ortaki kesiyi mi diyorsun? allah allah cok ilginç ben bildiğin hunharca bile gülüyorum bazen hiç dikişlerde acı falan yok sdce burun kanatlarım cok acılıyor gülüncee burnum essniyor ıonu hissediyorum korkuyorum bazen burnn şeklini güle güle genişletcem büyütcem diyeBen de içiyorum günde beş tane falan. Benim burnumun dikiş yapılan yeri var ya çok ağrıyor konuşurken gülerken dayanılacak gibi değil bir ay oldu Bi de
hassan bi cildin bünyen varsa demekki? ben baya güçlüymüşüm yaa hiç skıntım olmadı çok şükür bugun yasak olmasına ragmen spora bile başladım hatta :) tek prblem işte şu ödemlerde indimi bide cildim berbat oldu ameliyattan snra heryeri isilik bastıı inşş geçer tek duaaam oooo artık burnun şeklini bile geçtim vallaBen de içiyorum günde beş tane falan. Benim burnumun dikiş yapılan yeri var ya çok ağrıyor konuşurken gülerken dayanılacak gibi değil bir ay oldu Bi de
Şimdi kızlar alçım alındıktan sonra sigara içmek sıkıntı yapıyo mu ? Yapmıyo muhassan bi cildin bünyen varsa demekki? ben baya güçlüymüşüm yaa hiç skıntım olmadı çok şükür bugun yasak olmasına ragmen spora bile başladım hatta :) tek prblem işte şu ödemlerde indimi bide cildim berbat oldu ameliyattan snra heryeri isilik bastıı inşş geçer tek duaaam oooo artık burnun şeklini bile geçtim valla
işte ödemlerin inmesi ve burnun iyileşmesini cok yavaşlatıyo diolar doktorlr ve bunu yaşayan arkdaşlarımda var,ben içiyorum bi etkisi varmı bilemiyorum içiyorum diye blki daha şişliklerin inmesi gerektiği yerde inmiyordur blki kimbilirŞimdi kızlar alçım alındıktan sonra sigara içmek sıkıntı yapıyo mu ? Yapmıyo mu
ne güzel yaa ödem olmaması neden ki acaba hepimiz bu kadar ödemliykenacık mı kapalımı ameliyat oldunuz?
cok sanslısınız o zaman valla ama alcı alındıktan snra ki 1 2 gn içinde bnm davul gibi şişti özellikle sbhları iice şiş uyanıyrdm inşş sizin öyle olmaz ilerleyen günlerdeee kalırr böyle :)
Ay sürekli fotoğraf çekilesim geliyor ya
Çok güzel duruyor masallah
Ayy gerçekten mi ya ? Annemler falan söylüyor da onlara inanmıyorum pek bu kadar acı çektim tabi güzel diyecekler ama siz söyleyince mutlu oluyorum
Bilmiyorum ki neden böyle olduğunu ben gülemiyorum valla cok ağrıyor mimik falan yok aslahassan bi cildin bünyen varsa demekki? ben baya güçlüymüşüm yaa hiç skıntım olmadı çok şükür bugun yasak olmasına ragmen spora bile başladım hatta :) tek prblem işte şu ödemlerde indimi bide cildim berbat oldu ameliyattan snra heryeri isilik bastıı inşş geçer tek duaaam oooo artık burnun şeklini bile geçtim valla
Bu stres içmeyince hiç çekilmiyor ne yapalım
Canım ben perşembe günü ameliyat olacağım ama stres ten birakamadim inşallah bir sorun yaşamam
Aynen öyleBu stres içmeyince hiç çekilmiyor ne yapalım
Oohoo sen kesin bırak en azından ameliyat öncesi içme bırakCanım ben perşembe günü ameliyat olacağım ama stres ten birakamadim inşallah bir sorun yaşamam
Çok heAynen öyle
İnşallah canım yaa pazartesi doktorum bekliyor pazartesi den itibaren icmemeye çalışacagim bu arada pazartesi beni niye çağırdı hiç sormadım tahlil falan için mi acaba? ??Oohoo sen kesin bırak en azından ameliyat öncesi içme bırak
Tasarım için ya da tahliller için çağırmıştır, kan, akciğer filmi, anestezi doktoru muayne eder :)Çok he
İnşallah canım yaa pazartesi doktorum bekliyor pazartesi den itibaren icmemeye çalışacagim bu arada pazartesi beni niye çağırdı hiç sormadım tahlil falan için mi acaba? ??
amaa bizi damardan vurdunn özgeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?