Yarın ameliyat oluyorum:)

Kızlar burnum kabuklanıyor ne burunmuş arkadaş
içimii dışımı? benimde üstü soyuluyor gibi içide ara ara resim cekip kontrol ediyorum kabul değilde hala şişlik var ve mor mor iplerimi görüyorum ehehehe hatta beyaz kıkırdak sandıgım bi yapı bile görüyorum cok garipp

İçinde sorun yokta dışı hep kabuk kabuk gerizekalı burnum ya rezil etti beni

Ya ben senin ameliyattan önceki halini görmedim cok merak ediyorum atsana

Ya ben senin ameliyattan önceki halini görmedim cok merak ediyorum atsana
doğal olsun demiştim halbuki burnum için doktoruma ama sen düşün ne kadar doğl olcagını artık ://

Eklentiler

• image (3).webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 169
  • image (2).webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 180
doğal olsun demiştim halbuki burnum için doktoruma ama sen düşün ne kadar doğl olcagını artık ://
Aslında dogal olmuş bence önceki burnun da sorunlu değilmiş ki. Kimseninki benimki kadar doğal olamaz incelik konusunda daha şimdiden Bülent Ersoy'unkiyle yarışıyor

Aslında dogal olmuş bence önceki burnun da sorunlu değilmiş ki. Kimseninki benimki kadar doğal olamaz incelik konusunda daha şimdiden Bülent Ersoy'unkiyle yarışıyor
ahahhaha ayyy cok güldümm kız o nasıl bnzetme divaa o divaa hadi gene iyisin diyormuşum yeni resmini atarmısın varsa bakalım nasıl inceymişş :O

kızlar sizce cokmu sis yuzum? Ve sima olarak çok mu degismisim

evet değişmişin bayaa ama bnce cok olumlu bi değişiklik olmuş,suan burnun cok şiş bariz belli sende avatar olmuşun ama ona ragmen bile cok doğal ve guzel gözüküyorsun canım :)
Acaba yüzümuzdeki sisler ne zaman inecek:)

ameliyat olan bi arkadaşımla konuştm valla bnm 6 aya kadar almıştı dedi :/ ama mesela suan üzerinden 2 2.5 yl fln geçti o zamnlarki kocaman burnundan eser yok gayet ince ve minnoş,ama işte o süreciii geçirmk baya zor yaa inş okadar uzun sürmez bizimde çnkü her aynaya baktıgımda artk bi ümitle sbhları özellikle uyanır uyanmaz,gene aynı ifadeyi görmkten yoruldum özellikle bide sbhları daha bi şişiyor..kendimi çrkin hissediyorum öyle görüyorum aynada ama gitgide alışıyorum da : kabullenilmiş çaresizlik

Ya burnumdaki sisler beni rahatsız etmiyor da en azından yüzüm inse gulebilsem :)

Burnumun son halleri kizlar

Eklentiler

• Snapchat-3914595334533444658.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 151
:)

Eklentiler

• Snapchat-9179014561715648010.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 153
Ayrı ayrı koyuyorum hepsini bi anda beceremedim

Eklentiler

• Snapchat-6078586615276075617.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 145
Özgecim burnuna laf yok zaten çok hoş amma o saçların varyaaa mükemmel yaaaa mükemmel bir saç burnun sazlarının gölgesinde kalıyor . Maşallah:) Pantene kızı olmalısın resmen.
Canım çok çok teşekkür ederim güzel yorumların için :)))

Eki Görüntüle 1855512 Eki Görüntüle 1855516 kızlar sizce cokmu sis yuzum? Ve sima olarak çok mu degismisim

Ya Özge bayılıyorum sana. Ama sanırım önden bakınca cidden çok şiş burnunun arası baya şiş duruyor ama benim bildiğim kadarıyla o şişlik 3-4 aydan sonra burun ucuna doğru iniyor her şey yavaş yavaş malesef. Bende çok merak ediyorum burnumun nasıl bir şey olduğunu hala alçı var kafayı yiycem

Tesekkür ederim canimmm:)) baya sis önden ama günden güne bile farkediyor alçı çıkınca çok rahatlicaksin emin ol ne zaman çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…