Yarın çatlatma iğnesi yapılacak ama çok korkuyorum

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
162
32
13
27
İğne ilaç fobisi var bende yan etki yaşar mıyım bir şey olur mu vs vs diye hep kötü düşünüyorum. Siz tan etki yaşadınız mı? Bu saatte yazıyorum kusura bakmayın stresten uyuyamıyorum

Canım neden korkuyorsun küçücük bir iğne çatlatma iğnesi…Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz.Sakin ol.Her şey güzel olacak diye düşün…Büyütme kafanda.Minicik bir iğne.

Canım neden korkuyorsun küçücük bir iğne çatlatma iğnesi…Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz.Sakin ol.Her şey güzel olacak diye düşün…Büyütme kafanda.Minicik bir iğne.
Aslında iğneden değilde iğnenin yan etkisinden korkuyorum biraz sağlık anksiyetesi var bende o yüzden çok huzursuz oldum

İğne ilaç fobisi var bende yan etki yaşar mıyım bir şey olur mu vs vs diye hep kötü düşünüyorum. Siz tan etki yaşadınız mı? Bu saatte yazıyorum kusura bakmayın stresten uyuyamıyorum
Ben 1 kere oldum acı sıfır his sıfır. Sadece adet olacak gibi çok hafif kramplar girebiliyor ama adetten daha hafif. Ve bende meme hassasiyeti yapmıştı çünkü içinde hamilelik hormonu var. Hiçç sorun yapma yan etki olmuyor. İnşallah hayırlı sonuç alırsın

Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladı içim sağ olun

Aslında iğneden değilde iğnenin yan etkisinden korkuyorum biraz sağlık anksiyetesi var bende o yüzden çok huzursuz oldum
Yan etki yok…Yumurta çatlatma iğnesi iki gün sonra en fazla kasıklarında biraz ağrı olur o da yumurta çatladığı için.Yani senin bünyen öyleyse iğne vurulmasan da yumurtlama günlerinde hafif ağrı olur…Başka bir şey yok canım gönlünü ferah tut

Bende vuruldum bana hep acımaz küçücük iğne hissetmiyosun dediler beni avutuyolar sandım ben kesin bayılırım acır diyordum haklılarmış korkma canım sinek ısırığı bile daha çok cır vurulduktan sonra bundan mı korkmuşum dersin iğne demeye bin şahit lazım küçücük bişey zaten ve ben kendim vurdum düşün

Çok teşekkür ederim inşallah hayırla sonuçlanır

Çok sağ olun inşallah bende sizin gibi hissederim

(zorbalama değil tavsiyedir) hamilelik için hazırlık yapmadan önce bu sağlık fobiniz üzerine çalışsanız ve yenseniz. sonuçta bu bir sürü aşaması olan bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…