Yarın ameliyat oluyorum:)

Kızlar günaydın. Gece burnumdan bi anda kan geldi baya kırmızı sonra durdu çok kanamadı. Sabah da kulak çubuğuyla temizlerken baktım kabuk çıktı sanki. Şimdi de ara ara sızıntı oluyor. Normal mi ?
Gunaydinnn içerideki yaralar daha geç iyileştiği için normalmis canım benimde olmuştu doktora sormuştum korkma

Ben insanlarla konuşurken yan durcam sen de öyle yap hahaha

Kızlar burun üstündeki kabuklanma icin bişey biliyor musunuz cok kötü görünüyor ya

bendede burun üstünde kırmızı kırmızı bi sürü isilikler varr allahım 20.gn önceki halimi özledim beee,bitmedi derdi tasasıııı arkadaş,yaptrmaz olaydım aman.

Bu biraz doktoruna göre değişiyor açıkçası . Mesela bursa ki çoğu arkadaş masaj yapıyor . Fakat benim doktorun istemedi yapmamı. Ben alçıdan sonrada buza devam ettim bol bol su içtim , yürüyüş yaptım , güneşten uzak durdum şuan herkes dudaklarından şüpheleniyor kimse burnunu anlamadı

Vay be.. Peki bu burnun temizlenmesi vs onu nasıl yapıyorsun ? Yani nasıl yapmam gerekiyor, lazım olduğu takdirde ?

Burun spreyi ve göz kremi verdi ama onunda burun için kullanıyorum . Uyandığında ve gece yatmadan kullanıyorum suan ikisini de.

Vay be.. Peki bu burnun temizlenmesi vs onu nasıl yapıyorsun ? Yani nasıl yapmam gerekiyor, lazım olduğu takdirde ?
Okyanus suyu verdi mi doktor bilmiyorum kulak temizleme çubuğuyla burnunu temizleyebilirsin,kesinlikle güneş ışığından uzak dur güneş koruyucu al , yüksek yastıkta yat, sulu şeyler tüket,yağlanma için gul suyu kullanabilirsin,burnunda siyah nokta vs çıkarsa sıkmaya çalışma şeklini bozarsin,kalabalık yerlerden uzak dur burnunu darbelere karşı koru bir süre:) aklıma gelenler bunlar simdilik, katlanma banada olmuştu gözlerim ağrıyordu sulaniyordu sürekli o da geçti canım 12.günde filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…