Yarın çatlatma iğnesi yapılacak ama çok korkuyorum

Bu yaşımızda bunlar uğraşmak çok zor yinede rabbim bilir ama insan bazen çok üzülüyor etrafımda dün evlenler hamile resmen
İnanın hepsi nasip işi Rabbim bizim de kucağımızı boş bırakmayacaktır ama zamanı var demek ki folikül sayımı söylemedi ama ben sorduğum da sağ da 4-5 solda 4-5 görünüyor demişti doktorumu değiştirdim zaten memnun değildim ondan bu yeni doktorum umut verici konuşuyor tedavisi de güzel

Peki yan etki olarak ne yaşıyorsunuz en azından bileyim de normal karşılayayım
Korkma canım ufak tefek adet sancısı gibi olabilir oda iğne hormon bi iğne olduğu için yani korkulcak birşey yok bende öyle olmuştu hafif göğüs ağrısı hafif regl sancısı gibi gibi gelip gidiyor buda normal

Ozaman AMH değerine göre 10 yumurtan var ne güzel işte daha yumurta sayın iyi denir benimde 16 var

Bu doktorlar neden hemen tüp diyor evet azalabilir bitebilir ama ya tüp olmasaydı mecbur kendileri ilgilenecekti

Zatende AMH olmasa bile ağır pcos olsan onada tüp başka bilet olsan onada tüp bizim tıp sadece tüpe çalışıyor kafa yapısı ama asla kınamıyorum belki bizim çıkışımız o olur ama anlam veremiyorum bazen okudukları tıbba

Benim şuan ki doktorum Letu + vitamin + d vitamini + folik asit + keçi boynuzu pekmezi önerdi bide dedi ki stres yapma bu tedaviyle kaç amh düşük olan doğal yoldan gebe kaldı sen niye kalamayasın şuan bir sorun görünmüyor 3 aydır proxyfemin kullanıyordum şimdi başka vitamine geçirtti ona daha başlamadım en azından umut verici konuşuyor o bile yeter tüp bebeğe yönlendirmedi hemen diğer doktor hemen tüp bebek demişti ama bu yıl başına kadar deneyelim olmazsa o zaman tüp bebekle zaten olur kafanı rahat tut ama ben olacağını düşünüyorum tedavimiz güzel gidiyor dedi Allah büyük kafada rahat olsa işte

Aynen bende bakalım gitmeden bana ama direk tüp dedi hani 1,5 altında gelirse diye ama kötülüğüne demedi bende doktorumla konuşacağım şuan öyle bir şey yapamayacağımı destekle hira ztakip yapalım diye bakalım ne diyecek onlarda tüp diyor belki onlarda sonradan biz onlara zaman kaybettirdiniz deriz va diye olabilir bilmiyorum kimseyede çok kızıp yüklenmek istemiyorum dilerim kucağımız dolar ben 2 seneye yaklaşıcam deneyelim isteyeli 2 senedir de evli olucağım

Bende 2024 haziranda evlendim o zamandan beri hiç olmadı ama dediğin gibi ilk doktorum zaman kaybetmemek adına böyle bir şey dedi yine de çok umutsuz konuşunca insanı strese sokuyor Fsh lh değerin nedir peki

Bende 2024 haziranda evlendim o zamandan beri hiç olmadı ama dediğin gibi ilk doktorum zaman kaybetmemek adına böyle bir şey dedi yine de çok umutsuz konuşunca insanı strese sokuyor Fsh lh değerin nedir peki
Benim lh 4 fsh 6,60 civarı

E2 30. Tsh 1 civarı. Bu kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…