- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
Tesekkür ederim canimmm:)) baya sis önden ama günden güne bile farkediyor alçı çıkınca çok rahatlicaksin emin ol ne zaman çıkıyor:)
Benim kuru bir cildim vardı, ameliyat sonrası yağlanma oldu gul suyu ile temizledim hala devam ediyorum yağlanma tamamen gitti :) Sende alçın çıkınca yaparsın eminim iyi gelir burada da kullananlar vardıCuma günü çıkacak dikişleri de alacaklar malum araya bayram falan da girdi meraktan çatlıyorum artık. Bir de benim cildim normalde de çok yağlıydı yarım saatte bir yüzümü yıkamazsam rahat edemezdim şimdi delirecek gibiyim elimde ıslak mendille dolanıyorum sürekli temizliyorum. Alçı çıktıktan sonra yıkayabilecek miyim yüzümü ?
Eki Görüntüle 1855554 Bayram modu 15.gün:)
Ben alçı,bantlar çıkınca yıkadım suyla gün içinde sürekli gul suyuyla pamukla siliyorum tüm yüzümü bana baya iyi geldi 2-3gunde gitmişti yağlanma hala devam ediyorum hiç kalmadı, ama dediğim gibi benim normalde çok kuru cildim vardı senin zaten öncesinde yağlı bir cildin varmış biraz daha uzun sürebilir geçmesiBak bugün şişliğin daha iyi görünüyor çok ödem olmamış herhalde daha normal gözüküyor. Gül suyuyla temizliyorum sabah kalkınca yatınca ama yine de etki etmiyor sürekli temizlemem gerekiyor gün içinde. Sen ne zaman yüzüne su değdirmeye başladın ?
Canım düne kadar baya gergindi bu ara daha iyi 2 gündür daha rahat hissediyorum ama yüzüm sis o da iner herhalde :)Özge senin de burnun gergin mi ?
Ben cok rahatsızım burnumdan cok gergin hiç rahat değilimCanım düne kadar baya gergindi bu ara daha iyi 2 gündür daha rahat hissediyorum ama yüzüm sis o da iner herhalde :)
Yani demekki odem var sende de rahatsız ediyor kızlar kiraz sapi cayi vardı ya ödemleri atar o kullananlar hep memnundu ondan almayı düşünüyorum bakalımBen cok rahatsızım burnumdan cok gergin hiç rahat değilimne burnumdan ne dudaklarımdan
Maşallah Canım baya iyi görünüyorsunEki Görüntüle 1855560 bu da dun çekilmişti
Tesekkür ederim canım:)Maşallah Canım baya iyi görünüyorsun
Kendin çıkarıyorsun 3 gün dursun demişti onun bir işlevi yok insanlar sana karşı dikkatli olsun sende biraz yeni yüzüne alış diye takılıyorÖzge sen alçıdan sonra takılan bandı kendin mi çıkarmıştın ? Birde kaç gün sonra çıkarılmıştı ?
Kendin çıkarıyorsun 3 gün dursun demişti onun bir işlevi yok insanlar sana karşı dikkatli olsun sende biraz yeni yüzüne alış diye takılıyor
Evet işlevi yok canım önlem amacliO zaman çok da önemi yok o zaman. Benim alçım çıkmış gibi hissediyorum boşluk kaldı hep sorun olur mu ya
Evet işlevi yok canım önlem amacli
Bir yerin kırılınca alçıya alınır ya kemiklerin oturması için burnundaki alçı da şekil vermek amaçlı alcinla çok oynama:)Bu alçıda sorun olur mu ?
Bir yerin kırılınca alçıya alınır ya kemiklerin oturması için burnundaki alçı da şekil vermek amaçlı alcinla çok oynama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?