Yarın ameliyat oluyorum:)

Bayram ziyaretinde biri eski burnun daha cok yakışıyordu sana Dedi. Herkes uzaylıymışım gibi bakıyordu bana of yaaaa
Biraz önce kuzenim geldi sende bir değişiklik var dedi anlamadı ne olduğunu:)) canım ya başkalarının ne dediğini boşver şu süreçte şekli tam oturmadı zaten şekil olarak herkes birşey söyler hepsini takarsan kafana kafayı yersin

Sendeki değişikliği anlamıyorlar bendeki değişiklik bas bas bağırıyor nefret ediyorum kendimden ya

Kızlar bunu bugün çektim sabah kendimden nefret ederken şimdi seviyorum cok değişken Bi ruh halim var galiba delircem

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Bu alçı çıkıyor yüzümden yani durduramıyorum üzerine bant yapıştırdım ama terden yağdan atıyor kendini. Bayram diye doktora da ulaşamıyorum. Ne yapacağım ? Baksanıza şu hale

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 178
  • image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 160
Canım benimde beşinci günüm ama böyle bı sıkıntım yok en iyisi yanak kısmındaki bandajların üstünü bandajla ama dokunmamaya calıs cünkü burnumuz şekil alma sürecinde. Ayrıca gözün içinde ılık cay suyunu pamuğa yok 15 dakika tut bi kaç gün yat iyi gelir

Bandajladım zaten yeni ama o bandaj da tutmuyor aürekli hissediyorum kaydığını of ya bütün şişliğim indi kaşlarımın arasındaki o yüzden boşta kaldı alçı ne yapacağımı bilmiyorum kaydıkça da kaşındırıyor kafayı yemek üzereyim

Canım kaşıntı bende de var iyileştiği için böyle hissediyoruz. İki yastıkla dümdüz yat doktorunla görüşene kadar. Şekli oturma sürecinde olduğu için bandajları ellememeni tavsiye ederim. Terleme olayı ne yazık ki bende oluyor ıslak mendille sürekli siliyorum yüzümü

Yani zaten cuma günü çıkartılacak alçı cumaya kadar kalacağını sanmıyorum yüzümde düşecek elbet. Benim şişliklerim çok çabuk indi o yüzden boşta kaldı alçı. Ha bugün çıkmış ha cuma günü çıkmış 3 günde şeklinin oturacağını sanmıyorum ben

Alçı çıkmış zaten Can'ım takman anlamsız.hani ben doktor değilim tabi ama alçı yerinde durmuyor fayda vermiyor .sen bilirsin ama ben olsam çıkarırdım.

Bant yapıştırdığın yerleri sil nemini al ondan sonra tekrar dene Bi

Aslında bence de durmuyorsa çıkar alçıyı ama burnunda alçı varmış gibi dikkat et hiçbir şey olmaz bence

Bant çıkarırsam alçı tamamen çıkacak alçı sadece burnun yan kısımlarına yapışık gibi o yüzden korkuyorum çıkarmaya bu gece böyle idare edip yarın ulaşmayı deneyeceğim doktora geri yerine oturtmak da istemiyorum yanlış bir şey yapıp zarar veririm diye çok kafama takıldı gece gece ya sağolun kızlar

Tatlım şimdiden geçmiş olsun.Konunun hepsini okumadım ama burun ameliyato olacağını anlayınca yazayım dedim :) bende 2 yıla yaklaştı olalı inan hem sağlık açısından hem psikolojik olarak inanılmaz rahatladım.Sen çok güzel bi kızsın, ameliyattan sonra bomba olacaksın belli :) ilk 10 gün biraz zor olabilir ama sakın moral bozma tamammı geçicek ve sonu muhteşem olacak.Allah yardımcın olsun

Tatlım atıyorsa alçı hiç uğraşma 5 gün olmuş sıkıntı olacağını sanmıyorum.Nerde ameliyat oldun bilmiyorum ama ameliyat olduğun hastaneye gidip başka bi doktorlada görüşebilirsin eğer doktoruna ulaşamıyorsan.Ama dikkat edip çarpmazssn burnunu yada oynamazsan bişey olmaz diye düşünüyorum.sadece biraz fazla şişebilir burnun.

Eski konu olduğunu farketmemişim :)

Sendeki değişikliği anlamıyorlar bendeki değişiklik bas bas bağırıyor nefret ediyorum kendimden ya
Merhabalar oldum 15.günümdeyim yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Benim ameliyat olduğum kişinin ofisi vardı anlaşmalı hastanede oldum ameliyatı yani pek hastaneyle alakası yok olayın. Acilden başka yerde de doktor yok resmi tatil olduğu için. Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama annemler falan korkutuyor beni ya yanlış bir şey yaparsak diye. Bıraktım duruyor böyle kendi düşene kadar dokunmayacağım sanırım bi zararı olmaz böyle durmasının bence bi yere dokunup da şeklini bozacak durumda da değil. İlk ameliyet olduğumda kaşımın arası avatar gibi şişti bi anda şişliği indi hatta alçı alnımdan ayrılırken lop diye ses duydum. Kupa çekme sesi gibi her neyse bakalım bu gece böyle geçsin yarında doktora ulaşmaya çalışırım ulaşamazsam gittiği yere kadar gitsin zararı yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…