Biraz önce kuzenim geldi sende bir değişiklik var dedi anlamadı ne olduğunu:)) canım ya başkalarının ne dediğini boşver şu süreçte şekli tam oturmadı zaten şekil olarak herkes birşey söyler hepsini takarsan kafana kafayı yersinBayram ziyaretinde biri eski burnun daha cok yakışıyordu sana Dedi. Herkes uzaylıymışım gibi bakıyordu bana of yaaaa
Sendeki değişikliği anlamıyorlar bendeki değişiklik bas bas bağırıyor nefret ediyorum kendimden yaBiraz önce kuzenim geldi sende bir değişiklik var dedi anlamadı ne olduğunu:)) canım ya başkalarının ne dediğini boşver şu süreçte şekli tam oturmadı zaten şekil olarak herkes birşey söyler hepsini takarsan kafana kafayı yersin
Merhaba kader Urfa'da hangi doktora ameliyat oldun?Urfada Deniz yok
Kaçıncı günün Bi hafta oldu mu?
Canım benimde beşinci günüm ama böyle bı sıkıntım yok en iyisi yanak kısmındaki bandajların üstünü bandajla ama dokunmamaya calıs cünkü burnumuz şekil alma sürecinde. Ayrıca gözün içinde ılık cay suyunu pamuğa yok 15 dakika tut bi kaç gün yat iyi gelir
Canım kaşıntı bende de var iyileştiği için böyle hissediyoruz. İki yastıkla dümdüz yat doktorunla görüşene kadar. Şekli oturma sürecinde olduğu için bandajları ellememeni tavsiye ederim. Terleme olayı ne yazık ki bende oluyor ıslak mendille sürekli siliyorum yüzümü
Alçı çıkmış zaten Can'ım takman anlamsız.hani ben doktor değilim tabi ama alçı yerinde durmuyor fayda vermiyor .sen bilirsin ama ben olsam çıkarırdım.Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Bu alçı çıkıyor yüzümden yani durduramıyorum üzerine bant yapıştırdım ama terden yağdan atıyor kendini. Bayram diye doktora da ulaşamıyorum. Ne yapacağım ? Baksanıza şu hale
Tatlım şimdiden geçmiş olsun.Konunun hepsini okumadım ama burun ameliyato olacağını anlayınca yazayım dedim :) bende 2 yıla yaklaştı olalı inan hem sağlık açısından hem psikolojik olarak inanılmaz rahatladım.Sen çok güzel bi kızsın, ameliyattan sonra bomba olacaksın belli :) ilk 10 gün biraz zor olabilir ama sakın moral bozma tamammı geçicek ve sonu muhteşem olacak.Allah yardımcın olsunKızlar yarın öğleden sonra ameliyat oluyorum açık teknikle olacak gelişmeleri yazacağım:) ameliyat öncesini görmeniz adına resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim isteyenlere özelden göndermeye calisirim
Tatlım atıyorsa alçı hiç uğraşma 5 gün olmuş sıkıntı olacağını sanmıyorum.Nerde ameliyat oldun bilmiyorum ama ameliyat olduğun hastaneye gidip başka bi doktorlada görüşebilirsin eğer doktoruna ulaşamıyorsan.Ama dikkat edip çarpmazssn burnunu yada oynamazsan bişey olmaz diye düşünüyorum.sadece biraz fazla şişebilir burnun.Bant çıkarırsam alçı tamamen çıkacak alçı sadece burnun yan kısımlarına yapışık gibi o yüzden korkuyorum çıkarmaya bu gece böyle idare edip yarın ulaşmayı deneyeceğim doktora geri yerine oturtmak da istemiyorum yanlış bir şey yapıp zarar veririm diye çok kafama takıldı gece gece ya sağolun kızlar
Eski konu olduğunu farketmemişim :)Tatlım şimdiden geçmiş olsun.Konunun hepsini okumadım ama burun ameliyato olacağını anlayınca yazayım dedim :) bende 2 yıla yaklaştı olalı inan hem sağlık açısından hem psikolojik olarak inanılmaz rahatladım.Sen çok güzel bi kızsın, ameliyattan sonra bomba olacaksın belli :) ilk 10 gün biraz zor olabilir ama sakın moral bozma tamammı geçicek ve sonu muhteşem olacak.Allah yardımcın olsun
Sendeki değişikliği anlamıyorlar bendeki değişiklik bas bas bağırıyor nefret ediyorum kendimden ya
Merhabalar oldum 15.günümdeyim yorumlarınız için teşekkür ederim:)Tatlım şimdiden geçmiş olsun.Konunun hepsini okumadım ama burun ameliyato olacağını anlayınca yazayım dedim :) bende 2 yıla yaklaştı olalı inan hem sağlık açısından hem psikolojik olarak inanılmaz rahatladım.Sen çok güzel bi kızsın, ameliyattan sonra bomba olacaksın belli :) ilk 10 gün biraz zor olabilir ama sakın moral bozma tamammı geçicek ve sonu muhteşem olacak.Allah yardımcın olsun
Tatlım atıyorsa alçı hiç uğraşma 5 gün olmuş sıkıntı olacağını sanmıyorum.Nerde ameliyat oldun bilmiyorum ama ameliyat olduğun hastaneye gidip başka bi doktorlada görüşebilirsin eğer doktoruna ulaşamıyorsan.Ama dikkat edip çarpmazssn burnunu yada oynamazsan bişey olmaz diye düşünüyorum.sadece biraz fazla şişebilir burnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?