Yarın ameliyat oluyorum:)

Tesekkür ederim canimmm:)) baya sis önden ama günden güne bile farkediyor alçı çıkınca çok rahatlicaksin emin ol ne zaman çıkıyor:)

Cuma günü çıkacak dikişleri de alacaklar malum araya bayram falan da girdi meraktan çatlıyorum artık. Bir de benim cildim normalde de çok yağlıydı yarım saatte bir yüzümü yıkamazsam rahat edemezdim şimdi delirecek gibiyim elimde ıslak mendille dolanıyorum sürekli temizliyorum. Alçı çıktıktan sonra yıkayabilecek miyim yüzümü ?

Benim kuru bir cildim vardı, ameliyat sonrası yağlanma oldu gul suyu ile temizledim hala devam ediyorum yağlanma tamamen gitti :) Sende alçın çıkınca yaparsın eminim iyi gelir burada da kullananlar vardı

Ben alçı,bantlar çıkınca yıkadım suyla gün içinde sürekli gul suyuyla pamukla siliyorum tüm yüzümü bana baya iyi geldi 2-3gunde gitmişti yağlanma hala devam ediyorum hiç kalmadı, ama dediğim gibi benim normalde çok kuru cildim vardı senin zaten öncesinde yağlı bir cildin varmış biraz daha uzun sürebilir geçmesi

Canım düne kadar baya gergindi bu ara daha iyi 2 gündür daha rahat hissediyorum ama yüzüm sis o da iner herhalde :)
Ben cok rahatsızım burnumdan cok gergin hiç rahat değilim ne burnumdan ne dudaklarımdan

Ben cok rahatsızım burnumdan cok gergin hiç rahat değilim ne burnumdan ne dudaklarımdan
Yani demekki odem var sende de rahatsız ediyor kızlar kiraz sapi cayi vardı ya ödemleri atar o kullananlar hep memnundu ondan almayı düşünüyorum bakalım

Özge sen alçıdan sonra takılan bandı kendin mi çıkarmıştın ? Birde kaç gün sonra çıkarılmıştı ?

Özge sen alçıdan sonra takılan bandı kendin mi çıkarmıştın ? Birde kaç gün sonra çıkarılmıştı ?
Kendin çıkarıyorsun 3 gün dursun demişti onun bir işlevi yok insanlar sana karşı dikkatli olsun sende biraz yeni yüzüne alış diye takılıyor

Kendin çıkarıyorsun 3 gün dursun demişti onun bir işlevi yok insanlar sana karşı dikkatli olsun sende biraz yeni yüzüne alış diye takılıyor

O zaman çok da önemi yok o zaman. Benim alçım çıkmış gibi hissediyorum boşluk kaldı hep sorun olur mu ya

Eklentiler

• 20160705_154857.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 113
  • 20160705_154852.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 115
Bayram ziyaretinde biri eski burnun daha cok yakışıyordu sana Dedi. Herkes uzaylıymışım gibi bakıyordu bana of yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…