Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Bundan sonra istediğiniz kadar çabalayın değişmeyecektir çünkü "ağaç yaşken eğilir." Bu eşininizin değil onu büyüten kadının yani kayınvalidenizin kabahati sizin sorununuza çözüm bulamam ama söyleyeceğim bir şey var; eğer bir oğlunuz olursa lütfen onu "ağam, paşam kurban olurum ben sana" diyerek, önüne koyup önünden kaldırarak büyütmeyin. Bir kız çocuğunuz olsaydı ona ne öğretecekseniz erkek çocuğunuz olursa ona da aynılarını öğretin. Eli elektrikli süpürge de tutsun, toz bezi de tutsun oyuncak araba da. Bulaşık ya da çamaşır makinesi nasıl çalıştırılır, sofra nasıl kurulur bilsin mesela.Yani lütfen onun ileride eşiniz gibi bir eş/baba olmasına izin vermeyin.
Bir de ben "isim hakkı" sadece ve sadece anneye aittir diye düşünenlerden değilim. Burada size "eşiniz sorumlulukları paylaşmalı, yükü bölüşmeli, hayat müşterektir" derken bebeğe isim vermek yalnızca annenin hakkıdır demek riyakârlık olacaktır. O yüzden nasıl ki evlilikte her şey müşterekse bebeğin ismine karar vermek de müşterek ancak sizin istisnai bir durumunuz var ki eşiniz sorumluluk almıyor ve ortak paydada buluşamıyorsanız bu durumda size istediğiniz isme karar vermek düşer. Eğer eşinizin de isim konusunda bir fikri ve isteği varsa (iki isim istemeseniz de yapacak bir şey yok) sizin istediğiniz ve onun istediği iki ismin konması daha adil olacaktır diye düşünüyorum çünkü kendisinden şikayet de etseniz, davranışlarından memnun olmasanız da bu bebeği birlikte yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.
Onun dışında hiç bir şey için tatlı canınızı sıkmayın, bebeginize kavuşacağınız son saatlerin ve anneliğinizin keyfini çıkarın. Sağ salim kucağınıza alırsınız dilerim.

Soran merak eden herkese cok tesekkur ederim
24 saat suni sanci denemesinden sonra bebekle benim hayati riskim oldugu icin sezeryanla dogum yaptim.
3500 kg agirliginda dunyalar tatlisi koca yanakli bir oglumuz oldu
Sanci cekerken sizi de unutmadim kizlar Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebisler nasip etsin
Sizi seviyorum

Güzel hayırlı bir ömrü olsun inşallah,
Sana da gecmis olsun.
Nasılsın, iyi misin?

Yok hic cekinme yok gayet piskin ben birsey dyince bu konuda bana surat asma surekli yuzun asik insan huyu hemen degismez ustume geliyorsun huzurum kalmadi eve girmek istemiyorum vs diye avazi ciktigi kadar bagiriyor keske cekinse
Benim anlamadigik wcde napiyo o kadar saat siz anlayabildinizmi

Birak daginik kalsin gelende olmasin bi zahmet dogumdan hemen sonra.. simdilik dogumuna odaklar sonrasini sonra dusunursun..hayirli dogumlar
Aynen yaa hic anlamaam dogurur dogurmaz herkes damliyo.Napcaklar bebegimi emzirecekler..?!Bi insana izin verin alttan dikisim var oturamiyorum kalkamiyorum millet yiguldi basima bi yandanda buyuk ogluma yemek yedirmeye calisiyodum gorumcem kalkti telefonla yemek mi yedirilir cart curt konustu ya malaklar sizeenee canim yaniyo o an telefonumu dusunuyorum cok halaysan gelde kendin yedir...Yardimlarindan cok zararlari dokunuyor boyle insanlari hayatimizdan cikartabilsek keske..

çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza.. Allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün canım benim. kolay gelsin bebişli hayatında :)

Titizlikle alakası yok o evde yaşanıyor ve pis olmaması lazım kir toz dsğınıklta bir insan yaşayamaz hayvan bile yatacağım yeri eşer

Çok sevindim canım benim, RABBİM sağlıkla, mutlulukla yetiştirmeyi nasip etsin. Aklım sendeydi. Senin eş kişisi ne yaptı çocuk doğunca, doğarken vs?

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün yakışıklıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…