Yarın ameliyat oluyorum:)

Canım resim çekemiyorum son çektiğim resimden sonra kriz geçirdim psikoljim bozuldu benim baya kötü geçiyor iyi değilim kimseye görüşmüyorum evden çıkmıyorum aynaya bile bakamıyırum
Canım belkide sana kötü geliyordur burda aynı durumda olanlar var resim yüklüyorlar bakıyoruz kötü değil belki seninde öyledir

Canım belkide sana kötü geliyordur burda aynı durumda olanlar var resim yüklüyorlar bakıyoruz kötü değil belki seninde öyledir
Aynen ben de öyle düşünüyorum Cünkü insan kendisi olunca mantıklı düşünemiyor

resim atarmısınız? 3. ay biraz erken değilmi belki burnunuz zaman geçtikçe oturup güzelleşirtam şeklini alır

resim atarmısınız? 3. ay biraz erken değilmi belki burnunuz zaman geçtikçe oturup güzelleşirtam şeklini alır
İş başkasına gelince Nasıl da mantıklı insanlarız üç dört haftalık burunlarımızı takanlar biz değiliz sanki :))))

İş başkasına gelince Nasıl da mantıklı insanlarız üç dört haftalık burunlarımızı takanlar biz değiliz sanki :))))
hahaha demi demi :) yaa ben takmaktan vazgeçtimm artık sadce iyileşmeyi bekliyorumm 6 ay 1 yıl herneyse biran önce geçsin baktım gerçekten skıntılı burun ozaman yapıcak bişi yok tekrar yerse revizyon ama tekrar tkrar aynı sureci çekmek pek akıl karı değil gibi piskoloji kalmıcak yoksa artık

Ama önden attığın fotoğrafta acayip tatlıydın ya bayıldım ben

Ama önden attığın fotoğrafta acayip tatlıydın ya bayıldım ben
oyyy oyyy teşekkür ederim canımm insan gerçekten hayret ediyor nasıll olabilirim diyee o halimle
buaradaa yarınn bir ilk yapıcam ameliyattan snra ilkkez denize giriceem kızlarrr cok heycanlıyımm inş şişliklere yaralara iyi gelirrr :)

Doktorlar denize girmeyi öneriyor iyi geliyormuş

Ben henüz o kadar cesaret edemiyorum çok sıcak samsun

Ben henüz o kadar cesaret edemiyorum çok sıcak samsun
samsun muuu :) kız girme oranın denizine boşver dalga malga skıntı yapmasın
doktor dediki denize girmeni öneririm iyi gelicek burnuna dedi ama kesinlikle güneşte kalmıcakmısim artık gölgede durucam ckınca korunucam inş bi skntı olmaz güneş acısından :/

Gunes koruyucu sürmeyı unutma:) akşam saatlerinde gir carpmasin sıcak samsun denizi çok dalgalı ya daha yeni 2 kişi boğuldu ben zaten deniz sevmiyorum havuz daha iyi

Gunes koruyucu sürmeyı unutma:) akşam saatlerinde gir carpmasin sıcak samsun denizi çok dalgalı ya daha yeni 2 kişi boğuldu ben zaten deniz sevmiyorum havuz daha iyi
evett 50 faktör var herhalde yeterli olur bide şapkayla falan kaprım yüzümü zaten ama cildimi nasl yakıcam onu bilmiyorum işte
benimde teyzemler samsunda yaşıyor yazın taflanda yazlıga geçiyorlar oraya gittiğimiz zaman hiç girmezdik yaa cok kötüydü havuzza girilmeli karadenizde gerçekten :)

Bende Taflan tarafinda giriyorum bir yer keşfettim temiz sakın:)

Kızlar burnum kabuklanıyor ne burunmuş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…