Gunaydinnn içerideki yaralar daha geç iyileştiği için normalmis canım benimde olmuştu doktora sormuştum korkmaKızlar günaydın. Gece burnumdan bi anda kan geldi baya kırmızı sonra durdu çok kanamadı. Sabah da kulak çubuğuyla temizlerken baktım kabuk çıktı sanki. Şimdi de ara ara sızıntı oluyor. Normal mi ?
Ahahaha en iyisi öyle yapalimBen insanlarla konuşurken yan durcam sen de öyle yap hahaha
Bu burnun nesini begenmiyorsun anlamış değilim . Fıstık gibiKızlar bunu bugün çektim sabah kendimden nefret ederken şimdi seviyorum cok değişken Bi ruh halim var galiba delircem
Hmm.. Herhangi bir damla vs veriyor mu doktor ? Benim henüz alçım alınmadı ptesi alınacakta meraktan duramadımEvet tabiki de ama cilde göre daha geç geciyor
Bana vermedi gözüm için ama ben sürekli buz koydmHmm.. Herhangi bir damla vs veriyor mu doktor ? Benim henüz alçım alınmadı ptesi alınacakta meraktan duramadım
Bende sürekli koydum ama yine de böyleBana vermedi gözüm için ama ben sürekli buz koydm
Peki alçı çıktıktan sonrasında neler yapmam iyi olur ? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem ?Benim bugün 14. Gün sadece göz kapağının üstünde ufak bi nokta kaldı. Merak etme geç olsa da geçer
Teşekkür ederim Can'ım alışamıyorum sadeceBu burnun nesini begenmiyorsun anlamış değilim . Fıstık gibi
Okyanus suyu verdi mi doktor bilmiyorum kulak temizleme çubuğuyla burnunu temizleyebilirsin,kesinlikle güneş ışığından uzak dur güneş koruyucu al , yüksek yastıkta yat, sulu şeyler tüket,yağlanma için gul suyu kullanabilirsin,burnunda siyah nokta vs çıkarsa sıkmaya çalışma şeklini bozarsin,kalabalık yerlerden uzak dur burnunu darbelere karşı koru bir süre:) aklıma gelenler bunlar simdilik, katlanma banada olmuştu gözlerim ağrıyordu sulaniyordu sürekli o da geçti canım 12.günde filanVay be.. Peki bu burnun temizlenmesi vs onu nasıl yapıyorsun ? Yani nasıl yapmam gerekiyor, lazım olduğu takdirde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?