Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Wcye giderken telefonunu yanına götürüyor mu götürmezse 3 saat napıyor insan sıkılır

Hakikaten yok galiba. :/
Salla üzerine bi kova suyu her gün.
Benimki her gün yıkanmasa muhtemelen kokusundan evin duvarları erirdi. Adam kendi kokusuna dayanamaz sabah akşam yıkanır. Yıkanır yıkanmaya da işte o da bir saat, gözünün içine kadar börtmesi lazım yoksa yıkanmış saymaz. Banyoda gizli bi tellak hizmeti bölmesi var da benim mi haberim yok acaba :/

Allah’tan o kadar kokmuyor yoksa kesinlikle zorla yaptırırdım. zaten yaz boyu terlediğini de bilmem hem zayıf hem de kansız. bazen ben klima açıyorum o üşüyor

hahahha bu biraz evham sanki içine sinmiyosa
aman boşver pis olmaktan iyidir varsın günde 1 saat yıkansın da temiz olsun

İnsan yaşadıkça öğreniyor
Artık insanlar çok bencil
Emir veren çok yardımcı olacağımiz bir şey var mi diyen yok
Agirlanmak isteyen çok misafir eden yok

Aklıma burada yazan kadınlardan biri geldi kaynanasi yardıma gelmiş iki saattir ağlayan bebeği zorla uyuttuktan sonra tam oturacakken kaynanasi ben çocuğa bakarım sen ev işlerini yap demis

Ay kaynağına güzeline bak uyuyan çocuğa herkez bakar İSKİ ağlarken sustur benim kıdem ikinci olunca büyüme bakarmis uyanik

Adamın o kadar iğrençliğinden Arap ismi vermek istemesine taktım. Ne olacakmış Arap ismi takınca? Boşa gel kızım bu yaratığa ömrünü verme. Herşeyi rezalet herşeyi..

Bunlar hamilelik sendromlarından biri. Hamilelik bitince geçecek oda ilk günlerinizi özlemiş. İlgi istiyor ev işi takıntı haline gelmiş sizde yetişir bebek olunca uyuyacak kuzu bol bol o zaman iş akşama herşey yetişiyor. Annelerimizi düşünün hepsini yapıp kaç çocuk bakıyorlardı annelik kutsal bir güç veriyor zamanla yeni tatlı düzeniniz sizi mutlu edecek. Eşinizde güzel günler olacağını düşünüyor bebek doğduktan sonra neşeli olacaktır. Sizde öyle ilk bebekte olur bazen böyle.

Bebeginizden daha önemli hangi iş var hangi insan var diye soruyorum bu kadar da dert etmeyin kendinize Allah aşkına yazik hem size hem bebise bu kadar strest ile doguma girmeyin bebisinizi düşünün

Benimki wc ye uzatma kablosu çekecekmiş. Telefonun şarjı bitiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…