Yarın ameliyat oluyorum:)

Ben de içiyorum günde beş tane falan. Benim burnumun dikiş yapılan yeri var ya çok ağrıyor konuşurken gülerken dayanılacak gibi değil bir ay oldu Bi de
ortaki kesiyi mi diyorsun? allah allah cok ilginç ben bildiğin hunharca bile gülüyorum bazen hiç dikişlerde acı falan yok sdce burun kanatlarım cok acılıyor gülüncee burnum essniyor ıonu hissediyorum korkuyorum bazen burnn şeklini güle güle genişletcem büyütcem diye

Ben de içiyorum günde beş tane falan. Benim burnumun dikiş yapılan yeri var ya çok ağrıyor konuşurken gülerken dayanılacak gibi değil bir ay oldu Bi de
hassan bi cildin bünyen varsa demekki? ben baya güçlüymüşüm yaa hiç skıntım olmadı çok şükür bugun yasak olmasına ragmen spora bile başladım hatta :) tek prblem işte şu ödemlerde indimi bide cildim berbat oldu ameliyattan snra heryeri isilik bastıı inşş geçer tek duaaam oooo artık burnun şeklini bile geçtim valla

Şimdi kızlar alçım alındıktan sonra sigara içmek sıkıntı yapıyo mu ? Yapmıyo mu

Şimdi kızlar alçım alındıktan sonra sigara içmek sıkıntı yapıyo mu ? Yapmıyo mu
işte ödemlerin inmesi ve burnun iyileşmesini cok yavaşlatıyo diolar doktorlr ve bunu yaşayan arkdaşlarımda var,ben içiyorum bi etkisi varmı bilemiyorum içiyorum diye blki daha şişliklerin inmesi gerektiği yerde inmiyordur blki kimbilir içmemek lazım ama işteeeeeee

ne güzel yaa ödem olmaması neden ki acaba hepimiz bu kadar ödemliyken acık mı kapalımı ameliyat oldunuz?

Valla bende çok şaşırdım bu kadar az ödem olmasına. Kaş aram çok şişti ameliyattan sonraki gün ama sonra bi anda indi ve alçı bollaştı zor tuttum burnumda. Açık ameliyat oldu benimki aynı zamanda kemik eğriliği ve et vardı onlar da halledildi. Sadece burun ucum şiş azcık şu an

cok sanslısınız o zaman valla ama alcı alındıktan snra ki 1 2 gn içinde bnm davul gibi şişti özellikle sbhları iice şiş uyanıyrdm inşş sizin öyle olmaz ilerleyen günlerdeee kalırr böyle :)

cok sanslısınız o zaman valla ama alcı alındıktan snra ki 1 2 gn içinde bnm davul gibi şişti özellikle sbhları iice şiş uyanıyrdm inşş sizin öyle olmaz ilerleyen günlerdeee kalırr böyle :)

Sigara falan içmeyişimin de etkisi vardır bence. Hiç içmedim bol su içiyorum hep tuz yemedim 1 hafta boyunca. İnşallah şişmem dediğiniz gibi

Ayy gerçekten mi ya ? Annemler falan söylüyor da onlara inanmıyorum pek bu kadar acı çektim tabi güzel diyecekler ama siz söyleyince mutlu oluyorum

Yok yok çok güzel duruyor abartı yok şişlik yok garip bir yüz ifadesi yok :)) Allah gönlünüzd göre vermiş.. Benimde ameliyat olduğum3. Haftam oluyor sürekli bakıyorum benimle birlikte yakın ameliyatlara.. Maşallahımız var kimsede sıkıntı olmadı pek bundan sonrada olmaz inşallah

Bilmiyorum ki neden böyle olduğunu ben gülemiyorum valla cok ağrıyor mimik falan yok asla

kızlar en azından bir süre içmeyin kendiniz için:)

Çok he

İnşallah canım yaa pazartesi doktorum bekliyor pazartesi den itibaren icmemeye çalışacagim bu arada pazartesi beni niye çağırdı hiç sormadım tahlil falan için mi acaba? ??
Tasarım için ya da tahliller için çağırmıştır, kan, akciğer filmi, anestezi doktoru muayne eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…