- 1 Mayıs 2018
- 95
- 169
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Allah razi olsun sagolunEşin eskidende bu kadar umursamaz ve anlayışsızmıydı? Allah ıslah etsin ne diyim insan hamileyken zaten daha hassas oluyor
Sen Allah'a sığın bacım üzülme bugünlerde geçecek inşAllah bebeğini düşün..Allah elbet yardım eder böyle zamanda yardım etmeyecekse daha ne işe yarıyor ey Allah'ım ya Allah merhamet versin
Iste mesela bu ay cok zorlandim sen de yardim etmedigin icin oyun parasina birisini tutacagim deseniz hatta bunu hayata gecirseniz 2. Aya kalmadanbyardima baslar belki sirf oyun icin.Besige elimi surmezsem kurulmayacak baska birsey olsa inanin yapmayacagim ama bebegi nereye yatiracagim oglum icin mecburum yani.
Wc konusunda karsima alip cok konustum ama ayni hic degismiyor bunca insan cok afedersiniz 10 15 dk en fazla isini gorup cikiyorsa (ki ben kadin halimle temizligim ondan fazla olmasina ragmen) sen neden yapamiyorsun diyorum kizip bana bagiriyor ben soyleniyorum diye.
Telefon sifresini biliyorum kontrol de ediyorum bu zamana kadar hicbirseyini gormememe ragmen zaten ses geliyor cogu zaman ya mac izliyor ya oyun oynuyor yada sosyal medyada geziniyor huy olmus vazgecemiyor.
Kadin konusunda da suan maasi ancak kiraya ve ev giderlerine gidiyor o da ben ev ekonomisinden anladigim icin yoksa o para da kalmayacak, fuzuli bir oyun aliyor onu da kisamiyorum hergun hergun beynimi yiyor yoksa.
Sukurler olsun ki adaptasyon surecim cok kisa surdu suan cogu seyden anliyorum, burada olmaktan yani bu ulkeden de cok memnunum cocuguma turk vatandasligi vermeyecegim cunku her ihtimali dusunuyorum eger bir sorun olursa tek vatandasligi oldugu icin burada kalmam gerekir ve devlet her turlu destegi de veriyor.Eş seçimi genelde psikolojik oluyor yani adam o kadar7pasif ki hayatta kalabilmek için kendisine bakabilecek tez canlı birini bulmuş. Belki de siz baskın ve amaç bir karakterseniz adamı çocuğunuz gibi gördünüz. Her neyse belli ki Adam sizden kaçıyor, yalniz vakit geçirmek istiyor artik.
Ya onu yok sayıp çocuğunuzla tek yaşıyor gibi yaşayacaksınız ya da eşiniz bu sekilde sorumsuz olmaya devam ederse ve Siz buna artık dayanamazsanız da bosanacaksınız.
Yurt dışında olduğunuz için de cok şanslısınız ayrıca. bence sizin eşten pek adam olmaz mümkün olan en kisa sürede bulunduğunux ülkeye adapte olup iş bulmaya bakın. Ancak böyle kurtarırsınız çünkü kendinizi
Allah razi olsun sagolun
Ben turkiyeden herseyi hallettim bu eve girmeden once esyalari buldum siparis verdim sonra buraya geldim evi yerlestirdim kurdurdum, ufak tefek seyleri hep ben hallettim organizasyonu yapan ben oldum kendisi hep hazira kondu ama o zamanlar farkedememistim simdi simdi idrak ediyorum halbuki ben yepyeni bir ulkeye adapte olmaliydim o benden baskin olmaliydi degil mi? Olmadi.
Herseye kosusturan, herseyi halleden ben oldum...
Vatandaşlık konusunu iyi düşünmüşsünüz, bosansanız bile çok rahat edersiniz orda e. Bence biraz daha durum , eşinizi gözlemleyin baktınız değişmiyor kendi hayatınızı kurun orda. Böylelikle dediğiniz gibi dolu dolu yaşarsınız hayatınızı, eşiniz de bir ömür rahat rahat tuvalette takılabilir.Sukurler olsun ki adaptasyon surecim cok kisa surdu suan cogu seyden anliyorum, burada olmaktan yani bu ulkeden de cok memnunum cocuguma turk vatandasligi vermeyecegim cunku her ihtimali dusunuyorum eger bir sorun olursa tek vatandasligi oldugu icin burada kalmam gerekir ve devlet her turlu destegi de veriyor.
Bu arada esime sorsaniz benden kotusu yok tartisma esnasinda ben boyle olacagini bilmiyordum, ben ne yapmisim vs dedi ben de kimse kimseye mecbur degil diye usteledim kendime guveniyorum zaten bir ailem yok 16 yasimdannbuyana kendi ayaklarimin ustunde durdum yine dururum da boyle yipranmaya ne gerek var. zaman cok kiymetli bos gecirilmeyecek kadar ben her ani dolu dolu yasamak istiyorum ama hayat enerjim cekiliyor
Pardon siz bayanmiiniz adam bunalmis belli ki kaciyor sizden buraya takildim...hamile kaldinizmi dokuzuncu aya girdiniz mi hic bilmiyorum da cocugu ikisi yapti ve hamile olan karisi o ne diye bunaliyor mus cok alemsiniz...havadan konusuyorsunuz ama konu sahibi hakli baba olmayi kaldiramayan rahat duskunu cok erkek var.....bunalamazlarrr yok oyle hem cocuk dogur hem koca kahri cekkk.konu sahibi git annende kal orda dogur dicem de bari yakinlarin gelseydi yanina.bu adam sana bir bardak su vermez Allah yardimcin olsun hayirli dogumlar. Bebrgin. Icin guclu ol...Ev konusunu fazla abartıyor gibisiniz. Dolap içi silmek nedir? Üstünden toplayın geçin. Gelen kişiler size yardıma gelecek sonuçta evinizi izlemeye değil. Biraz rahat olun. Adam da bunalmış belli ki kaçıyor sizden. Beşiği kursun bir yeter. Bu kadar boş şeyleri dert etmeyin. Bir isim siz, bir isim de o belirlesin. İlla tek olması gerekmiyor. İkinizin de istediği olur.
İnşallah güzel geçer doğumunuz. Allah yardımcınız olsun.
Yok hic cekinme yok gayet piskin ben birsey dyince bu konuda bana surat asma surekli yuzun asik insan huyu hemen degismez ustume geliyorsun huzurum kalmadi eve girmek istemiyorum vs diye avazi ciktigi kadar bagiriyor keske cekinse
Hersey bir yana bu tembelligin icinde beni suclamasina akil sir ediremiyorum.
Besigi kurmadan yatti ben de sinirimden uyuyamiyorum.
Yarin guya besik kurulacak, perdeler yikanacak ev supurulup silinecek toz alinacak mutfak toparlanacak. Aylardir cok is yapmis gibi yani saka gibi bana yarin yaparim diye salladi bugun de. Aylardir yapmadigini birgunde yapicak ya. Bugun zorla banyoyu temizledi onu da temizlemese daha iyiymis yarin mecbur ustunden gecicem. Nedir bu cektigim ya. 2 sepet dolu dolu utu bekliyor ellerimdeki odemden utu de yapamadim Allah im cildiricam en sonunda ne olurdu bir annem olsaydi
Kendinizi üzmeyin. Haklısınız ama inanın şu an bunları dert etmeniz size zarar. Bugün doğumunuz var,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi,gerisi hallolur.Inanin fazla abartmiyorum saglikli ve guzel bir hamilelik gecirmedim hep hastahanelerdeydim ama um bunlara ragmen birgunden birgune rahat etmedim hep diken ustunde evimin isini gordum yemegi yetistirdim bulasikla camasirla ugrastim 1 hafta once belli oldu yarin doguma girecegim ben boylesinenkosustururken bu adamin rahatligi beni cileden cikartiyor.
Ayrica kimse de yardima gelmedi, gelmez ama arkadan dedikodu oluyor. 5 aylik hamileydim kuru ekmekle beslene beslene kilo verdim serum yiyordum ona ragmen akrabalari evime gelip arkamdan evi daginikti yok kirliydi diye dedikodu yaptilar inanin cok zoruma gitti titiz biriyimdir ama insan halinden hiiiiic anlamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?