Canım belkide sana kötü geliyordur burda aynı durumda olanlar var resim yüklüyorlar bakıyoruz kötü değil belki seninde öyledirCanım resim çekemiyorum son çektiğim resimden sonra kriz geçirdim psikoljim bozuldu benim baya kötü geçiyor iyi değilim kimseye görüşmüyorum evden çıkmıyorum aynaya bile bakamıyırum
Aynen ben de öyle düşünüyorum Cünkü insan kendisi olunca mantıklı düşünemiyorCanım belkide sana kötü geliyordur burda aynı durumda olanlar var resim yüklüyorlar bakıyoruz kötü değil belki seninde öyledir
resim atarmısınız? 3. ay biraz erken değilmi belki burnunuz zaman geçtikçe oturup güzelleşirtam şeklini alırÖzge seni takip ediyorum ilk günden beri gerçekten estekli gibi durmuyorsun çok güzel ve çok hoş olmuşsun dr git tsk et burnun orjinali çok bozmadan kavis vermeden sana yakışan burun yapmış dr tebrik ederim böyle dr rastlamak şans işi sanırım benim dr ögretse keşke biraz estetik nasıl olur dıye benim burnumu mahvetti benim dr allah onu nsl biliyorsa öyle yapsın
İş başkasına gelince Nasıl da mantıklı insanlarız üç dört haftalık burunlarımızı takanlar biz değiliz sanki :))))resim atarmısınız? 3. ay biraz erken değilmi belki burnunuz zaman geçtikçe oturup güzelleşirtam şeklini alır
hahaha demi demi :) yaa ben takmaktan vazgeçtimm artık sadce iyileşmeyi bekliyorumm 6 ay 1 yıl herneyse biran önce geçsin baktım gerçekten skıntılı burun ozaman yapıcak bişi yok tekrar yerse revizyon ama tekrar tkrar aynı sureci çekmek pek akıl karı değil gibi piskoloji kalmıcak yoksa artıkİş başkasına gelince Nasıl da mantıklı insanlarız üç dört haftalık burunlarımızı takanlar biz değiliz sanki :))))
Kız bu havada Nasıl başardınkızlarrrr sanırım geip oluyorum
Ama önden attığın fotoğrafta acayip tatlıydın ya bayıldım benhahaha demi demi :) yaa ben takmaktan vazgeçtimm artık sadce iyileşmeyi bekliyorumm 6 ay 1 yıl herneyse biran önce geçsin baktım gerçekten skıntılı burun ozaman yapıcak bişi yok tekrar yerse revizyon ama tekrar tkrar aynı sureci çekmek pek akıl karı değil gibi piskoloji kalmıcak yoksa artık
oyyy oyyyAma önden attığın fotoğrafta acayip tatlıydın ya bayıldım ben
yaaa ankara esiyor bu aralar..Kız bu havada Nasıl başardın
Doktorlar denize girmeyi öneriyor iyi geliyormuşoyyy oyyyteşekkür ederim canımm insan gerçekten hayret ediyor nasıll olabilirim diyee o halimle
buaradaa yarınn bir ilk yapıcam ameliyattan snra ilkkez denize giriceem kızlarrr cok heycanlıyımm inş şişliklere yaralara iyi gelirrr :)
Urfada Deniz yokBen henüz o kadar cesaret edemiyorum çok sıcak samsun
samsun muuu :) kız girme oranın denizine boşver dalga malga skıntı yapmasınBen henüz o kadar cesaret edemiyorum çok sıcak samsun
evett 50 faktör var herhalde yeterli olur bide şapkayla falan kaprım yüzümü zaten ama cildimi nasl yakıcam onu bilmiyorum işteGunes koruyucu sürmeyı unutma:) akşam saatlerinde gir carpmasin sıcak samsun denizi çok dalgalı ya daha yeni 2 kişi boğuldu ben zaten deniz sevmiyorumhavuz daha iyi
gelirsem ozaman yakınlarda, o yeri anlatrsın artık bulurm bende sel mel cıkmazsa girerim belki bi çlgınlık yapıpBende Taflan tarafinda giriyorum bir yer keşfettim temiz sakın:)
Ahahaha gelirsen haber ver canim:)gelirsem ozaman yakınlarda, o yeri anlatrsın artık bulurm bende sel mel cıkmazsa girerim belki bi çlgınlık yapıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?