Korkutma kendini doktor onları çikarirken çatır çatur çekiyor çıkarıyor alçıyı öyle kucuk şeylerle şeklimi degistiremezsin:) alçı varmış gibi hareket et çok hareket etmeBenim ameliyat olduğum kişinin ofisi vardı anlaşmalı hastanede oldum ameliyatı yani pek hastaneyle alakası yok olayın. Acilden başka yerde de doktor yok resmi tatil olduğu için. Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama annemler falan korkutuyor beni ya yanlış bir şey yaparsak diye. Bıraktım duruyor böyle kendi düşene kadar dokunmayacağım sanırım bi zararı olmaz böyle durmasının bence bi yere dokunup da şeklini bozacak durumda da değil. İlk ameliyet olduğumda kaşımın arası avatar gibi şişti bi anda şişliği indi hatta alçı alnımdan ayrılırken lop diye ses duydum. Kupa çekme sesi gibiher neyse bakalım bu gece böyle geçsin yarında doktora ulaşmaya çalışırım ulaşamazsam gittiği yere kadar gitsin zararı yok bana
Korkutma kendini doktor onları çikarirken çatır çatur çekiyor çıkarıyor alçıyı öyle kucuk şeylerle şeklimi degistiremezsin:) alçı varmış gibi hareket et çok hareket etme
İyi bayramlar:)Çok teşekkür ederim iyi bayramlar herkese
Normalde canım hepimizin öyle oldu geçecek zamanla:)merhaba kızlar.ya benim yüzümde yağlanmanın aksine burnumun üstü soyulmaya falan başladı.
Evet ama yavaş yavaş sabredecegiz:)çabucak bitse keşke herşey rahatlasak hepimiz
Geçmiş oolsun zor kısmı atlatmışsın :) şişliklerlerde başa çıkıyorsan yada azsa şişlerin sorun kalmamıştır :)Merhabalar oldum 15.günümdeyim yorumlarınız için teşekkür ederim:)
Şişlerim var sadece yüzümde morluk filan kalmadi artık zamanla iner :)Geçmiş oolsun zor kısmı atlatmışsın :) şişliklerlerde başa çıkıyorsan yada azsa şişlerin sorun kalmamıştır :)
Anladım canım.Normalde doktorlara sürekli ulaşılır ama üstelik ameliyat yapıyormuş açık olması lazım telefonunun.Neyseki ciddi bi sorun değil takma kafanaBenim ameliyat olduğum kişinin ofisi vardı anlaşmalı hastanede oldum ameliyatı yani pek hastaneyle alakası yok olayın. Acilden başka yerde de doktor yok resmi tatil olduğu için. Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama annemler falan korkutuyor beni ya yanlış bir şey yaparsak diye. Bıraktım duruyor böyle kendi düşene kadar dokunmayacağım sanırım bi zararı olmaz böyle durmasının bence bi yere dokunup da şeklini bozacak durumda da değil. İlk ameliyet olduğumda kaşımın arası avatar gibi şişti bi anda şişliği indi hatta alçı alnımdan ayrılırken lop diye ses duydum. Kupa çekme sesi gibiher neyse bakalım bu gece böyle geçsin yarında doktora ulaşmaya çalışırım ulaşamazsam gittiği yere kadar gitsin zararı yok bana
Tabi tabi süper :) valla benim 1 ay sonunda hala yüzümde bariz morluk vardı, çok uzun sürede geçti.Gözlerimde asıl problem olmuştu.Tabi bunların o dönemki sağlık problemlerimle doğrudan ilgisi vardı.Senin 1 ay sonra süper olur şişliğinde çoğu geçeceği için.Memnunmusun şu anki halinden az çok bellidir şekli çok şişlik yoksa :)Şişlerim var sadece yüzümde morluk filan kalmadi artık zamanla iner :)
Tecrübeli birini bulmuşken hemen soriyim :) ameliyattan sonra ne Zaman rahat rahat mimik yaptınız? Gülüşünüz falan oturdu?Tabi tabi süper :) valla benim 1 ay sonunda hala yüzümde bariz morluk vardı, çok uzun sürede geçti.Gözlerimde asıl problem olmuştu.Tabi bunların o dönemki sağlık problemlerimle doğrudan ilgisi vardı.Senin 1 ay sonra süper olur şişliğinde çoğu geçeceği için.Memnunmusun şu anki halinden az çok bellidir şekli çok şişlik yoksa :)
Tabi tabi süper :) valla benim 1 ay sonunda hala yüzümde bariz morluk vardı, çok uzun sürede geçti.Gözlerimde asıl problem olmuştu.Tabi bunların o dönemki sağlık problemlerimle doğrudan ilgisi vardı.Senin 1 ay sonra süper olur şişliğinde çoğu geçeceği için.Memnunmusun şu anki halinden az çok bellidir şekli çok şişlik yoksa :)
Kader resmi gördüm instagramda inan çok güzel duruyor soylenen hicbirseye kulak asma :)Kızlar bunu bugün çektim sabah kendimden nefret ederken şimdi seviyorum cok değişken Bi ruh halim var galiba delircem
Teşekkür ederim tatlım öyle yapcam :)Kader resmi gördüm instagramda inan çok güzel duruyor soylenen hicbirseye kulak asma :)
Evet tecrübeliyim ama benim ameliyatım ve sonrası çok standartlarda değildi canım.Doktorum kesinlikle çok iyiydi burnumdanda çok memnunum ama ,ameliyat sırasında çok nadir olan bir olay oldu.Bende göz kuruluğu var ve ameliyatta kullanılan birşeye alerjim oluşmuş 2 ay kankırmızı gözlerle gezdim,burnumu tamamen unutup gözlerimle uğraştım.Bide benim cildim çok hassas en ufak bi yere çarpsam çok uzun süre morluk şişlik kalır o yüzden benimkini çok baz alma derim :) mimikten kastın tam olarak ne bilmiyorum ama 2 ayda yüzümdeki ödemlerden tamamen kurtulmuştum, 1 ayda çoğundan kurtuldum.normale çok yakın oluyorsun.Ama uzun süre burnunu koruyosun ister istemez rahat hareket edemiyorsun,ama zor değil gözün korkmasın.1 yıla kadar o durumdanda kurtuluyorsun.Tecrübeli birini bulmuşken hemen soriyim :) ameliyattan sonra ne Zaman rahat rahat mimik yaptınız? Gülüşünüz falan oturdu?
Çok güzel 15. Gün için çok iyi duruyor.Süper olmuş.Benim durumum farklıydı canım tabi yaşlada alakalı iyileşme hızı, sen genç olduğun için çok daha hızlı iyileşirsin.Zaten morlukların 5 günde gitmiş 1 aya anlaşılmaz ameliyatlı olduğu.Güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1855683 Şuan böyle çok memnunum biraz şişlerim var onun dışında problem yaşamadım morluklarim 4-5nci gün gitmişti ben cok buz yaptım,siz baya zor bir dönem anlatmışsın, tecrübeli biri olarak şuan burnunuzu kendi burnunuz gibi kullanabiliyor musunuz:)
Tesekkür ederim bakalım bekleyecegiz bir süre:)Çok güzel 15. Gün için çok iyi duruyor.Süper olmuş.Benim durumum farklıydı canım tabi yaşlada alakalı iyileşme hızı, sen genç olduğun için çok daha hızlı iyileşirsin.Zaten morlukların 5 günde gitmiş 1 aya anlaşılmaz ameliyatlı olduğu.Güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?