Canım mısın beee süpersin özgeeOkyanus suyu verdi mi doktor bilmiyorum kulak temizleme çubuğuyla burnunu temizleyebilirsin,kesinlikle güneş ışığından uzak dur güneş koruyucu al , yüksek yastıkta yat, sulu şeyler tüket,yağlanma için gul suyu kullanabilirsin,burnunda siyah nokta vs çıkarsa sıkmaya çalışma şeklini bozarsin,kalabalık yerlerden uzak dur burnunu darbelere karşı koru bir süre:) aklıma gelenler bunlar simdilik
Ne demek canım herhangi birşeye aklın takılırsa yaz :)Canım mısın beee süpersin özgeeçok sağol beybisi
güzel duruyoor bide bandajdan sonra görelimm :)Ay sürekli fotoğraf çekilesim geliyor ya
Ayın kaçında oldun nazlı ?Ay sürekli fotoğraf çekilesim geliyor ya
Sigara içiyor musun halagüzel duruyoor bide bandajdan sonra görelimm :)
güzel duruyoor bide bandajdan sonra görelimm :)
Ayın kaçında oldun nazlı ?
Bakalım o zaman ne olacak
30 haziranda oldumm geçen perşembee[/QUOTE
Aynı gün olmuşuz Ama benim alçım ptesi çıkacak. Nasıl gidiyor memnun musun ?
eevt bırakamadım :/günde 5 yada bazn 7 8 ama min 5 oluyorSigara içiyor musun hala
seeen?eevt bırakamadım :/günde 5 yada bazn 7 8 ama min 5 oluyor
ne güzel yaa ödem olmaması neden ki acaba hepimiz bu kadar ödemliykenValla şu anda çok memnunum rahat nefes alıyorum şükür fazla ödemim de yok. Her doktor farklı davranıyor kimi 1 hafta sonra çıkarıyor kimi 10-15 gün sonra
Ödem konusunda sıkıntı olmasın ? Bende içiyorum çünkü alçımın alınmasını bekliyorumeevt bırakamadım :/günde 5 yada bazn 7 8 ama min 5 oluyor
Ben de içiyorum günde beş tane falan. Benim burnumun dikiş yapılan yeri var ya çok ağrıyor konuşurken gülerken dayanılacak gibi değil bir ay oldu Bi deseeen?
ooo sen baya erken başlamısın ben gene 2 hafta dayanabildimÖdem konusunda sıkıntı olmasın ? Bende içiyorum çünkü alçımın alınmasını bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?