Yarın ameliyat oluyorum:)

Korkutma kendini doktor onları çikarirken çatır çatur çekiyor çıkarıyor alçıyı öyle kucuk şeylerle şeklimi degistiremezsin:) alçı varmış gibi hareket et çok hareket etme

merhaba kızlar.ya benim yüzümde yağlanmanın aksine burnumun üstü soyulmaya falan başladı.

Geçmiş oolsun zor kısmı atlatmışsın :) şişliklerlerde başa çıkıyorsan yada azsa şişlerin sorun kalmamıştır :)
Şişlerim var sadece yüzümde morluk filan kalmadi artık zamanla iner :)

Anladım canım.Normalde doktorlara sürekli ulaşılır ama üstelik ameliyat yapıyormuş açık olması lazım telefonunun.Neyseki ciddi bi sorun değil takma kafana

Şişlerim var sadece yüzümde morluk filan kalmadi artık zamanla iner :)
Tabi tabi süper :) valla benim 1 ay sonunda hala yüzümde bariz morluk vardı, çok uzun sürede geçti.Gözlerimde asıl problem olmuştu.Tabi bunların o dönemki sağlık problemlerimle doğrudan ilgisi vardı.Senin 1 ay sonra süper olur şişliğinde çoğu geçeceği için.Memnunmusun şu anki halinden az çok bellidir şekli çok şişlik yoksa :)

Tecrübeli birini bulmuşken hemen soriyim :) ameliyattan sonra ne Zaman rahat rahat mimik yaptınız? Gülüşünüz falan oturdu?

Şuan böyle çok memnunum biraz şişlerim var onun dışında problem yaşamadım morluklarim 4-5nci gün gitmişti ben cok buz yaptım,siz baya zor bir dönem anlatmışsın, tecrübeli biri olarak şuan burnunuzu kendi burnunuz gibi kullanabiliyor musunuz:)

Kızlar bunu bugün çektim sabah kendimden nefret ederken şimdi seviyorum cok değişken Bi ruh halim var galiba delircem
Kader resmi gördüm instagramda inan çok güzel duruyor soylenen hicbirseye kulak asma :)

Tecrübeli birini bulmuşken hemen soriyim :) ameliyattan sonra ne Zaman rahat rahat mimik yaptınız? Gülüşünüz falan oturdu?
Evet tecrübeliyim ama benim ameliyatım ve sonrası çok standartlarda değildi canım.Doktorum kesinlikle çok iyiydi burnumdanda çok memnunum ama ,ameliyat sırasında çok nadir olan bir olay oldu.Bende göz kuruluğu var ve ameliyatta kullanılan birşeye alerjim oluşmuş 2 ay kankırmızı gözlerle gezdim,burnumu tamamen unutup gözlerimle uğraştım.Bide benim cildim çok hassas en ufak bi yere çarpsam çok uzun süre morluk şişlik kalır o yüzden benimkini çok baz alma derim :) mimikten kastın tam olarak ne bilmiyorum ama 2 ayda yüzümdeki ödemlerden tamamen kurtulmuştum, 1 ayda çoğundan kurtuldum.normale çok yakın oluyorsun.Ama uzun süre burnunu koruyosun ister istemez rahat hareket edemiyorsun,ama zor değil gözün korkmasın.1 yıla kadar o durumdanda kurtuluyorsun.

Çok güzel 15. Gün için çok iyi duruyor.Süper olmuş.Benim durumum farklıydı canım tabi yaşlada alakalı iyileşme hızı, sen genç olduğun için çok daha hızlı iyileşirsin.Zaten morlukların 5 günde gitmiş 1 aya anlaşılmaz ameliyatlı olduğu.Güle güle kullan :)

Tesekkür ederim bakalım bekleyecegiz bir süre:)

Kızlar günaydın. Gece burnumdan bi anda kan geldi baya kırmızı sonra durdu çok kanamadı. Sabah da kulak çubuğuyla temizlerken baktım kabuk çıktı sanki. Şimdi de ara ara sızıntı oluyor. Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…