizyon icin en iyisi bir yıl beklemekmiş. Doktora karar verdin mi? Ameliyat olduğumdan beri burdaki tüm doktorları ezberledim revizyon icin cok övülen iki üç doktor var istersen Bi görüş

Altıncı ay olunca görüşmeye başlayacam haldun kamburoğluyla görüşecem ona sordum telden baya ilgilendi saolsun beraber takip edelim dedi gerekirse yaparız dedi takibe alacakmış ona göre işlem yaptıracam onun haricinde emre ilhanla görüştüm oda gel bakalım dedi o takip edelim dedi şuan yalvarsalarda kimseye dokundurmam agzım yandı senin önerecegin dr kim ler bende baya araştırıyorum keşke bu araştırmayı ameliyttan önce yapsaydım

Mesaj atıyorum sana Canım

Resik
Resim paylaşabilir misin merak ettim

Canım resim çekemiyorum son çektiğim resimden sonra kriz geçirdim psikoljim bozuldu benim baya kötü geçiyor iyi değilim kimseye görüşmüyorum evden çıkmıyorum aynaya bile bakamıyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…